ШЛ | Ливърпул - Лудогорец - 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ШЛ | Ливърпул - Лудогорец | 16.09.2014 , 21:45 ч.

Мнениеот smoothc » 17 сеп 2014 00:01

Адмирации за Лудогорец! А Ливърпул...нищо интересно.Утре всички ще говорят за Лудогорец,който напълно заглуши "Анфилд".

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 17 сеп 2014 00:01

smoothc написа:Адмирации за Лудогорец! А Ливърпул...нищо интересно.Утре всички ще говорят за Лудогорец,който напълно заглуши "Анфилд".

Абсолютно!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
hepi
Контакти:

Мнениеот hepi » 17 сеп 2014 00:02

ralka_levskarka написа:
hepi написа:
ralka_levskarka написа:
Gary Shaw написа:
Alonso_Massa написа:Поздравления за Лудогорец за мъжката игра!!! Разликата в класите обаче си пролича и в крайна сметка Ливърпул спечели!

Kakва класа бе ? Разград играха като равен с равен и за малко точката да гепат , класата си била проличала :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Класата в това, че Лудогорец сякаш не повярваха напълно в себе си, Балотели получи веднъж топката както трябва и се възползва.

Балотели имаше 5 възможности или ти друг мач си гледал

Казах, да получи както трябва топката, ти четеш ли>?

Аз чета, но ти не виждаш. Балотели я получи както другите, но Моци сбърка в ситуацията

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 17 сеп 2014 00:03

Респект към Лудогорец! Момчетата играха много добре, с хъс, бориха се до последния сигнал, честно казано напълниха ми душата, въпреки че си бях за моя отбор.. Колкото до Ливърпул, много слаба игра, просто това не беше отбора от миналата година. Надявам се да е заради новите играчи и със сигурност заради контузията на Стъридж, но след като имаме амбиции за титла и финалите в ШЛ, трябваше много по-добре да се представим.. Със смесени чувства съм.. Лудогорец заслужаваше точката, а ние не заслужавахме победата, но пак се радвам, че победихме..

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 17 сеп 2014 00:03

Пичове, не знам за вас, но на мен този мач ми дойде малко в повечко. Да се надяваме, че сме стигнали дъното и по-зле не може да е. Тези уроди бяха на крачка да запишат най-срамното петно в историята ни. Още ли някой ще оспори, че Брендън Роджърс е пълен лаик тактически? Закучи ли се мача, няма идея какво да направи. Трагедия, срам. Да похарчиш 120 млн. паунда и да не можеш да биеш един селски отбор, който общо струва колкото Борини!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 17 сеп 2014 00:05

Съдията много тънко подпираше Ливърпул. 16 фаула за Лудогорец и 4 жълти картона. 22 фаула за Ливърпул и ното един. Колкото дузпата в края я имаше, толкова и бутането на Ловрен беше дузпа. Да не забравяме, че абсолютно същото положение като на Ловрен беше свирено за Ливърпул в мача с Тотнъм преди 2 седмици. Това умишлени фаулове отзад и задържания с ръце от Лалана и Хенерсън - съдията се прави ня кьорав. но така е.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 17 сеп 2014 00:06

Пълен стадион с Реал!Второто място е постижимо!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 17 сеп 2014 00:06

realist написа:Пичове, не знам за вас, но на мен този мач ми дойде малко в повечко. Да се надяваме, че сме стигнали дъното и по-зле не може да е. Тези уроди бяха на крачка да запишат най-срамното петно в историята ни. Още ли някой ще оспори, че Брендън Роджърс е пълен лаик тактически? Закучи ли се мача, няма идея какво да направи. Трагедия, срам. Да похарчиш 120 млн. паунда и да не можеш да биеш един селски отбор, който общо струва колкото Борини!

Трябва да се поиска обяснение, защо по дяволите, не започваме с 2-ма нападатели мачовете, а чакаме да стане 70 минута, и или мачът да е 0:0 или дори да губим мача. Позорен мач, Балотели сбърка безобразно много топки, но кой ли не го направи. Отвратен съм, с такава игра и Топ 10 ще е постижение. Нека просто се загледаме в Борусия, какъв мач направиха срещу АРСЕНАЛ, ние какво правим срещу Лудогорец.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 сеп 2014 00:08

realist написа:Пичове, не знам за вас, но на мен този мач ми дойде малко в повечко. Да се надяваме, че сме стигнали дъното и по-зле не може да е. Тези уроди бяха на крачка да запишат най-срамното петно в историята ни. Още ли някой ще оспори, че Брендън Роджърс е пълен лаик тактически? Закучи ли се мача, няма идея какво да направи. Трагедия, срам. Да похарчиш 120 млн. паунда и да не можеш да биеш един селски отбор, който общо струва колкото Борини!

Ако Роджърс разбираше от футбол, мачът с "Челси" щеше да бъде спечелен и титлата отиваше в град Ливърпул. Лошото е, че този човек представа си няма от тактика. Когато водиш в резултата, не трябва да продължаваш да нападаш. Трябва да оставиш повече топката на съперника, но да покриваш пространства, да се бориш за първата топка. Трябва да можеш да печелиш шампионските мачове с класа. "Ливърпул" на Роджърс не е "Ливърпул", който трябва да бъде. Не, благодаря.
Оставка на Роджърс!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 сеп 2014 00:09

daniel875 написа:Жалко! За една бройка да позная точния резултат. Дузпа може би наистина има. Вратарят сгреши, като не изчисти топката.
Балотели е едно голямо дърво, а това че вкара случайно днес, не означава, че в следващия мач ще стане отново. Посредствен футболист, който няма никакво място в професионалния футбол. Нито е кой знае колко привлекателен за колкото го мислят, нито има нещо футболно в него. Самозабравил се човек.
"Ливърпул" е в много слаба форма. Не виждам как скоро ще има излизане от нея. Дано греша!

За мен Бало е слаб футболист. Ще изригне в 2 мача и в 5 ще е почивка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”