Тотнъм Хотспър - Ливърпул | 31.08.2014, 15:30 ч. (0-3 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул | 31.08.2014, 15:30 ч.

Мнениеот pafkata » 29 авг 2014 12:29

Тотнъм показаха нещо по-различно в миналия кръг, но срещу КПР. Сега вече ще се разбере колко точно са силни. Пожелавам успех на Ливърпул, защото лондончани не са ми изобщо симпатични.
Прогноза: 1-2

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 авг 2014 12:47

1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 29 авг 2014 12:50

Мача е 6+ :lol: 2:4 точен резултат пускайте го и печелете пари с първи голмайстор Стъридж !!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 29 авг 2014 13:30

Доброто начало на сезона за Тотнъм предполага един много интересен и оспорван мач. След загубата от сити Ливърпул е длъжен да се върне на победния път и да продължи преследването на високите си цели и трупането на точки, за да бъде близо до Челси и Сити, които започнаха очаквано силно. Това ще бъде и тест за формата на отбора далеч от Анфийлд, която миналата година на моменти не беше задоволителна. Относно състава и друг път съм казвал, че БР избира състава според противника и пуска играчите, които да се противопоставят най - успешно на играчите на другия отбор. Лично според мен Балотели трябва да остане на пейката и евентуално да се включи след почивката. Рано му е още за титуляр с оглед факта, че има само няколко тренировки с отбора. Също си мисля, че двамата испански бека трябва лека по лека да се пускат в голямата игра, защото висшата лига е различна от испанската Ла лига и момента на адаптация и за двамата е неизбежен. С голямо нетърпения очаквам как ще се впише Маркович в състава и се надявам да започне бързо да показва това за, което беше взет в отбора, а именно невероятния си талант блеснал в Бенфика миналата година. Мойте очаквания за мача са трудна победа за Ливърпул с един гол разлика, за точен резултат не се ангажирам.
Поздрав за всички фенове на Ливърпул и ги чакаме Ноември да ги гледаме на живо е София.
YNWA

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 авг 2014 14:10

avitohola написа:Доброто начало на сезона за Тотнъм предполага един много интересен и оспорван мач. След загубата от сити Ливърпул е длъжен да се върне на победния път и да продължи преследването на високите си цели и трупането на точки, за да бъде близо до Челси и Сити, които започнаха очаквано силно. Това ще бъде и тест за формата на отбора далеч от Анфийлд, която миналата година на моменти не беше задоволителна. Относно състава и друг път съм казвал, че БР избира състава според противника и пуска играчите, които да се противопоставят най - успешно на играчите на другия отбор. Лично според мен Балотели трябва да остане на пейката и евентуално да се включи след почивката. Рано му е още за титуляр с оглед факта, че има само няколко тренировки с отбора. Също си мисля, че двамата испански бека трябва лека по лека да се пускат в голямата игра, защото висшата лига е различна от испанската Ла лига и момента на адаптация и за двамата е неизбежен. С голямо нетърпения очаквам как ще се впише Маркович в състава и се надявам да започне бързо да показва това за, което беше взет в отбора, а именно невероятния си талант блеснал в Бенфика миналата година. Мойте очаквания за мача са трудна победа за Ливърпул с един гол разлика, за точен резултат не се ангажирам.
Поздрав за всички фенове на Ливърпул и ги чакаме Ноември да ги гледаме на живо е София.
YNWA

Ливърпул беше сред най-добрите гости миналия сезон :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 авг 2014 14:14

Gil-galad написа:
avitohola написа:Доброто начало на сезона за Тотнъм предполага един много интересен и оспорван мач. След загубата от сити Ливърпул е длъжен да се върне на победния път и да продължи преследването на високите си цели и трупането на точки, за да бъде близо до Челси и Сити, които започнаха очаквано силно. Това ще бъде и тест за формата на отбора далеч от Анфийлд, която миналата година на моменти не беше задоволителна. Относно състава и друг път съм казвал, че БР избира състава според противника и пуска играчите, които да се противопоставят най - успешно на играчите на другия отбор. Лично според мен Балотели трябва да остане на пейката и евентуално да се включи след почивката. Рано му е още за титуляр с оглед факта, че има само няколко тренировки с отбора. Също си мисля, че двамата испански бека трябва лека по лека да се пускат в голямата игра, защото висшата лига е различна от испанската Ла лига и момента на адаптация и за двамата е неизбежен. С голямо нетърпения очаквам как ще се впише Маркович в състава и се надявам да започне бързо да показва това за, което беше взет в отбора, а именно невероятния си талант блеснал в Бенфика миналата година. Мойте очаквания за мача са трудна победа за Ливърпул с един гол разлика, за точен резултат не се ангажирам.
YNWA

Ливърпул беше сред най-добрите гости миналия сезон :)

http://www.worldfootball.net/schedule/e ... auswaerts/

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 14:16

Тука прогнозирам равен мач - Тотнъм почна силно и вече се усеща почерка на Почетино. Ще са тегави май тая година :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 авг 2014 14:53

Наглостта на дяволчета няма край.Не стига , че даваха убедителна победа за МЮ срещу МК Донс и никой от тях не предположи ,че катастрофират с 4:0.
А и сега прогнозират равен или загуба за Ливърпул.Моля с прогнозите на фенове на МЮ дотук. Видяхме колко ви бива в прогнозите.
Дори собственият си отбор не можахте да бъдете близо до резултата , за познаване въобще не може да става дума.
Победа за Ливърпул за да се успокоят дяволчетата !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 29 авг 2014 15:02

Иска ми се да бием, но ще ни е много трудно. Надявам се Маркович да почне на фланга, а Коу да влезе в центъра.
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”