Ливърпул - Евертън - 1:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън 27.09.2014, 14:45 ч.

Мнениеот CSKA69 » 27 сеп 2014 19:19

Както писах още в темата за мача с Лудогорец, оказа се, че Ливърпул бил прекалено зависим от играч като Суарез.. На практика той е бил за нас и Меси и Роналдо, взети заедно :idea: Да, уругваецът е топ играч, но тази прекомерна зависимост от него, за мен, също е ВИНА на Брендън Роджърс, който две години гради отборът около него ! Цялата тактика, всичките усилия на съотборниците бяха сведени до това да създават чисти позиции за Суарез и за Стъридж.. Е, сега единият го няма; другият е контузен и играта нa отбора е ужасяваща! Изглежда все пак Роджърс наистина е бил послушен ученик на Моуриньо, защото португалецът прави точно това във всички отбори, където отиде - разчита изцяло на индивидуалните качества на големите си звезди, за да го измъкват в мачовете.. Няма никаква гаранция, че сега Балотели и Стъридж ще заформят такъв тандем, а като добавим и многото нови играчи, ситуацията става много тежка.. Роджърс засега не показвa, че е способен да води Ливърпул на няколко фронта и вероятността от провал е много голяма :| Дори Топ 4 изглежда като далечна цел в момента..
Изображение

Изображение

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 27 сеп 2014 19:21

mitko9311 написа:Milkoy за мен Barnes за едно е много прав като водиш 1:0 и искаш да пазиш резултат и имаш останала 1 или 2 смени задължително в 89-90+ сменяш нападател/крило или атакуващ халф за защитник или дефанзивен халф в нашия случай вариянтите бяха 2 Лалана или Стърлинг за Лукас или Коло Туре ...... Няма право да пази резултат и да не направи смяна в края да жертва един офанзивен за един дефанзивен .... За мен това е грешка на БР, защото ако приемем, че беше направил смяна и беше пуснал Лукас играта щеше да се накъса и Лукас можеше да стой точно там пред Ягиелка и да не му даде да бие удар ..... Удара на Ягиелка, че беше уникален с 10000 % доза късмет, защото ако бие още 20 пъти съм сигурен, че и 1 няма да вкара така, но факт е, че успя.......
Яд ме е поредните подарени точки този път даже ги дарихме на отбор който с нищо не показа, че е излезнал за дерби мач ......
Маркович някой да го научи, че топката като си пред наказателното и няма човек пред теб се пробва удар, защото може да влезне ...... Отново Сусо беше изгаврен със Сусо титуляр вместо Маркович мисля, че можехме да поведем и по-рано в мача :)
Поредни загубени точки нищо не е станало ама този сезон серия от 10 поредни победи няма да можем да направим, а сегашните ни 5 мача като включа този с Евертън бяха за 15 точки, а не виждам как ще вземем другите 4 и да излезнем поне с 13 точки от тази серия от мачове .....
Единственото положително от мача беше добрата игра, хъса, борбеността и желанието за игра, но това за мен беше повече заради дербито с Евертън и не вярвам да го видя и с по-слабите отбори, а без него сме загинали ......

Прав си, но Брендър Роджърс е пълен тъпанар що се отнася до тактика ! Кога ще се научи това момче? :shock:
Вместо да пусне защитник на мястото на чернилката, вкарва в игра Чики Ламбърт !? Тръгва на надиграва шампиона Сити на Етихад... :lol:

Засега не съм убеден, че Ливърпул ще може да влезе в топ 4. Единствено за Капитъл и ФА Къп имате шанс, другото са мечти. На този отбор му трябва поне година, за да се сглоби и функционира правилно. :!:
Последна промяна от Долгопол на 27 сеп 2014 19:25, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 27 сеп 2014 19:24

Забравих да кажа и за добрата игра на Лалана за 25 милиона има още какво да се желае от него, но поне показва подобрение !!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stevie
Контакти:

Мнениеот Stevie » 27 сеп 2014 19:55

Истинското лице на отбора ще се види след още поне месец. Няма как да очакваме чудеса при положение, че има промени в абсолютно всички линии на отбора. Освен това имам чувството, че и треньорът и играчите не могат да свикнат без Суарез, разчита се на НЯКОЙ, който да реши даден мач, а именно този НЯКОЙ все още липсва в състава. Надявам се, че след завръщането на Стъридж нещата ще потръгнат лека полека, тъй като сега атаката е без алтернатива, а когато и Дани и Балотели са здрави това прави схемата и тактиката доста по-гъвкава по всяко време на мача.

Не съм съгласен и с мненията, че сме изключени от битката за ТОП 4 в толкова ранна фаза на шампионата. Смятам, че имаме класата и след нужното време за сработка на новите, ще постигнем целите си този сезон.

#YNWA

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 27 сеп 2014 21:20

Гледам говорите за Суарез и влиянието му, но дори и да не го бяхме продали той още нямаше да може да играе. Едва ли щяха да му намалят наказанието и без да има право да тренира щяхме да го видим в игра най - рано декември. Второ по времето на лятната подготовка играхме по същият начин просто не всички са направили добра лятна подготовка а и не са свикнали с отбора. И последно нормално е без двамата ни най - добри играчи да не изглеждаме толкова добре - представете си Реал без Роналдо и Бейл, Барса без Меси и Неймар. дори и Ман Сити без Туре и Агуеро. Всичките са доста по слаби когато тези играчи не са на терена и е нормално и при нас да се забележи липсата, друг е въпроса че изпуснахме играчи като Реми и Ето за сметка на Борини и Ламбърт.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 сеп 2014 21:24

Stevie написа:Истинското лице на отбора ще се види след още поне месец. Няма как да очакваме чудеса при положение, че има промени в абсолютно всички линии на отбора. Освен това имам чувството, че и треньорът и играчите не могат да свикнат без Суарез, разчита се на НЯКОЙ, който да реши даден мач, а именно този НЯКОЙ все още липсва в състава. Надявам се, че след завръщането на Стъридж нещата ще потръгнат лека полека, тъй като сега атаката е без алтернатива, а когато и Дани и Балотели са здрави това прави схемата и тактиката доста по-гъвкава по всяко време на мача.

Не съм съгласен и с мненията, че сме изключени от битката за ТОП 4 в толкова ранна фаза на шампионата. Смятам, че имаме класата и след нужното време за сработка на новите, ще постигнем целите си този сезон.

#YNWA

Похарчиха се 150млн за да се компенсира липсата на Суарез и да се даде ширина на отбора.Още лятото ми мина мисълта че ще повторим грешката на Тотнъм и поне засега е така. 9 нови си е един цял отбор и месец ще е малко.Трябваше малко повече качество и по-малко количество.Отбор който е вкарал 100 гола,имал е шанс до последния ден за титлата и е загубил само 1 макар и наистина незаменим футболист няма нужда от цял отбор нови които ще искат да играят.Имаше нужда от взимане на 4 максимум 5 човека но от по-висока класа и с повече опит.Лудост е да се смята че Балотели ще замени Суарез и наполовина - максимума на Италианеца ако е в форма са 15 гола.Не е лош трансфера но трябваше поне още един класен човек в нападение, да не е наложително Балотели да е звезда а да се ползва по начина по който го ползваха Сити а именно да не се разчита основно на него а да се ползва в около 60% от мачовете демек да влиза смяна,да играе като някой от другите е контузен,наказан или има нужда от почивка.Балотели за мен не е футболист на който може да се разчита че ще решава мачове и ще играе с постоянно, добро ниво.Той си е дете и играе като му е кеф, има почти всичко необходимо да е един от най-добрите нападатели ама няма характер.Реално в момента имаме само един добър нападател който също не е застрахован от контузии,лоша форма,лош ден другите са лигльо(Балотели),пенсионер(Ламбърт) и жабаря който може и да не е лош футболист просто при нас играе като човек който е хванат от улицата и не знае какво е футбол.Аз поне очаквах да вземем двама класни нападатели а ние взехме един ако смятаме Балотели за такъв и проблема в атаката е очевиден - нямаме нищо общо с отбора от миналата година,не се създават положения,няма я бързината в атака и многото движение а като гледам и Маркович и Балотели как се движат,пласират и отиграват топката се чудя кво правят там.Единствено за Лалана(единствен той тичаше и пресираше далече от вратата в 90 минута и пречеше на Евертън да се организират,другите чакаха изравнителен гол в наказателното поле) за който бях песимист играе с желание и може и да се приспособи поне това се вижда до момента.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 сеп 2014 22:17

Като ви чета писанията си мисля , че сте гледали футбол само 1г и никой не сеща как изглеждаше преди тази 1г Суарез. Трябва му време на Бало за да стане играча който всички искаме.
Замислете колко време му трябваше на Суарез за да стане голова машина в Ливърпул.Не виждам защо толкова плюете по новите.Единственият който за мен е разочарование си е Рики.
Манкийо,Морено,Маркович,Емре,Ловрен се включват добре и се вижда , че им трябва малко време за да стане отбора такъв какъвто всичко го искаме.
Въобще не може да става въпрос за сравнение с Тотнъм.Солдадо още си остава бледa сянка на това което беше преди да отиде в Тотнъм и не само той.
Имайте малко вяра !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 сеп 2014 22:53

Ориги отново бележи за Лил... а ние се чудим как да закърпим двата края отпред... трябваше да го вземем още тоя сезон ми се струва...

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 сеп 2014 23:01

we are the champions написа:Ориги отново бележи за Лил... а ние се чудим как да закърпим двата края отпред... трябваше да го вземем още тоя сезон ми се струва...

явно условието да го дадат на нас е било,да го оставим под наем за целия сезон...а и нали си имаме мушкачите чики рики и борини? за кво ни е ориги? :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 сеп 2014 23:03

john barnes написа:
we are the champions написа:Ориги отново бележи за Лил... а ние се чудим как да закърпим двата края отпред... трябваше да го вземем още тоя сезон ми се струва...

явно условието да го дадат на нас е било,да го оставим под наем за целия сезон...а и нали си имаме мушкачите чики рики и борини? за кво ни е ориги? :)

Борини не е изобщо лош според мен... относно Ламбърт така и не разбрах защо изобщо го взехме може би да му плащаме заплатата.

Върни се в “Ливърпул”