Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 08 авг 2014 09:58

Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:
Също така Фалкао определено иска да се махне от Монако, но от там са казали цена от 48 милиона евро и Айре ще се опита да измисли сделка под наем.

Е те нашите какво искат, да вземат Фалкао за 20 милиона ли?

Аз виждам логика в един наем ,заради дългата тежка контузия на Фалкао ,която го извади 8 месеца от строя . Може би ,нашите искат да видят ,дали е същия Фалкао ,след контузията и чак тогава да го купят...евентуално..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
stan_lfc
Контакти:

Мнениеот stan_lfc » 08 авг 2014 10:09

Гил какво стана със слуховете за Виктор Фишер(момчето от Аякс).Според мен лично,ако успеем да го привлечем ще е най-добрия трансфер направен до сега от Ливърпул за това лято.По темата за Фалкао и Кавани си мисля,че няма да се вземе някой от тях а трансфера пак ще е голяма бомба обаче ще бъдат скрити преговорите.Сигурен съм,че ще има голям трансфер за много пари(парите ги има),но трябва и точния футболист,който да се раздава за клуба.И затова се надявам на Фишер (по позиция на терена и начин на игра много наподобява Суарес, който не го знае може да прегледа някое друго видео)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 авг 2014 10:51

suareshampion написа:
venomcho написа:
suareshampion написа:
venomcho написа:
suareshampion написа:
Хха Йоветич бил "голмайстор", Борисов ти ли си, бе :mrgreen:

Момче ,ти взе вече много да ме притесняваш ....сменяй спорта.

Отдавна си доказал, че ти трябва да го смениш - то не става само да подхвърляш разни именца, дето си чувал и как всички "стъпвали здраво" :mrgreen:

Точно пък черногорчето не е никакъв голмайстор, даже по-скоро смехотворното ти твърдение, че Ройс е нападател може да мине по-лесно 8-)
Играч, който само в ЕДИН сезон ДОБЛИЖАВА коефициента от 0,5 гола на мач, а в останалите даже и двуцифрен брой голове му е трудно, какъв голмайстор е бе, псевдоразбирач :?:

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 08 авг 2014 11:07

Кавани трябва да е новото име 8-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 авг 2014 11:18

venomcho написа:
suareshampion написа:
venomcho написа:
suareshampion написа:
venomcho написа:
suareshampion написа:
Хха Йоветич бил "голмайстор", Борисов ти ли си, бе :mrgreen:

Момче ,ти взе вече много да ме притесняваш ....сменяй спорта.

Отдавна си доказал, че ти трябва да го смениш - то не става само да подхвърляш разни именца, дето си чувал и как всички "стъпвали здраво" :mrgreen:

Точно пък черногорчето не е никакъв голмайстор, даже по-скоро смехотворното ти твърдение, че Ройс е нападател може да мине по-лесно 8-)
Играч, който само в ЕДИН сезон ДОБЛИЖАВА коефициента от 0,5 гола на мач, а в останалите даже и двуцифрен брой голове му е трудно, какъв голмайстор е бе, псевдоразбирач :?:

Сменяй спорта ,че ще ми се пукне смешката с тебе .
Барнс ,фланелката дойде ,много е добре , излезе към 115 лв ,само информативно ти казвам да знаеш.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 авг 2014 11:36

http://www.novsport.com/news1134131_1027.html
Ей дебелия ще вземе Лукас накрая .Щом сме предложили на Камбиасо ,ясна е работата ...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 авг 2014 11:40

suareshampion написа:http://www.novsport.com/news1134131_1027.html
Ей дебелия ще вземе Лукас накрая .Щом сме предложили на Камбиасо ,ясна е работата ...

Камбиасо е много работлив халф, който е спечелил ШЛ и всичко в Италия, на 33 години е и едва ли ще иска голяма заплата.На Лукас ако му вземем 10 млн.паунда трябва банкет да вдигаме
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 авг 2014 11:44

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:
Също така Фалкао определено иска да се махне от Монако, но от там са казали цена от 48 милиона евро и Айре ще се опита да измисли сделка под наем.

Е те нашите какво искат, да вземат Фалкао за 20 милиона ли?

Аз виждам логика в един наем ,заради дългата тежка контузия на Фалкао ,която го извади 8 месеца от строя . Може би ,нашите искат да видят ,дали е същия Фалкао ,след контузията и чак тогава да го купят...евентуално..

Логика в наем винаги има, защото даденият футболист никога не е на 100% сигурно, че ще пасне в новия клуб, особено след толкова дълъг период извън игра, какъвто в момента е случаят с Фалкао. Въпросът е, че самият той не е играч за наеми, а и Монако едва ли ще са навити. Мисълта ми беше, че нашите сами си затварят вратата с тоя наем, след като винаги ще се намерят достатъчно грандове, които да се наредят на опашката за него и ще извадят пари в брой.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 авг 2014 11:49

А дано Кавани избере Ливърпул, така ще стане win-win ситуация за мен лично - вие си имате обещаното голямо име, а Кавани не пристига в Лондон, щото хич не го харесвам това момче :roll: Тая година се посра в най-важните мачове за ПСЖ :| А наем на Фалкао - тая няма да я бъде, той даже в Реал няма да отиде, според мене
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 авг 2014 12:24

boabbb написа:А дано Кавани избере Ливърпул, така ще стане win-win ситуация за мен лично - вие си имате обещаното голямо име, а Кавани не пристига в Лондон, щото хич не го харесвам това момче :roll: Тая година се посра в най-важните мачове за ПСЖ :| А наем на Фалкао - тая няма да я бъде, той даже в Реал няма да отиде, според мене

Наистина Кавани нещо върна газта през последния сезон ... но все пак го искам, единствено Ройс предпочитам пред него (ако приемем, че Фалкао ще ходи в Реал, а Йоветич не се продава).

Върни се в “Ливърпул”