Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 29 авг 2014 02:42

Гари Джейкъб от Таймс казва, че Наполи са в преговори за Агер и, че Ливърпул, Тотнъм и Юве искат Алекс МакКарти - вратаря на Рединг, който ако не помните преди 1-2 сезона ни отчая в един мач на Анфийлд.

В Аржентина пък се говори, че Баланта е настоял пред шефовете на Ривър да приемат офертата от 6 милиона евро от Ливърпул.

В Каталуния пък се говори, че Ливърпул са фаворити за Сонг и дори, че е направена оферта от 11 милиона евро.

От Мейл казват, че след първоначалния интерес към Ромеро не е имало нищо повече, но все още се търси резервен вратар.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 29 авг 2014 08:18

suareshampion написа:http://metro.co.uk/2014/08/28/liverpool-get-green-light-to-finally-complete-eder-balanta-transfer-for-4-3million-4848754/?
Барнс ,кво става тука ,не мога да разбера ? Няма никаква логика в тези слухове за още централни защитници ?!

тренер,сега ми просветна...да не би да иска да разкарва сако? тоя човек въобще не го пуска в игра?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 29 авг 2014 08:37

Bayern Munich close on 8 Million deal for Xabi Alonso.тренер,гледай как се взема световна класа халф,за без пари...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2014 09:49

john barnes написа:
suareshampion написа:http://metro.co.uk/2014/08/28/liverpool-get-green-light-to-finally-complete-eder-balanta-transfer-for-4-3million-4848754/?
Барнс ,кво става тука ,не мога да разбера ? Няма никаква логика в тези слухове за още централни защитници ?!

тренер,сега ми просветна...да не би да иска да разкарва сако? тоя човек въобще не го пуска в игра?

Стига бе ,Сако за мен е най добрия ни защитник. И ще става още по добър. Абсурд.
Аз искам да играе ,вместо Ловрен .Повече го харесвам.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2014 09:52

john barnes написа:Bayern Munich close on 8 Million deal for Xabi Alonso.тренер,гледай как се взема световна класа халф,за без пари...

Взимат го по принуда,заради контузията на Мартинес.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 29 авг 2014 13:35

Робинсън официално в КПР за 1 млн паунда.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 авг 2014 15:00

Ибе ще отиде под наем в Дарби Каунти до края на сезона, като трансфера трябва да стане факт до края на деня според Джеймс Пиърс :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 авг 2014 15:46

Изображение

Айби официално е в Дарби Каунти.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 авг 2014 17:05

Gil-galad написа:Ибе ще отиде под наем в Дарби Каунти до края на сезона, като трансфера трябва да стане факт до края на деня според Джеймс Пиърс :)

Т'ва е много добра новина, дано се опази от контузии и е цял сезон титуляр.Срокът на наема е една година предполагам :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 авг 2014 17:18

daduradam написа:
Gil-galad написа:Ибе ще отиде под наем в Дарби Каунти до края на сезона, като трансфера трябва да стане факт до края на деня според Джеймс Пиърс :)

Т'ва е много добра новина, дано се опази от контузии и е цял сезон титуляр.Срокът на наема е една година предполагам :?

Ми то аз съм го написал де :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”