Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT

Мнениеот realist » 26 авг 2014 00:33

До Вълчето: Не се превъзбуждай късно вечерта, няма да можеш да спиш добре, момче! Не знам за физическото, но съм го тренирал тоя спорт 4 години. Което, разбира се, няма нищо общо с това ниво, което е Висшата лига. Така че тия простотии дали си играл футбол, колко разбираш...пълна тъпня. Истината е, че всеки отбор от елита търси пика някъде около и след Нова година. Тогава започват истинските мачове и в първенството и в ШЛ. Нали не мислиш, че Сити са тренирали така, че да са в пика си сега, а по НГ да окапят? И те са в началото, формата им е слаба, но ни биха на куц крак. Разбираш ли за какво ти говоря, момче?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 26 авг 2014 00:34

Още някой друг разбирач да се извъди и каже, че Брендо трябва да си ходи и че всичко е приключило. Едва ли не Ливърпул ще се бори да не изпадне?

milesder
Контакти:

Мнениеот milesder » 26 авг 2014 00:35

realist написа:Честно казано не виждам как може да са по-зле нещата. Ако бях собственик, щях да задам на Брендън 5 въпроса: 1) Защо след похарчени над 120 млн.паунда отборът изглежда като циркова трупа? 2) Защо след 60-та минута играчите не могат да дишат, все едно е края на сезона? 3) Защо по дяволите в отбора има играчи като Глен Джонсън и Джо Алън? 4) Защо от 6 налични нови попълнения започват само двама? Ако ще са резерви, скъпичко ни излиза. 5) Защо защитата ни е по-слаба от тази на Хасково, при положение, че миналия сезон изгубихме титлата именно заради нея? Вие изобщо тренирахте ли това лято? Отвратен съм от това, което видях тази вечер. Направо ми се гади. За титлата е ясно, но не виждам как ще попаднем в топ 4 с тази игра. Вярно, началото на сезона е, но и другите са в началото. Не може 2 кръг претендент да те бие като малко дете, все едно играят мачле в квартала. Никаква съпротива.

Личи си че следиш само Българското първенство защото само в България феновете искат незабавни резултати и дават равносметки за сезона след само 2 изиграни мача.нека бъдем търпеливи и гледаме развитието на тима ,защото е трудно да се замести Суарес ,трябва да се промени малко постройката.Сити бяха по-силни миналия сезон, по-силни са и този (засега).YNWA

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 авг 2014 00:36

Не можах да гледам мача, бях втора смяна и се радвам за това. Разбирам, че Ловрен стабилягата е направил отново "силен" мач. Ще стабилизира отбраната, убеден съм. А Сако нещастника разбираш ли седи на пейката...Емре Джан кога ще почне като титуляр? Джонсън защо игра, а не Манкило? Чувам, че и Стъридж нищо не е играл. За пореден път Коутиньо нищо не е играл. Да, бърз е, пъргав е, минава лесно противниците си и до там. После е пълна нула, това са ми наблюденията върху Коутиньо от миналия сезон. Ако чакаме тоя да ни е мозъка...и така, излиза че продадохме един играч, купихме нови 9 и отборът е по-зле? Рано е още за изводи, едва втория кръг е, но ако се осерем и срещу Тотнъм, тя работата е ясна.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 26 авг 2014 00:37

HoUs4oOL написа:
dNelbandian написа:Тоя пъ, тръгнал пример с Арсенал да ми дава. Когато Челси или Ман Сити загубят с 3-1 като гости ела и ми се обади.

Доста сме далече от съставите на Челси и Сити,че даже и на Арсенал,така че именно ''артилеристите'' са отбора,с който трябва да се сравняваме.

Каква класа бе момко, ТАКТИКА се нарича. Как Кристал Палас игра срещу Челси миналата година? Как Челси игра срещу Ман Сити миналта година?
Защо ние не играем така, ОСОБЕНО като сме гости на топ отборите? - Дефанзивно и умерено и да се възползваме на контра атака.
Как Атлетико Мадрид играха срещу Реал миналия ден? Просто така се играе като гост срещу по-силни от теб отбори.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 00:39

dNelbandian написа:
HoUs4oOL написа:
dNelbandian написа:Тоя пъ, тръгнал пример с Арсенал да ми дава. Когато Челси или Ман Сити загубят с 3-1 като гости ела и ми се обади.

Доста сме далече от съставите на Челси и Сити,че даже и на Арсенал,така че именно ''артилеристите'' са отбора,с който трябва да се сравняваме.

Каква класа бе момко, ТАКТИКА се нарича. Как Кристал Палас игра срещу Челси миналата година? Как Челси игра срещу Ман Сити миналта година?
Защо ние не играем така, ОСОБЕНО като сме гости на топ отборите? - Дефанзивно и умерено и да се възползваме на контра атака.

Роджърс няма да излезе да играе така,колкото и да ни се иска няма да го направи.
Видя се и срещу Челси миналата година,че никога няма да играе за равен,таква му е философията.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 26 авг 2014 00:40

HoUs4oOL написа:
dNelbandian написа:
HoUs4oOL написа:

Роджърс няма да излезе да играе така,колкото и да ни се иска няма да го направи.
Видя се и срещу Челси миналата година,че никога няма да играе за равен,таква му е философията.

Като ГОСТИ бе моето момче, трябва ли да подчертавам тази дума или е трудно да е видиш написана с главни букви.
Миналата година Като ГОСТИ!!!
Челси 2:1 Ливърпул
Сити 2:1 Ливърпул
Арсенал 2:0 Ливърпул

вижда се, че срещу топ отбори не става атакуващо особено като ГОСТ!!!!

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 авг 2014 00:42

dNelbandian написа:
HoUs4oOL написа:

Ами съдейки по класирането на Кристъл Палас и на Челси, май ние сме по-добрите тактици, а?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 00:43

dNelbandian написа:Като ГОСТИ бе моето момче, трябва ли да подчертавам тази дума или е трудно да е видиш написана с главни букви.

Няма значение дали сме гости или играем на Анфийлд,няма да го направи.
Човека изповядва атакуващ стил на игра,аз също предпочитам понякога да се излиза по-прибрано,но едва ли ще се случи.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 авг 2014 00:43

Ей, ама вие големи шегаджии се извадихте тука. Българското първенство съм гледал :))) Аз когато съм гледал Ливърпул, се обзалагам, че не си бил и проект, пич! Айде да не се обиждаме. Все пак в демократична страна живеем, свобода на словото има, всеки си има виждания и мнение. Ние сме от Ливърпул, не от БКП, не е нужно винаги да пляскаме и да се радваме, трябва да има и критика. Никъде не съм казал, че трябва да сменяме треньора, но когато след такава гръмка селекция изглеждаш по този начин, нормално е да има въпроси. Този трансферен прозорец повече от нас са похарчили само Барса в целия свят, нали се сещате. Нормално е да се очаква някакъв резултат от такава селекция. И го оставете това "има време". Ние да изостанем с 10 точки, пък нека влизат във форма после.

Върни се в “Ливърпул”