Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 25.08.2014 | 22:00 |
Бойко реми от мен. 1-1
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Айде Ливърпул
!

suareshampion написа:Трябва да си върнем ,за дето ни взеха титлата .
Как точно са ви взели нещо, което никога не сте имали?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- Karsa Orlong
- Контакти:
mitko9311 написа:Очаквам най-накрая да спечелим като гост на Сити доста често ги надиграваме тотално като гост ама дали Рейна, Шкъртел или съдията винаги става нещо и не бием сега очаквам и тази традиция да се наруши залагам на 2;3, защото сме все още слаби в защита, а в атака сме уникални и бележим с лекота, но не изключвам и обичаен Х 2:2
Ти да не живееш още в миналия сезон?

Стратегически Х, ако мачът беше вътре в кръга, но тъй като е в понеделник се готви нещо по-специално - 0-1
Бием ги 0-1
Морено дано е фит и да започне, Глен най-вероятно ще се измести отдясно, Джан или Алън в средата. Другите май са ясни.

Морено дано е фит и да започне, Глен най-вероятно ще се измести отдясно, Джан или Алън в средата. Другите май са ясни.
- Бате Кольо
- Контакти:
Karsa Orlong написа:mitko9311 написа:Очаквам най-накрая да спечелим като гост на Сити доста често ги надиграваме тотално като гост ама дали Рейна, Шкъртел или съдията винаги става нещо и не бием сега очаквам и тази традиция да се наруши залагам на 2;3, защото сме все още слаби в защита, а в атака сме уникални и бележим с лекота, но не изключвам и обичаен Х 2:2
Ти да не живееш още в миналия сезон?Искам да кажа, че в мача срещу Саутхямптън в атака бяхме всичко друго, но не и уникални. Надявам се нападението ни да се подобрява от мач на мач, няма нищо по-хубаво от това ти да се окажеш прав. Лично аз ще съм доволен и на Х, Сити трудно падат у дома, даже май все ни бият на техния стадион откакто ги купиха шейховете.
Има разлика срещу Сотън който особено първото бяха само в защита и е трудно да се играе силно в атака срещу толкова добра защита

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
mitko9311 написа:Karsa Orlong написа:mitko9311 написа:Очаквам най-накрая да спечелим като гост на Сити доста често ги надиграваме тотално като гост ама дали Рейна, Шкъртел или съдията винаги става нещо и не бием сега очаквам и тази традиция да се наруши залагам на 2;3, защото сме все още слаби в защита, а в атака сме уникални и бележим с лекота, но не изключвам и обичаен Х 2:2
Ти да не живееш още в миналия сезон?Искам да кажа, че в мача срещу Саутхямптън в атака бяхме всичко друго, но не и уникални. Надявам се нападението ни да се подобрява от мач на мач, няма нищо по-хубаво от това ти да се окажеш прав. Лично аз ще съм доволен и на Х, Сити трудно падат у дома, даже май все ни бият на техния стадион откакто ги купиха шейховете.
Има разлика срещу Сотън който особено първото бяха само в защита и е трудно да се играе силно в атака срещу толкова добра защитаИначе пак срещу Сотън си вкарахме 2 гола което показва, че атаката продължава да бележи дори и без Суарес все пак да не забравяме, че миналия сезон едвам вкарвахме по 1 гол в първите мачове, а сега започваме с 2 отделно отбора още не е влезнал във форма и като друг + давам това, че вече сме сработен отбор. Другото което е Сити няма да играят дефанзивно като Саутхямптън и ще има много празни пространства, а бързото ни и сработено трио Коу - Стърлинг - Стъридж може да се възползва от тях отделно ще имаме и Маркович и Айб на скамейката още двама бързи и технични футболисти. Мача тръгне ли 0:1 за нас и успеем да задържим преднината повече от 10-на минути головото шоу е гарантирано Сити ще тръгнат още повече в атака за да търсят гола, а Ливърпул на контра е вкарал достатъчно на брой голове затова очаквам нещо подобно 2;2 или 2;3
Това очаквам аз и ти обясних защо дали ще бъда прав ще разберем живот и здраве след седмица жалко, че съм на работа и няма да мога да гледам мача ..............
Еее, много кофти, че няма да го гледаш, аз пък събота и неделя съм на работа и като видях кога е и подскочих