ШЛ | Ливърпул - Лудогорец - 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ШЛ | Ливърпул - Лудогорец | 16.09.2014 , 21:45 ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 17 сеп 2014 11:55

matador1 написа:
CSKA69 написа:
dreben23 написа:Донякъде се успокоих, че разликата с българския футбол не е катастрофически голяма, като се имат предвид и условията при нас, но резултатите са ужасно нагласени в този турнир и това заблуждава малко. :)

Разликата е КАТАСТРОФИЧЕСКИ голяма, не се заблуждавайте.. Лудогорец притежава класа най-вече заради чуждите си попълнения, видяхме вчера българския юнак защитник какво сътвори, заедно с югославянчето на вратата.. Разликата, освен в качествата на играчите, идва и от манталитета - ВСИЧКИ останали български отбори щяха да излезнат вчера на Анфийлд свалили гащите предварително и да получат така очакваните от феновете 4-5 парцала във вратата си :idea: Българският футбол е на дъното и мнооогo години ще минат, докато се надигне.. Задължително е да има поне още 2-3 отбори като Разград, за да може да тръгне на някъде.. В момента НЯМА :|

Не се знае. Хубав пример са. Може да се появят още такива отбори постепенно! Футболът не може да умре в една държава, той има възходи и падения, но макар и паднал при нас, може да станем!

Ще се появи, ако има кой да дава мноого пари..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 сеп 2014 11:55

CSKA69 написа:
dreben23 написа:Донякъде се успокоих, че разликата с българския футбол не е катастрофически голяма, като се имат предвид и условията при нас, но резултатите са ужасно нагласени в този турнир и това заблуждава малко. :)

Разликата е КАТАСТРОФИЧЕСКИ голяма, не се заблуждавайте.. Лудогорец притежава класа най-вече заради чуждите си попълнения, видяхме вчера българския юнак защитник какво сътвори, заедно с югославянчето на вратата.. Разликата, освен в качествата на играчите, идва и от манталитета - ВСИЧКИ останали български отбори щяха да излезнат вчера на Анфийлд свалили гащите предварително и да получат така очакваните от феновете 4-5 парцала във вратата си :idea: Българският футбол е на дъното и мнооогo години ще минат, докато се надигне.. Задължително е да има поне още 2-3 отбори като Разград, за да може да тръгне на някъде.. В момента НЯМА :|

В интерес на истината предишните 2 гостувания на Български отбори на Анфийлд не завършиха с някакви големи резултати.ЦСКА биха 1:0 а Левски паднаха 2:0.За да се оправи футбола у нас не ни трябват отбори като Лудогорец а по -скоро като Литекс които да имат бази,школи които да произвеждат футболисти.От години насам предпочитам да гледам синхронно плуване или опера без звук отколкото Български футбол.Празните стадиони сочат че не само аз мисля така.По нашите стадиони най-интересното което може да стане е да се сбият,да запалят стадиона,да строшат нещо,да се плюят и тнт което няма нищо общо с футбола.Повечето футболисти са тип "николери" -дай им да помпат силиконки ама като трябва да се разтичат малко никакви ги няма :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 сеп 2014 11:56

wolf написа:
ralka_levskarka написа:Пак да попитам: нямаше ли червен картон за великолепният Миневдузпата, който влезе с бутоните напред, без да играе с топката до тъч- линията?
П.С. дузпата се видя още в реално време, не знам защо спорихте и не знам защо Гонг не си оправят смешното заглавие, ама дай му на българина оправдания..
П.С2. и пак да кажа: Разград заслужаваха точката
П.С3. Лалана следващият мач трябва да е резерва, баахти пропуските..

Къде я видя пък ти тая дузпа? Това ако е дузпа на Марселиньо какво е?

Е що не погледнеш вратарчето как влиза? Грам не докосва и топката, поне да я пипаше..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 17 сеп 2014 12:06

Дузпата е 100% не се влияйте от мнението на пристрастните бг медии....
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 17 сеп 2014 12:13

smart написа:Дузпата е 100% не се влияйте от мнението на пристрастните бг медии....

абсолютно,чиста дузпа си беше.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
bartolini
Контакти:

Мнениеот bartolini » 17 сеп 2014 12:30

Лудогорец извади голям късмет, че Ливърпул не е във форма...
Иначе за дузпата, трябваше да сложат Петричев на вратата, той със сигурност щеше да я хване ... :mrgreen:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 сеп 2014 12:30

chakalat написа:
CSKA69 написа:

В интерес на истината предишните 2 гостувания на Български отбори на Анфийлд не завършиха с някакви големи резултати.ЦСКА биха 1:0 а Левски паднаха 2:0.За да се оправи футбола у нас не ни трябват отбори като Лудогорец а по -скоро като Литекс които да имат бази,школи които да произвеждат футболисти.От години насам предпочитам да гледам синхронно плуване или опера без звук отколкото Български футбол.Празните стадиони сочат че не само аз мисля така.По нашите стадиони най-интересното което може да стане е да се сбият,да запалят стадиона,да строшат нещо,да се плюят и тнт което няма нищо общо с футбола.Повечето футболисти са тип "николери" -дай им да помпат силиконки ама като трябва да се разтичат малко никакви ги няма :)

ЦСКА-р съм и съм горд с победата над действащия европейски шампион по това време на неговия стадион - нещо, което няма да видим скоро (освен ако Лудогорци не шокират Реал на Бернабеу :shock: :lol: ) но истината е, че тогава имаше огромна доза подценяване от страна на Ливърпул (за разлика от вчера - просто в момента не са във форма). За мача с Левски доколкото помня 2 на 0 е най-малкия резултат, с който се отърваха Гочето и компания.. Дето се вика, Генерала беше измислил паркирането на автобуса, още преди Моуриньо да роди този термин :lol: Иначе съм съгласен, че моделът на Литекс е по-удачен, но визирам Лудогорец по-скоро като организация и мениджмънт.. Тоест, трябват на българския футбол още няколко такива президенти като Домусчиев, които освен да си перат кинтите в отборите, искат и да печелят от футбола наистина! Колко малко трябва.. Не мечтая дори за някакъв западен модел на управление, защото е неприложим в нашата джунгла, а просто някои от тези мафиоти, управляващи нашият футбол наистина да им запука за него и да поискат да постигнат нещо в него :lol:
Изображение

Изображение

aftre
Контакти:

Мнениеот aftre » 17 сеп 2014 12:34

Според мен съдията грубо подпря мърсисайдци... ама не защото им даде дузпа в 92 мин , а защото не показа червен картон на вратаря :lol: Тогава при три извършени смени на вртата трябваше да застане румънското чудо, а всички се досещаме какво щеше да последва ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mWAIx9GIyf0[/youtube] :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 сеп 2014 12:43

Съдя по лукса главно, който се предоставя на английските отбори и този на нашите. :)

Голяма е единствено откъм пране на пари от трансфери и материална база и школи, но в големи мачове не е. Лудогорец го доказаха. Добре де, нали всички казвате, че е български отбор, а пак делите чужденците и българите. :lol:
Ами дяволът не е толкова черен и им го казвам всяка седмица, а децата ми се подиграват. Нивото на английските отбори в момента в това им състояние и българските отбори не е чак толкова голямо колкото ни се струва. Нашите клубове мъчат да правят от нищо нещо, а онези пръскат стотици милиони паунда за трансфери и правят от нещо нищо! Всеки може да си направи сам изводите. Вече разликата с Реал би трябвало да е огромна, испанският футбол е впечатляващ!

Вторият мач се очертава да е адски тежък.. действащ еврошампион, отбор сгазил Базел с чудовищен резултат, ужас.
Кефи ме това качество в играчите на Лудогорец, че излизат и търсят победата, без да е от значение срещу кого ще играят или името на съперника, а никой друг български тим не е показвал такова лице откакто съм се родил! Затова уважения към свършеното от Лудогорец и успех и в следващите още по-тежки битки! :) Лично аз смятам, че Базел е много по-добър и сработен отбор от Ливърпул в момента, а вижте какво им се случи снощи. Реал не би трябвало да имат проблеми с тая група, твърде са силни, но ще видим.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 сеп 2014 12:53

CSKA69 написа:
chakalat написа:
CSKA69 написа:

ЦСКА-р съм и съм горд с победата над действащия европейски шампион по това време на неговия стадион - нещо, което няма да видим скоро (освен ако Лудогорци не шокират Реал на Бернабеу :shock: :lol: ) но истината е, че тогава имаше огромна доза подценяване от страна на Ливърпул (за разлика от вчера - просто в момента не са във форма). За мача с Левски доколкото помня 2 на 0 е най-малкия резултат, с който се отърваха Гочето и компания.. Дето се вика, Генерала беше измислил паркирането на автобуса, още преди Моуриньо да роди този термин :lol: Иначе съм съгласен, че моделът на Литекс е по-удачен, но визирам Лудогорец по-скоро като организация и мениджмънт.. Тоест, трябват на българския футбол още няколко такива президенти като Домусчиев, които освен да си перат кинтите в отборите, искат и да печелят от футбола наистина! Колко малко трябва.. Не мечтая дори за някакъв западен модел на управление, защото е неприложим в нашата джунгла, а просто някои от тези мафиоти, управляващи нашият футбол наистина да им запука за него и да поискат да постигнат нещо в него :lol:

Странно ми е защо подобни хора които "милеят" за футбола се завират все в разни малки градчета.Нищо лично към Разград нека се радват ама при доказано работещи футболни градове като В.Търново,Благоевград,Ст.Загора,Пловдив да се правят гиганти в малки градчета няма особен смисъл.Без да се намеси държавата спорта ще продължи да умира.Колкото и пари да перат нашите мутрагени не могат да направят сами база,школа и стадион в голям град а даже и да поиска някой точно държавата го спира.Дори в Англия футбола беше развит благодарение на държавата впоследствие повечето клубове се снабдиха с богати собственици които просто доразвиха започнатото.

Върни се в “Ливърпул”