Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: Обща тема за LFC
Има ли някаква официална информация, около контузията.
-
suareshampion
john barnes написа:suareshampion написа:Eто заради това ,исках да разполагаме с повече нападатели.Шанс за Борини.
не си сериозен,нали? кажи ми какви реални качества виждаш във тоя ялов,куц и чуплив жабар?
E в тоя случай дори и да не виждам ,се надявам на чудо .
Ебати късмета с тоя Стъридж .Дано да не е ахилес ,че отиде половиния сезон .Ако е само разтегнат ахилес по малко ,но ако е скъсан ,ни се еба майката .
На едно место чета ,че е ахилес ,на друго чета ,че е бедро . Ако е бедро ,има предимно два варианта .Единия е скъсан мускул на бедрото ,където отиват около 45 дни . А другия вариант е ,просто разтежение на мускулни влакна ,което ще отнеме ,само около 2-3 седмици.Да се надяваме да е последното .
Въпреки всичко ,знам ,че Брендън ,отново ще измисли нещо и ще се справи с положението ,както винаги го е правил ,защото е голям тактик .
Или ще излиза с Балотели,Стърлинг,Коутиньо и Лалана в офанзивен план ...или ще вкара Борини или Ламбърт ..ще видим ..но определено загубата на най добрия нападател на Ливърпул ,недай си боже за дълго време ...ще е голяма загуба.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
john barnes написа:smart написа:john barnes написа:лоша работа,3 седмици аут...остава само балотели,другите двама ялови не ги броя за живи.имаме дерби със еверфън,там ще се усети липсата на стъридж.
как пък реши ,че ламбърт е ялов като е играл 2 мача за отбора?Guardian say Sturridge is out for 'two to three weeks'.
ялов е,то се вижда по отиграванията му,особено смехотворното изплюване на топката срещу сити...знам,че имаш фетиш към британските играчи,ама тоя е по-бетер и от яловия кон.
абе нещо гугъла ми дава грешка, я провери стъридж и стърлинг ква националност са,че забравих
В мача със сити ако не беше влезнал ламбърт и гол нямаше да вкараме.Не че го превъзнасям ама я осъзнай на кой свят се намираш и преди да даваш оценки изчакай да изиграе поне един пълен мач.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Според мен Ламбо трябва да започне титуляр срещу Вила.
Миналия сезон вкара 13 гола,а и срещу Вила ще се справи.
Иначе Стъридж колкото и да го харесвам е много чуплив,вижда се,че на него не може да се разчита...
Миналия сезон вкара 13 гола,а и срещу Вила ще се справи.
Иначе Стъридж колкото и да го харесвам е много чуплив,вижда се,че на него не може да се разчита...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Борини титуляр и хеттрик срещу Вила.
Шегувам се, вероятно Балотели ще е сам в атака, а вместо Стъридж ще почнат Лалана или Коу. Може и Маркович. Не виждам Балотели и Ламбърт заедно титуляри.
Шегувам се, вероятно Балотели ще е сам в атака, а вместо Стъридж ще почнат Лалана или Коу. Може и Маркович. Не виждам Балотели и Ламбърт заедно титуляри.
Ти се шегуваш, ама Борката е сериозен - две оферти отказа вече!
smart написа:john barnes написа:smart написа:john barnes написа:лоша работа,3 седмици аут...остава само балотели,другите двама ялови не ги броя за живи.имаме дерби със еверфън,там ще се усети липсата на стъридж.
как пък реши ,че ламбърт е ялов като е играл 2 мача за отбора?Guardian say Sturridge is out for 'two to three weeks'.
ялов е,то се вижда по отиграванията му,особено смехотворното изплюване на топката срещу сити...знам,че имаш фетиш към британските играчи,ама тоя е по-бетер и от яловия кон.
абе нещо гугъла ми дава грешка, я провери стъридж и стърлинг ква националност са,че забравихсигурно и те двамата са такива ялови британци
![]()
В мача със сити ако не беше влезнал ламбърт и гол нямаше да вкараме.Не че го превъзнасям ама я осъзнай на кой свят се намираш и преди да даваш оценки изчакай да изиграе поне един пълен мач.
За Стърлинг на никой не му трябва Гугъл - всеки знае, че е си е ямайче, неслучайно е и толкова бърз
venomcho написа:smart написа:john barnes написа:smart написа:john barnes написа:лоша работа,3 седмици аут...остава само балотели,другите двама ялови не ги броя за живи.имаме дерби със еверфън,там ще се усети липсата на стъридж.
абе нещо гугъла ми дава грешка, я провери стъридж и стърлинг ква националност са,че забравихсигурно и те двамата са такива ялови британци
![]()
За Стърлинг на никой не му трябва Гугъл - всеки знае, че е си е ямайче, неслучайно е и толкова бърз
Ей, да бе, Ямайка, тази световна футболна сила, раждаща десетки велики играчи. Стърлинг е изграден в Англия, другото няма значение. Смешни са тези доводи, че Стърлинг понеже е ямаец, затова е толкова добър. Ямайка да не е Бразилия, не се излагайте.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Milkoy написа:venomcho написа:smart написа:john barnes написа:smart написа:john barnes написа:лоша работа,3 седмици аут...остава само балотели,другите двама ялови не ги броя за живи.имаме дерби със еверфън,там ще се усети липсата на стъридж.
![]()
Ей, да бе, Ямайка, тази световна футболна сила, раждаща десетки велики играчи. Стърлинг е изграден в Англия, другото няма значение. Смешни са тези доводи, че Стърлинг понеже е ямаец, затова е толкова добър. Ямайка да не е Бразилия, не се излагайте.
Е, човекът каза "бърз", не "добър"
-
suareshampion
http://www.thefa.com/news/2014/sep/dani ... sgp-update?
Склонен съм да вярвам на говорителя на ФА. Явно е малкия дявол-бедрото . И най вероятно става въпрос ,само за разтежение ,щом се споменаваха 2-3 седмици.Явно ,някои медии си сътвориха лоша новина ,на фона на тъжното изказване на Стъридж .
По мои сметки ,очаквам да е готов за Евъртън на 27 септември. Ще пропусне Астон Вил,Лудогорец,Уест Хям и Мидълзбро. Не е фатално. И без него ще победим в тия двубои.
Склонен съм да вярвам на говорителя на ФА. Явно е малкия дявол-бедрото . И най вероятно става въпрос ,само за разтежение ,щом се споменаваха 2-3 седмици.Явно ,някои медии си сътвориха лоша новина ,на фона на тъжното изказване на Стъридж .
По мои сметки ,очаквам да е готов за Евъртън на 27 септември. Ще пропусне Астон Вил,Лудогорец,Уест Хям и Мидълзбро. Не е фатално. И без него ще победим в тия двубои.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.