Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

make76
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот make76 » 28 юли 2014 11:04

suareshampion написа:Аз постоянно съм недоволен от защитата от много години насам и всяко едно ново име , в тая зона ..ме прави щастлив ! Исках нов централен защитник и ето че моя човек Брендън ми го осигури :) Ловрен е в една много добра възраст ,има опит и в ШЛ и във ВЛ .Стабилен ,умен ..малко се притеснявам ,защото играе с ляв крак ,както и Сако ..а аз искам двамата да са заедно на терена . Но се надявам Брендън да измисли нещо. Пожелавам успех на Ловрен и още тая година да вдигне титлата на Англия !
Искам и да похваля Джон Хенри ,който доказва ,че мисли за отбора , дава достатъчно милиони ,вместо да си ги прибере в джобчето и така затваря устичките на доста наши фенчета-смехове . :) :) Досега Ливърпул не сме давали 20 млн паунда за защитник ,но ето ,че "алчните и анонимни " Хенри и Роджърс счупиха тоя рекорд.
До момента са дадени към 75 млн паунда или към 95 млн евра.Или общо взето парите от Незаменимия .На 31 август ще направим крайната сметчица..
За Маркович и Лалана какво ти е мнението иначе и аз мисля че трябва тотална подмяна на защитата и дай боже напът сме да я подменим.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 11:04

Milkoy написа:Почетох малко статии тази сутрин. Роджърс казва, че няма да правят 'panic' buys и че въпреки, че има достатъчно пари за трансфери, ще се търсят точните хора дори и ако това означава, че ще се чака до януари. Според статията Ехо, в момента се търсят ДВА бека и cover striker. За Реми просто казва, че са се отказали и че съжалява за играча, но ще се насочи към други опции. Въпреки, че в СкайБет все още има коеф. 13/2 да го вземем. Пред нас са вече Тотнъм и Арсенал. Ако те го вземат, още повече ще ме е яд. Според мен нещата с голямото име са доста под въпрос, вероятно няма никакво развитие към момента.

Два бека и двама нападатели са задължителни . Пари има .Според мен ,ще се предложи оферта за голямо име ,но вече дали ще се приеме от клуба или от играча не мога да кажа.
В защита Морено е задължителен от ляво . От дясно също трябва човек.Джонсън е дръпнал здраво ръчната а и вече допуска голям брак в подаванията .Снощи пак имаше трагични отигравания. Там обаче нещата не са ми много ясни ..имаме Джонсън ,Фланаган,Кели . Имаме изтичащ договор на Джонсън .Aз не харесвам нито един от тримата .
Ще видим какво ще се случи ,но задължително трябва ново име ...и честно казано ,не ми се иска това да е 20 годишния Манкийо . Не мисля,че той ще помогне кой знае колко повече от тия тримцата ...
Последна промяна от suareshampion на 28 юли 2014 12:29, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2014 11:15

make76 написа:
suareshampion написа:Аз постоянно съм недоволен от защитата от много години насам и всяко едно ново име , в тая зона ..ме прави щастлив ! Исках нов централен защитник и ето че моя човек Брендън ми го осигури :) Ловрен е в една много добра възраст ,има опит и в ШЛ и във ВЛ .Стабилен ,умен ..малко се притеснявам ,защото играе с ляв крак ,както и Сако ..а аз искам двамата да са заедно на терена . Но се надявам Брендън да измисли нещо. Пожелавам успех на Ловрен и още тая година да вдигне титлата на Англия !
Искам и да похваля Джон Хенри ,който доказва ,че мисли за отбора , дава достатъчно милиони ,вместо да си ги прибере в джобчето и така затваря устичките на доста наши фенчета-смехове . :) :) Досега Ливърпул не сме давали 20 млн паунда за защитник ,но ето ,че "алчните и анонимни " Хенри и Роджърс счупиха тоя рекорд.
До момента са дадени към 75 млн паунда или към 95 млн евра.Или общо взето парите от Незаменимия .На 31 август ще направим крайната сметчица..
За Маркович и Лалана какво ти е мнението иначе и аз мисля че трябва тотална подмяна на защитата и дай боже напът сме да я подменим.

Лалана е добър футболист ,завършен разиграващ атакуващ халф ,който ще помогне доста на отбора.
Маркович ,още е млад ,не е завършен ..хаотичен на моменти ,най вече тактически .Завършващия удар също му куца .
Но се вижда огромния му потенциал и желание да се развива .Играе предимно с ляв крак.Има добра скорост ,това е най отличителното му качество ...навлизо остро и смело да се надиграва един на един . В първата година ,може би няма да изпъкне толкова ,но след това ще стане звезда...убеден съм.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 юли 2014 11:33

Milkoy написа:Почетох малко статии тази сутрин. Роджърс казва, че няма да правят 'panic' buys и че въпреки, че има достатъчно пари за трансфери, ще се търсят точните хора дори и ако това означава, че ще се чака до януари. Според статията Ехо, в момента се търсят ДВА бека и cover striker. За Реми просто казва, че са се отказали и че съжалява за играча, но ще се насочи към други опции. Въпреки, че в СкайБет все още има коеф. 13/2 да го вземем. Пред нас са вече Тотнъм и Арсенал. Ако те го вземат, още повече ще ме е яд. Според мен нещата с голямото име са доста под въпрос, вероятно няма никакво развитие към момента.

Реми ако вземе някой ще си вкара таралеж в гащите. Не се знае кога може да изненада отбора си неприятно.Поне аз не вярвам да го вземе някой след проваленият медицински преглед в Ливърпул. Дано намерят подходяща опция :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 28 юли 2014 12:20

За Реми и Шакири съм без мнение.
Лалана ще помогне на отбора сто процента, Маркович е уникален футболист. Казвах на баща ми още след полуфинала Бенфика-Ювентус, че много се надявам това момче да играе при нас. Ламбърт ще е опция от резервната скамейка. Чан е добро попълнение, ще внесе свежест в средната линия и така Хендо няма да бъде толкова натоварен.
Трябват ни бекове ! Джонсън от 6 месеца е кошмарен. Енрике е абсолютен смешник и не го харесвам от първия ден в отбора. Морено е повече от задължителен. Фланагън и Кели са добри опции за десен бек. Ройс е нашия човек, но дали ще го вземем е друг въпрос.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 юли 2014 12:46

KingKenny написа:За Реми и Шакири съм без мнение.
Лалана ще помогне на отбора сто процента, Маркович е уникален футболист. Казвах на баща ми още след полуфинала Бенфика-Ювентус, че много се надявам това момче да играе при нас. Ламбърт ще е опция от резервната скамейка. Чан е добро попълнение, ще внесе свежест в средната линия и така Хендо няма да бъде толкова натоварен.
Трябват ни бекове ! Джонсън от 6 месеца е кошмарен. Енрике е абсолютен смешник и не го харесвам от първия ден в отбора. Морено е повече от задължителен. Фланагън и Кели са добри опции за десен бек. Ройс е нашия човек, но дали ще го вземем е друг въпрос.

Аз пък мисля, че Енрике е много по-добре от Джонсън и е по-удачно да скочим с 20 млн за десен бек отколкото за ляв.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 28 юли 2014 12:58

Karsa Orlong написа:

Аз пък мисля, че Енрике е много по-добре от Джонсън и е по-удачно да скочим с 20 млн за десен бек отколкото за ляв.

Дано не те чете БР :mrgreen: . Енрике ми трови нервите отдавна. Левият бек е най-належащият пост в момента.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 юли 2014 13:18

gogovcite написа:
Karsa Orlong написа:

Дано не те чете БР :mrgreen: . Енрике ми трови нервите отдавна. Левият бек е най-належащият пост в момента.

Да бе, той си ги трови, ама Джонсън трови (поне моите) много повече. И двамата са за смяна, просто Джонсън ме дразни повече.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 юли 2014 13:26

Енрике да ви е проблема на вас, при положение че досега имахме трагичен център и десен бек.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 28 юли 2014 14:04

Поне Гризман отиде в др ми любим отбор 8-)

Върни се в “Ливърпул”