ШЛ | Базел - Ливърпул - 1:0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Karsa Orlong
- Контакти:
Re: ШЛ | Базел - Ливърпул - 1:0 FT
Стърлинг осра всяка една атака, която можеше да бъде осрана, а Маркович ме дразни все повече и повече с всеки изминал мач. Не че другите играха добре, но тия двамата ми направиха най-лошо впечатление.
Май накрая ще се борите за трето място.
Eminem написа:Май накрая ще се борите за трето място.
По ирония на съдбата Ливърпул е втори(до този момент) и на практика се бори за първото място

smoothc написа:Eminem написа:Май накрая ще се борите за трето място.
По ирония на съдбата Ливърпул е втори(до този момент) и на практика се бори за първото място
Да, но само те не са играли още срещу Реал.

Точно така! Аз затова коментирах,че точно двубоите срещу Реал Мадрид,ще се окажат и т.нар лакмус за развитието на Ливърпул в групата.
- slash1912
- Контакти:
smoothc написа:Точно така! Аз затова коментирах,че точно двубоите срещу Реал Мадрид,ще се окажат и т.нар лакмус за развитието на Ливърпул в групата.
Тя работата отсега е ясна,трябва да стане някакво чудо за да ги бием тези.Базел уж бяха слаби,а до 60 минута ни нямаше никакви.Лудогорец едва ги бихме,изобщо мъка ,мъкаа!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Както се казва..до мачовете с Реал Мадрид има още много вода да изтече,така че...не слагайте още тигана
Както винаги съм споменавал,във футболната игра(а и не само) едно от най-важните неща е:Мотивацията!
Обожовам да гледам мотивирани и надъхани отбори,особено във Висшата лига(незнайно защо винаги определям) домакинствата на Евертън(особено срещу големите) като еталон за качествена мотивация.
Благородно им завиждам,наистина...
А колкото до Ливърпул в това отношение,факт е че що се отнася до т-нар критическа мотивация,Манчестър Юнайтед и Ливърпул винаги са били за пример,и то не само в Премиършип.
Шампионската лига през 1999 и 2005 повече от категорично потвърждават този факт
Така,че..един свръхмотивиран и решителен Ливърпул,със сигурност може да изненада Реал Мадрид на "Анфилд"!

Както винаги съм споменавал,във футболната игра(а и не само) едно от най-важните неща е:Мотивацията!
Обожовам да гледам мотивирани и надъхани отбори,особено във Висшата лига(незнайно защо винаги определям) домакинствата на Евертън(особено срещу големите) като еталон за качествена мотивация.
Благородно им завиждам,наистина...
А колкото до Ливърпул в това отношение,факт е че що се отнася до т-нар критическа мотивация,Манчестър Юнайтед и Ливърпул винаги са били за пример,и то не само в Премиършип.
Шампионската лига през 1999 и 2005 повече от категорично потвърждават този факт

Така,че..един свръхмотивиран и решителен Ливърпул,със сигурност може да изненада Реал Мадрид на "Анфилд"!
mitko9311 написа:bikerboy написа:Поредния слаб мач без никаква идея в нападение. Вижда се че с един централен нападател не се получава играта и пак се продължава по същия начин.
Само се надявам в събота срещу УБА да се получат нещата, защото това ще ми е първия мач на живо на Анфийлд и очаквам хубава игра и победа.
Как така се уреди кажете и Алонсо и той ходи![]()
Аз чакам с 1 приятел да се уредим и ние ама нещо не ми се получава
Нега мине мача и всичко е наред с пътуването и ще те свържа с моя приятел, които ни уреди.
Този нещастник Балотели, където е бил, след него трева не никне. През миналия сезон за първи път в професионалната си кариера(колко е професионална е отделен въпрос) успя да прескочи групова фаза на "Шампионска лига". С триста, с хиляда зора се случи, но все пак успя. Помним каква драма последният мач с "Аякс" и как Монтоливо лесно си изпроси червен картон.
Първо гостуване в турнира и веднага загуба, а този ще ми недоволства. С шутове трябва да го изгоним по най - бързия начин в Гана. Шестнайсет милиона паунда са много пари. Другото недоразумение - Ламбърт - и той е същият. Лалана да не го коментирам. Напълнихме си хубавия отбор от миналата година с посредственици. Дано се намери изход от кризата, че краят й не се вижда скоро, а не е да не се очакваше!
Реално "Ливърпул" отпада засега. И "Базел", и "Лудогорец" са доста по - добри отбори. Нашите "орли" играят много силно и нищо чудно да вземат поне три точки до края на груповата фаза.
Първо гостуване в турнира и веднага загуба, а този ще ми недоволства. С шутове трябва да го изгоним по най - бързия начин в Гана. Шестнайсет милиона паунда са много пари. Другото недоразумение - Ламбърт - и той е същият. Лалана да не го коментирам. Напълнихме си хубавия отбор от миналата година с посредственици. Дано се намери изход от кризата, че краят й не се вижда скоро, а не е да не се очакваше!
Реално "Ливърпул" отпада засега. И "Базел", и "Лудогорец" са доста по - добри отбори. Нашите "орли" играят много силно и нищо чудно да вземат поне три точки до края на груповата фаза.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- paceto
- Контакти:
Re: ШЛ | Базел - Ливърпул | 01.10.2014 , 21:45 ч.
paceto написа:Не си мислете, че мача ще е лесен особено на тяхна земя. Те дори срещу Реал Мадрид на Бернабеу имаха 3-4 сериозни атаки като дори едната беше завършена с гол и то с атака като по учебник с две три докосвания и пас зад защитата на скорост. Ако подцените съперника както срещу българският тим, защото вярвам че имаше и леко подценяване тогава ще берете големи ядове там и загубата няма да е хич изненада.
За мен лично мача е троен и ако има победител то вероятно ще е само с един гол разлика.
За съжаление се оказах прав за крайният развой на срещата.