Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот chakalat » 22 авг 2014 23:57

john barnes написа:
Alonso_Massa написа:На този етап вече, който и да вземем ще е като бонус! 9 попълнения за един прозорец. И не само. Взехме всички, които искахме с изключение на Санчез. Ловрен ще придаде стабилност в централна защитна зона. Манкийо и Морено са много качествени бекове, а точно там имахме много проблеми миналия сезон. С Джан ще имаме повече опции в халфовата линия. Лалана и Маркович дават повече опции в атакуващ план, а Балотели и Ламбърт ще дадът повече опции в центъра на атаката. Ориги също е добра покупка и следващия сезон ще имаме още един играч за центъра на атаката. Пратихме и младите момчета Алберто, Айб, Смит, Илори, Тешейра и Узидъм да се обиграват, а Сусо най-вероятно също ще ги последва.

да видим в края на сезона,дали тези 9 трансфера са помогнали с нещо...

Вярно е и Тотнъм миналата година направиха сериозна селекция но знаем какъв беше резултата.Шансовете им за 4-ката бяха по големи от нашите.Повечето футболисти които взехме нямат никакъв опит а трансфера на Ламбърт още не си го обяснявам.Гледам големи надежди възлагате на Манкийо само че е само на 20 и изигра 7-мия си мач в кариерата си, някак не го виждам да се оправи с Давид Силва в понеделник.Оптимистично е че Роджърс доказа че може да се оправя с млади футболисти, ако половината се адаптират като Стъридж и Коутиньо трябва да сме доволни.Лично аз се надявах на по-малко но по доказани футболисти, мисля че за Лалана и Маркович платихме много над цената им а за Ламбърт... няколко милиона на вятъра.Този сезон ще ни е по - труден от миналия 100%(дано не съм прав).

ПС : инфо че Ето е минал преглед но в Париж и се чака да подпише(http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... oo-4091917).
Демек нападението ни ще е : 1 луд 2-ма старци и Стъридж :)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 23 авг 2014 00:03

wolf написа:
john barnes написа:
Alonso_Massa написа:На този етап вече, който и да вземем ще е като бонус! 9 попълнения за един прозорец. И не само. Взехме всички, които искахме с изключение на Санчез. Ловрен ще придаде стабилност в централна защитна зона. Манкийо и Морено са много качествени бекове, а точно там имахме много проблеми миналия сезон. С Джан ще имаме повече опции в халфовата линия. Лалана и Маркович дават повече опции в атакуващ план, а Балотели и Ламбърт ще дадът повече опции в центъра на атаката. Ориги също е добра покупка и следващия сезон ще имаме още един играч за центъра на атаката. Пратихме и младите момчета Алберто, Айб, Смит, Илори, Тешейра и Узидъм да се обиграват, а Сусо най-вероятно също ще ги последва.

А дано, продадохме 1 и купихме хора на всички нужни постове. Мисля, че за разлика от Тотнъм няма да гризнем дръвцето защото футболистите са качествени. Е не са както меджика казваше "Джерард не е от класата на нито един от халфовете на Тотнъм" но мисля че ще се справят.

Тотнъм като имена взеха сериозни футболисти към които имаше интерес от не един и два отбора - Солдадо,Ериксен(и ние имахме интерес),Ламела,Паулиньо

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 авг 2014 00:06

chakalat написа:
wolf написа:
john barnes написа:

А дано, продадохме 1 и купихме хора на всички нужни постове. Мисля, че за разлика от Тотнъм няма да гризнем дръвцето защото футболистите са качествени. Е не са както меджика казваше "Джерард не е от класата на нито един от халфовете на Тотнъм" но мисля че ще се справят.

Тотнъм като имена взеха сериозни футболисти към които имаше интерес от не един и два отбора - Солдадо,Ериксен(и ние имахме интерес),Ламела,Паулиньо

И кой ги тренираше тея хубостници?

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 авг 2014 00:10

wolf написа:Егати селекцията, егати чудото. Бре един път и ние да се почувстваме като клуб от световна величина който може да пазарува на воля

+1 Доволен джам, а и може да вземем още някоя евтина придобивка! Етo'o не знам колко ще ни излезе, но мисля че е абсолютно ненужен - предпочитам да се доверим на Ламбърт или Борини отколкото на него! Изпята песен е вече - мисля, че в Чукотка това ясно се видя!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 авг 2014 00:12

an4o_321 написа:
wolf написа:Егати селекцията, егати чудото. Бре един път и ние да се почувстваме като клуб от световна величина който може да пазарува на воля

+1 Доволен джам, а и може да вземем още някоя евтина придобивка! Етo'o не знам колко ще ни излезе, но мисля че е абсолютно ненужен - предпочитам да се доверим на Ламбърт или Борини отколкото на него! Изпята песен е вече - мисля, че в Чукотка това ясно се видя!

Минути за 14 мача и 9 гола в ПЛ. Абсолютна хиена и голмайстор. Ламбърт и Борини само могат да сънуват такъв завършващ удар и най-вече пласиране.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 23 авг 2014 00:14

Изображение

Балотели напуска Мелууд, след като е приключил с медицинските прегледи. Той ще се завърне там, за да бъде сниман и финализира трансфера си!

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 23 авг 2014 00:15

Не намирам никаква логика в трансфера на Ето'о след уреждането на Балотели. Дори по-добре да остави Борини(Пойет не е глупав мениджър, явно има за какво да ги предложи тези пари). А най-добре да ги взима тия 14млн и да вземе някой който може и крило, и нападател - на първо четене: Балде, Инсиние, Ел Шараауи, Аю, Фишер. А може и да ни изненада. След като представим и Балотели, аз нямам повече претенции по селекцията. Не, че съм имал. А имаше хора, които в началото на юли пак плюха как никой няма да вземем, колко били стиснати американците. Познайте се и се засрамете! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 авг 2014 00:31

Milkoy написа:Не намирам никаква логика в трансфера на Ето'о след уреждането на Балотели. Дори по-добре да остави Борини(Пойет не е глупав мениджър, явно има за какво да ги предложи тези пари). А най-добре да ги взима тия 14млн и да вземе някой който може и крило, и нападател - на първо четене: Балде, Инсиние, Ел Шараауи, Аю, Фишер. А може и да ни изненада. След като представим и Балотели, аз нямам повече претенции по селекцията. Не, че съм имал. А имаше хора, които в началото на юли пак плюха как никой няма да вземем, колко били стиснати американците. Познайте се и се засрамете! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами сигурно от "Мирър" са прави (някой беше дал линк, по-горе) че е резервен вариант, в случай че Хипер Марио се издъни на тестовете :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 авг 2014 00:42

an4o_321 написа:
Milkoy написа:Не намирам никаква логика в трансфера на Ето'о след уреждането на Балотели. Дори по-добре да остави Борини(Пойет не е глупав мениджър, явно има за какво да ги предложи тези пари). А най-добре да ги взима тия 14млн и да вземе някой който може и крило, и нападател - на първо четене: Балде, Инсиние, Ел Шараауи, Аю, Фишер. А може и да ни изненада. След като представим и Балотели, аз нямам повече претенции по селекцията. Не, че съм имал. А имаше хора, които в началото на юли пак плюха как никой няма да вземем, колко били стиснати американците. Познайте се и се засрамете! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами сигурно от "Мирър" са прави (някой беше дал линк, по-горе) че е резервен вариант, в случай че Хипер Марио се издъни на тестовете :)

Продаваме Борко и взимаме Ето'о и всичко е точно.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 авг 2014 00:43

[offtopic]Иъй Ръш номинира Иън Айре за ледената кофа :lol:[/offtopic]

Анди Хънртър от Гардиан казва, че Балотели е уверил Роджърс, че няма да прави глупости и е приел 80 000 паунда на седмица, докато в Милан е вземал 160 000. Като казва, че наистина е имало преговори с Ето'о в Париж, но той е по-скоро алтернатива, ако нещо се обърка с Балотели, а не втори отделен трансфер.

От Ехо също казват, че от Ливърпул нямат намерение да продължават с интереса си към Ето'о. Пиърс също така казва, че Роджърс определено иска още един вратар до края на прозореца. Иначе Борини е бил информиран, че ако остане ще е 4-ти избор за нападател.

От Телеграф пък казват, че Борини е отказал постоянен трансфер в Съндърланд, но Пойет все още иска да го вземе дори под наем. От Ливърпул пък ще разглеждат оферти за наем на Борини до последния ден на прозореца, ако не го продадат до тогава.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”