Гари Джейкъб от Таймс казва, че Наполи са в преговори за Агер и, че Ливърпул, Тотнъм и Юве искат Алекс МакКарти - вратаря на Рединг, който ако не помните преди 1-2 сезона ни отчая в един мач на Анфийлд.
В Аржентина пък се говори, че Баланта е настоял пред шефовете на Ривър да приемат офертата от 6 милиона евро от Ливърпул.
В Каталуния пък се говори, че Ливърпул са фаворити за Сонг и дори, че е направена оферта от 11 милиона евро.
От Мейл казват, че след първоначалния интерес към Ромеро не е имало нищо повече, но все още се търси резервен вратар.
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
suareshampion написа:http://metro.co.uk/2014/08/28/liverpool-get-green-light-to-finally-complete-eder-balanta-transfer-for-4-3million-4848754/?
Барнс ,кво става тука ,не мога да разбера ? Няма никаква логика в тези слухове за още централни защитници ?!
тренер,сега ми просветна...да не би да иска да разкарва сако? тоя човек въобще не го пуска в игра?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
Bayern Munich close on 8 Million deal for Xabi Alonso.тренер,гледай как се взема световна класа халф,за без пари...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes написа:suareshampion написа:http://metro.co.uk/2014/08/28/liverpool-get-green-light-to-finally-complete-eder-balanta-transfer-for-4-3million-4848754/?
Барнс ,кво става тука ,не мога да разбера ? Няма никаква логика в тези слухове за още централни защитници ?!
тренер,сега ми просветна...да не би да иска да разкарва сако? тоя човек въобще не го пуска в игра?
Стига бе ,Сако за мен е най добрия ни защитник. И ще става още по добър. Абсурд.
Аз искам да играе ,вместо Ловрен .Повече го харесвам.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes написа:Bayern Munich close on 8 Million deal for Xabi Alonso.тренер,гледай как се взема световна класа халф,за без пари...
Взимат го по принуда,заради контузията на Мартинес.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Робинсън официално в КПР за 1 млн паунда.
Ибе ще отиде под наем в Дарби Каунти до края на сезона, като трансфера трябва да стане факт до края на деня според Джеймс Пиърс 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- liverpool96
- Контакти:

Айби официално е в Дарби Каунти.
Gil-galad написа:Ибе ще отиде под наем в Дарби Каунти до края на сезона, като трансфера трябва да стане факт до края на деня според Джеймс Пиърс
Т'ва е много добра новина, дано се опази от контузии и е цял сезон титуляр.Срокът на наема е една година предполагам

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:Gil-galad написа:Ибе ще отиде под наем в Дарби Каунти до края на сезона, като трансфера трябва да стане факт до края на деня според Джеймс Пиърс
Т'ва е много добра новина, дано се опази от контузии и е цял сезон титуляр.Срокът на наема е една година предполагам
Ми то аз съм го написал де