Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 25.08.2014 | 22:00 |

Мнениеот ZinedineZidane » 19 авг 2014 16:47

Бойко реми от мен. 1-1
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 19 авг 2014 17:21

suareshampion написа:Трябва да си върнем ,за дето ни взеха титлата .

Как точно са ви взели нещо, което никога не сте имали?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 19 авг 2014 17:23

mitko9311 написа:Очаквам най-накрая да спечелим като гост на Сити доста често ги надиграваме тотално като гост ама дали Рейна, Шкъртел или съдията винаги става нещо и не бием сега очаквам и тази традиция да се наруши залагам на 2;3, защото сме все още слаби в защита, а в атака сме уникални и бележим с лекота, но не изключвам и обичаен Х 2:2 :)

Ти да не живееш още в миналия сезон? :lol: Искам да кажа, че в мача срещу Саутхямптън в атака бяхме всичко друго, но не и уникални. Надявам се нападението ни да се подобрява от мач на мач, няма нищо по-хубаво от това ти да се окажеш прав. Лично аз ще съм доволен и на Х, Сити трудно падат у дома, даже май все ни бият на техния стадион откакто ги купиха шейховете.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 авг 2014 17:39

Стратегически Х, ако мачът беше вътре в кръга, но тъй като е в понеделник се готви нещо по-специално - 0-1

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 19 авг 2014 17:48

Бием ги 0-1 :?
Морено дано е фит и да започне, Глен най-вероятно ще се измести отдясно, Джан или Алън в средата. Другите май са ясни.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 19 авг 2014 17:59

Karsa Orlong написа:
mitko9311 написа:Очаквам най-накрая да спечелим като гост на Сити доста често ги надиграваме тотално като гост ама дали Рейна, Шкъртел или съдията винаги става нещо и не бием сега очаквам и тази традиция да се наруши залагам на 2;3, защото сме все още слаби в защита, а в атака сме уникални и бележим с лекота, но не изключвам и обичаен Х 2:2 :)

Ти да не живееш още в миналия сезон? :lol: Искам да кажа, че в мача срещу Саутхямптън в атака бяхме всичко друго, но не и уникални. Надявам се нападението ни да се подобрява от мач на мач, няма нищо по-хубаво от това ти да се окажеш прав. Лично аз ще съм доволен и на Х, Сити трудно падат у дома, даже май все ни бият на техния стадион откакто ги купиха шейховете.

Има разлика срещу Сотън който особено първото бяха само в защита и е трудно да се играе силно в атака срещу толкова добра защита :) Иначе пак срещу Сотън си вкарахме 2 гола което показва, че атаката продължава да бележи дори и без Суарес все пак да не забравяме, че миналия сезон едвам вкарвахме по 1 гол в първите мачове, а сега започваме с 2 отделно отбора още не е влезнал във форма и като друг + давам това, че вече сме сработен отбор. Другото което е Сити няма да играят дефанзивно като Саутхямптън и ще има много празни пространства, а бързото ни и сработено трио Коу - Стърлинг - Стъридж може да се възползва от тях отделно ще имаме и Маркович и Айб на скамейката още двама бързи и технични футболисти. Мача тръгне ли 0:1 за нас и успеем да задържим преднината повече от 10-на минути головото шоу е гарантирано Сити ще тръгнат още повече в атака за да търсят гола, а Ливърпул на контра е вкарал достатъчно на брой голове затова очаквам нещо подобно 2;2 или 2;3 :) Това очаквам аз и ти обясних защо дали ще бъда прав ще разберем живот и здраве след седмица жалко, че съм на работа и няма да мога да гледам мача ..............
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 19 авг 2014 18:21

mitko9311 написа:
Karsa Orlong написа:

Има разлика срещу Сотън който особено първото бяха само в защита и е трудно да се играе силно в атака срещу толкова добра защита :) Иначе пак срещу Сотън си вкарахме 2 гола което показва, че атаката продължава да бележи дори и без Суарес все пак да не забравяме, че миналия сезон едвам вкарвахме по 1 гол в първите мачове, а сега започваме с 2 отделно отбора още не е влезнал във форма и като друг + давам това, че вече сме сработен отбор. Другото което е Сити няма да играят дефанзивно като Саутхямптън и ще има много празни пространства, а бързото ни и сработено трио Коу - Стърлинг - Стъридж може да се възползва от тях отделно ще имаме и Маркович и Айб на скамейката още двама бързи и технични футболисти. Мача тръгне ли 0:1 за нас и успеем да задържим преднината повече от 10-на минути головото шоу е гарантирано Сити ще тръгнат още повече в атака за да търсят гола, а Ливърпул на контра е вкарал достатъчно на брой голове затова очаквам нещо подобно 2;2 или 2;3 :) Това очаквам аз и ти обясних защо дали ще бъда прав ще разберем живот и здраве след седмица жалко, че съм на работа и няма да мога да гледам мача ..............

Еее, много кофти, че няма да го гледаш, аз пък събота и неделя съм на работа и като видях кога е и подскочих :lol: Иначе за това, че няма да играят дефанзивно си прав, но ме притесняват халфовете им, абсолютни животни са, а ние, въпреки че направихме доста трансфери в тази зона откакто БР пое отбора (Алън, Алберто, Джан) + наличните вече Джерард, Хендерсън и Лукас все не успяваме да овладеем центъра и много често това ни проваля в големите дербита. Все пак в този мач се очаква и да играем доста често на контраатака, където пък крилата са решаващи, а там уж нямаме проблеми. Ще видим ;)

Върни се в “Ливърпул”