Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mitko9311 написа:Milkoy за мен Barnes за едно е много прав като водиш 1:0 и искаш да пазиш резултат и имаш останала 1 или 2 смени задължително в 89-90+ сменяш нападател/крило или атакуващ халф за защитник или дефанзивен халф в нашия случай вариянтите бяха 2 Лалана или Стърлинг за Лукас или Коло Туре ...... Няма право да пази резултат и да не направи смяна в края да жертва един офанзивен за един дефанзивен .... За мен това е грешка на БР, защото ако приемем, че беше направил смяна и беше пуснал Лукас играта щеше да се накъса и Лукас можеше да стой точно там пред Ягиелка и да не му даде да бие удар ..... Удара на Ягиелка, че беше уникален с 10000 % доза късмет, защото ако бие още 20 пъти съм сигурен, че и 1 няма да вкара така, но факт е, че успя.......
Яд ме е поредните подарени точки този път даже ги дарихме на отбор който с нищо не показа, че е излезнал за дерби мач ......
Маркович някой да го научи, че топката като си пред наказателното и няма човек пред теб се пробва удар, защото може да влезне ...... Отново Сусо беше изгаврен със Сусо титуляр вместо Маркович мисля, че можехме да поведем и по-рано в мача![]()
Поредни загубени точки нищо не е станало ама този сезон серия от 10 поредни победи няма да можем да направим, а сегашните ни 5 мача като включа този с Евертън бяха за 15 точки, а не виждам как ще вземем другите 4 и да излезнем поне с 13 точки от тази серия от мачове .....
Единственото положително от мача беше добрата игра, хъса, борбеността и желанието за игра, но това за мен беше повече заради дербито с Евертън и не вярвам да го видя и с по-слабите отбори, а без него сме загинали ......
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Stevie написа:Истинското лице на отбора ще се види след още поне месец. Няма как да очакваме чудеса при положение, че има промени в абсолютно всички линии на отбора. Освен това имам чувството, че и треньорът и играчите не могат да свикнат без Суарез, разчита се на НЯКОЙ, който да реши даден мач, а именно този НЯКОЙ все още липсва в състава. Надявам се, че след завръщането на Стъридж нещата ще потръгнат лека полека, тъй като сега атаката е без алтернатива, а когато и Дани и Балотели са здрави това прави схемата и тактиката доста по-гъвкава по всяко време на мача.
Не съм съгласен и с мненията, че сме изключени от битката за ТОП 4 в толкова ранна фаза на шампионата. Смятам, че имаме класата и след нужното време за сработка на новите, ще постигнем целите си този сезон.
#YNWA
we are the champions написа:Ориги отново бележи за Лил... а ние се чудим как да закърпим двата края отпред... трябваше да го вземем още тоя сезон ми се струва...
john barnes написа:we are the champions написа:Ориги отново бележи за Лил... а ние се чудим как да закърпим двата края отпред... трябваше да го вземем още тоя сезон ми се струва...
явно условието да го дадат на нас е било,да го оставим под наем за целия сезон...а и нали си имаме мушкачите чики рики и борини? за кво ни е ориги?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта