john barnes написа:Alonso_Massa написа:На този етап вече, който и да вземем ще е като бонус! 9 попълнения за един прозорец. И не само. Взехме всички, които искахме с изключение на Санчез. Ловрен ще придаде стабилност в централна защитна зона. Манкийо и Морено са много качествени бекове, а точно там имахме много проблеми миналия сезон. С Джан ще имаме повече опции в халфовата линия. Лалана и Маркович дават повече опции в атакуващ план, а Балотели и Ламбърт ще дадът повече опции в центъра на атаката. Ориги също е добра покупка и следващия сезон ще имаме още един играч за центъра на атаката. Пратихме и младите момчета Алберто, Айб, Смит, Илори, Тешейра и Узидъм да се обиграват, а Сусо най-вероятно също ще ги последва.
да видим в края на сезона,дали тези 9 трансфера са помогнали с нещо...
Вярно е и Тотнъм миналата година направиха сериозна селекция но знаем какъв беше резултата.Шансовете им за 4-ката бяха по големи от нашите.Повечето футболисти които взехме нямат никакъв опит а трансфера на Ламбърт още не си го обяснявам.Гледам големи надежди възлагате на Манкийо само че е само на 20 и изигра 7-мия си мач в кариерата си, някак не го виждам да се оправи с Давид Силва в понеделник.Оптимистично е че Роджърс доказа че може да се оправя с млади футболисти, ако половината се адаптират като Стъридж и Коутиньо трябва да сме доволни.Лично аз се надявах на по-малко но по доказани футболисти, мисля че за Лалана и Маркович платихме много над цената им а за Ламбърт... няколко милиона на вятъра.Този сезон ще ни е по - труден от миналия 100%(дано не съм прав).
ПС : инфо че Ето е минал преглед но в Париж и се чака да подпише(http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... oo-4091917).
Демек нападението ни ще е : 1 луд 2-ма старци и Стъридж