smoothc написа:Проблема е че когато и да пишеш нещо в нашия форум винаги е базирано на това че някак си ти се иска да се провалим.Никога не даваш някаква прогноза или коментар базиран на някаква логика изключвайки омразата ти и очевидното желание да дразниш.
Както ти казах жребия не е теглен и е трудно да се даде прогноза между неясни съперници.Оставям настрана факта че с 11 точки вероятността да не излезеш от групата е доста нищожна.
Чакал,за съжаление доста се бъркаш,приятелю!
1.Винаги съм се стремял да бъда максимално обективен,още повече в анализите и изследването на конкуренцията.
2.Относно подчертаното:Абсолютен двоен стандарт и преиначаване на нещата.
От една страна,за всеки един от топ отборите и косвено за Висшата лига,е важно да има силна конкуренция,защото в крайна сметка тя определя и качеството/прогреса.
От друга страна,аз като фен на Манчестър Юнайтед не мога да се радвам(което обаче не ми пречи да адмирирам,когато е необходимо) на успехите на Челси,Ливърпул,Сити,Арсенал(що се отнася до Висшата лига),докато в Шампионската лига нещата са на една малко по-различна платформа,която е провокирана най-вече от отношението на УЕФА към английския футбол.
В случая обаче говорим за Шампионската лига,където Манчестър Юнайтед не участва тази година.
И в този ред на мисли,няма как да бъда настроен контра-конкурентно към нито един английски отбор,което косвено означава,че това ще ми и позволи да бъда още по-обективен към същността на събитията и процесите.
Разбира се акцентът тази година е завръщането на Ливърпул и точно поради тази причина ще е страшно интересно да се наблюдават най-вече динамиката и подходите на Брендън Роджърс в една доста по-различна и устойчива среда,каквато е Шампионската лига.
Този турнир се явява
нещо като лакмус,който ще даде адекватен отговор за нивото на прогрес и развитие в отбора.
4.На практика е така(въпреки,че в последните години имаше няколко изключения),но все пак аз никъде не съм коментирал,че Ливърпул ше спечели точно 11-точки.
Казах,че
максимумът за Ливърпул са 11-точки! Моля,вниквайте по-внимателно в същността на нещата.
Понеже използваш изброяване ще ти отговоря и аз така:
1-во какъв ти е анализа за 3-те ни съперника а как ги изследва че нещо не ми е ясно.Вариантите са адски много от група в която спокойно да направим 18 точки до група в която евентуално да останем последни.Анализа на представянето на Ливърпул в ШЛ е 5 успеха, отбор похарчил почти 150 млн евро с треньор който води отбора 3-ти сезон.Анализирай ми евентуална група която е напълно възможна Бенфика,Шахтьор,Ливърпул,Лудогорец на базата на кое смяташ че ще сме 3-ти с 11 точки.
2-ро Не виждам как може да си обективен и безпристрастен за неизвестни събития.Редовното ти присъствие тук показва че изобщо не си безпристрастен към резултатите на Ливърпул,убеден съм че вчера си умрял от кеф след загубата ни.
3-то Тук кратък урок по математика че между 2 и 4 има ТРИ.Но все пак на фона на "анализите" ти ще ти кажа няколко факта- група на смъртта донякъде може би била добре за Ливърпул, при последните си участия падахме от по непретенциозни отбори и биехме по - силните,в Европа все още сме най-титулувания английски отбор,отбора вече има резервна скамейка достатъчно дълга да играем на няколко фронта(колко е качествена времето ще покаже)
4-то когато числата говорят и боговете мълчат а след като имаш способности да виждаш бъдещето би ли ми казал максималните точки на още 2-3 отбора по избор,ще чакам с лист и химикалка да му мисли Божков ще трябва да ми прехвърля Еврофутбол

5-то (бонус) Сериозно ти казвам ти си като болен от алцхаймер в публичен дом, свалил си си гащите навел си се а се чудиш що те таковат.Редовно идваш тук да демонстрираш колко много мразиш отбора,да дразниш и ти е чудно що ти трият постовете и те плюят.
А понеже толкова много обичаш нашия форум чак нямаш търпение да ни обясниш с "безпристрастни" факти как едва ли не ще губим всеки мач ще ти дам една прогнозна цялостна картинка за твоето отборче.ЛВГ може да е добър но е бил в първенства където е имал конкуренция от макс 1 отбор, едно е в Германия където Байерн рядко среща конкуренция от повече от един отбор за Испания без коментар друго е в Англия.Може би му е станало ясно че в Англия отбори които са били пред изпадане миналата година нямат грам идея да се дават без бой.В горепосочените страни може да мине номера да ползваш 4-5 звезди и да наложиш 2-3 младежи но в Англия това се случва веднъж на 100 години а вие изчерпахте лимита.Тук при подобни експерименти следва бой и срам.Отбора ви беше ясно че ще се разпадне още когато продадохте Роналдо и не взехте никой, беше въпрос на време инак може би най-успешното поколение което сте вадили да остарее и да се върнете към нормалното си състояние 1967-1992.Многото трансфери при вас са спешни и наложителни но не чакайте от стиснатите си собственици скоро подобна щедрост (да не говорим за финансовия ферплей че всеки има някакъв таван).При положение че нито Ерера нито Шоу са някакви звезди като Ди Мария 70-те милиона които дадохте за тях са по - голям риск от трансфера на Балотели няколко пъти.Ако повторят игрите на Фелайни ще се окаже че сте метнали на боклука 100 милиона паунда.Като прибавим и факта че Мата играе около 20% от това което беше първите си години в Челси и многото контузии нещата са повече от отчайващи.На фона на цялата тази картинка ако бях на твое място щях да кротувам и да чакам по добри дни вместо да ходя във форума на отбор чиито фенове имат пълното право да ми се подиграват.