Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

make76
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот make76 » 13 авг 2014 17:29

Според няква компания за предвиждания сме щели да завършим 5ти,пак ни подценяват ама така по добре.

Lars
Контакти:

Мнениеот Lars » 13 авг 2014 17:34

По-спокойно бе хора, що му се дразните? Като тръгне някой да обижда, значи са му свършили другите аргументи, защо сами се принизявате до нивото на другите?
Сега за звездите ... Не са малко играчите отишли в нов отбор със статут на звезда и са се проваляли. Шевченко и Торес в Челси, Оуен и Кака в Реал, Фабрегас в Барса, Роби Кийн и Мориентес при нас, ... много са ако се позамислиш за повече от минута. Някои си играят постоянно навсякъде, ама не са чак толкова много.
По-важно е дали играча пасва в схемите на треньора и да се сработи с останалите от отбора, а не колко тениски продава и колко рекламни договора има, т.е. колко е "звезда". Важното е да има лидер(и) и колектив и оттам - резултат.
Затова звезда тип Кавани и Лавеци ... по-скоро не ги искам - те бяха звезди в Наполи, като играеха заедно. Нещо като Бербо и Кийн в Тотнъм. Трябва ни играч който да се адаптира към отбора, а не обратното. Няколко отбора дето не си знаят парите купуваха все "галактически звезди" и по 5-6 години никакви ги нямаше, защото не могат да ги накарат да играят заедно. Баш галактиците отпадаха няколко поредни години все на 1/8 финал в ШЛ, а едни шумни съседи едвам излизат от групите и те. Ония от Магадан докато вземат ШЛ, пак минаха 7-8 години, а ние я взехме със "звездите" Барош, Шмицер, Финън, Траоре, Бишчан и Джибрил Сисе ... Милан да не ги изреждам, дето Руй Коща беше резерва.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 авг 2014 17:35

make76 написа:Според няква компания за предвиждания сме щели да завършим 5ти,пак ни подценяват ама така по добре.

А кои са топ 4 :twisted: Само не казвай МЮ и Тотнъм , че ще се гътна :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 13 авг 2014 17:54

Ами ние си имаме нападател звезда - Стъридж. Откакто е дошъл, се скъса да вкарва. С играта си е доказал, че заслужава доверие. Според мен трябва да се търси някой нападател, който може да играе и като крило, за алтернатива, когато Стъридж е контузен или извън форма (все пак всеки един футболист има мачове, в които играе слабо и трябва да бъде сменен.) Реми наистина беше точния човек, но не си струва риска с него. Ето'о щеше да е перфектен, но вече е много дърт. Има време до края на месеца, надявам се комитета да измисли нещо.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 авг 2014 17:59

Liverpool have made a £39m offer for Edinson Cavani, PSG are reluctant to sell but Cavani wants to leave (L'Equipe)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 авг 2014 18:06

Червени_шампиони написа:
Liverpool have made a £39m offer for Edinson Cavani, PSG are reluctant to sell but Cavani wants to leave (L'Equipe)

Дано е вярно...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 13 авг 2014 18:11

чета ви и стигам до един извод-прекалено много се предоверявате на стъридж.да,мушкач е...но и доста чуплив,а плюс това и лекинко се полакомява пред гола,а сега когато го няма суарес,не знам.последните му няколко мача миналия сезон бяха под всякаква критика,беше като марда на терена,не подаваше и се лакомеше.така че,аз съм ЗА трансфер на голям нападател,със който стъридж да има реална конкуренция,а не да се мисли за недосегаем,като зад гърба му са чики рики и борко...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 13 авг 2014 18:11

http://sevilla.abc.es/deportes/orgullod ... oreno.html

Ето една интересна статия за Морено и как нашия скаут в Испания е търсил информация и за личния му живот, за да разбере характера му.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 13 авг 2014 18:44

Абе, какъв Кавани? Май забравихте как точно той защитаваше магариите на Суарес миналата година и настояваше да му се разреши да напусне в "по-голям отбор".
The Liverpool coach can talk about loyalty and disrespect, but maybe he needs to look up what it means.

“Luis had the chance last year to join a big club like Juventus, who went on to win the league in Italy. But, instead, he chose to stay and fight with Liverpool. Now, that’s what you call loyalty. I’ve known about his agreement with Liverpool and understood that he would be leaving, if they were not playing in the Champions League.”
Този играч ли искате в отбора питам аз?
Лично мисля, че този трансфер няма да го бъде по ред причини и по-добре да се концентрираме върху реални цели.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 авг 2014 18:57

john barnes написа:чета ви и стигам до един извод-прекалено много се предоверявате на стъридж.да,мушкач е...но и доста чуплив,а плюс това и лекинко се полакомява пред гола,а сега когато го няма суарес,не знам.последните му няколко мача миналия сезон бяха под всякаква критика,беше като марда на терена,не подаваше и се лакомеше.така че,аз съм ЗА трансфер на голям нападател,със който стъридж да има реална конкуренция,а не да се мисли за недосегаем,като зад гърба му са чики рики и борко...

49/35, скоро ще стане и човека с най-бързи 50 гола за клуба. Не мисля че за последните 20 години сме имали такъв нападател на който можеш да разчиташ че ще вкара в 7-8-9 поредни мача и то при Суарес за партньор. Че трябва да има конкуренция - разбира се. Но в никакъв случай не трябва да го забиваме на крилото

Върни се в “Ливърпул”