За Маркович и Лалана какво ти е мнението иначе и аз мисля че трябва тотална подмяна на защитата и дай боже напът сме да я подменим.suareshampion написа:Аз постоянно съм недоволен от защитата от много години насам и всяко едно ново име , в тая зона ..ме прави щастлив ! Исках нов централен защитник и ето че моя човек Брендън ми го осигуриЛоврен е в една много добра възраст ,има опит и в ШЛ и във ВЛ .Стабилен ,умен ..малко се притеснявам ,защото играе с ляв крак ,както и Сако ..а аз искам двамата да са заедно на терена . Но се надявам Брендън да измисли нещо. Пожелавам успех на Ловрен и още тая година да вдигне титлата на Англия !
Искам и да похваля Джон Хенри ,който доказва ,че мисли за отбора , дава достатъчно милиони ,вместо да си ги прибере в джобчето и така затваря устичките на доста наши фенчета-смехове .![]()
Досега Ливърпул не сме давали 20 млн паунда за защитник ,но ето ,че "алчните и анонимни " Хенри и Роджърс счупиха тоя рекорд.
До момента са дадени към 75 млн паунда или към 95 млн евра.Или общо взето парите от Незаменимия .На 31 август ще направим крайната сметчица..
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
-
Milkoy написа:Почетох малко статии тази сутрин. Роджърс казва, че няма да правят 'panic' buys и че въпреки, че има достатъчно пари за трансфери, ще се търсят точните хора дори и ако това означава, че ще се чака до януари. Според статията Ехо, в момента се търсят ДВА бека и cover striker. За Реми просто казва, че са се отказали и че съжалява за играча, но ще се насочи към други опции. Въпреки, че в СкайБет все още има коеф. 13/2 да го вземем. Пред нас са вече Тотнъм и Арсенал. Ако те го вземат, още повече ще ме е яд. Според мен нещата с голямото име са доста под въпрос, вероятно няма никакво развитие към момента.
Два бека и двама нападатели са задължителни . Пари има .Според мен ,ще се предложи оферта за голямо име ,но вече дали ще се приеме от клуба или от играча не мога да кажа.
В защита Морено е задължителен от ляво . От дясно също трябва човек.Джонсън е дръпнал здраво ръчната а и вече допуска голям брак в подаванията .Снощи пак имаше трагични отигравания. Там обаче нещата не са ми много ясни ..имаме Джонсън ,Фланаган,Кели . Имаме изтичащ договор на Джонсън .Aз не харесвам нито един от тримата .
Ще видим какво ще се случи ,но задължително трябва ново име ...и честно казано ,не ми се иска това да е 20 годишния Манкийо . Не мисля,че той ще помогне кой знае колко повече от тия тримцата ...
Последна промяна от suareshampion на 28 юли 2014 12:29, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
make76 написа:За Маркович и Лалана какво ти е мнението иначе и аз мисля че трябва тотална подмяна на защитата и дай боже напът сме да я подменим.suareshampion написа:Аз постоянно съм недоволен от защитата от много години насам и всяко едно ново име , в тая зона ..ме прави щастлив ! Исках нов централен защитник и ето че моя човек Брендън ми го осигуриЛоврен е в една много добра възраст ,има опит и в ШЛ и във ВЛ .Стабилен ,умен ..малко се притеснявам ,защото играе с ляв крак ,както и Сако ..а аз искам двамата да са заедно на терена . Но се надявам Брендън да измисли нещо. Пожелавам успех на Ловрен и още тая година да вдигне титлата на Англия !
Искам и да похваля Джон Хенри ,който доказва ,че мисли за отбора , дава достатъчно милиони ,вместо да си ги прибере в джобчето и така затваря устичките на доста наши фенчета-смехове .![]()
Досега Ливърпул не сме давали 20 млн паунда за защитник ,но ето ,че "алчните и анонимни " Хенри и Роджърс счупиха тоя рекорд.
До момента са дадени към 75 млн паунда или към 95 млн евра.Или общо взето парите от Незаменимия .На 31 август ще направим крайната сметчица..
Лалана е добър футболист ,завършен разиграващ атакуващ халф ,който ще помогне доста на отбора.
Маркович ,още е млад ,не е завършен ..хаотичен на моменти ,най вече тактически .Завършващия удар също му куца .
Но се вижда огромния му потенциал и желание да се развива .Играе предимно с ляв крак.Има добра скорост ,това е най отличителното му качество ...навлизо остро и смело да се надиграва един на един . В първата година ,може би няма да изпъкне толкова ,но след това ще стане звезда...убеден съм.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Milkoy написа:Почетох малко статии тази сутрин. Роджърс казва, че няма да правят 'panic' buys и че въпреки, че има достатъчно пари за трансфери, ще се търсят точните хора дори и ако това означава, че ще се чака до януари. Според статията Ехо, в момента се търсят ДВА бека и cover striker. За Реми просто казва, че са се отказали и че съжалява за играча, но ще се насочи към други опции. Въпреки, че в СкайБет все още има коеф. 13/2 да го вземем. Пред нас са вече Тотнъм и Арсенал. Ако те го вземат, още повече ще ме е яд. Според мен нещата с голямото име са доста под въпрос, вероятно няма никакво развитие към момента.
Реми ако вземе някой ще си вкара таралеж в гащите. Не се знае кога може да изненада отбора си неприятно.Поне аз не вярвам да го вземе някой след проваленият медицински преглед в Ливърпул. Дано намерят подходяща опция

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
За Реми и Шакири съм без мнение.
Лалана ще помогне на отбора сто процента, Маркович е уникален футболист. Казвах на баща ми още след полуфинала Бенфика-Ювентус, че много се надявам това момче да играе при нас. Ламбърт ще е опция от резервната скамейка. Чан е добро попълнение, ще внесе свежест в средната линия и така Хендо няма да бъде толкова натоварен.
Трябват ни бекове ! Джонсън от 6 месеца е кошмарен. Енрике е абсолютен смешник и не го харесвам от първия ден в отбора. Морено е повече от задължителен. Фланагън и Кели са добри опции за десен бек. Ройс е нашия човек, но дали ще го вземем е друг въпрос.
Лалана ще помогне на отбора сто процента, Маркович е уникален футболист. Казвах на баща ми още след полуфинала Бенфика-Ювентус, че много се надявам това момче да играе при нас. Ламбърт ще е опция от резервната скамейка. Чан е добро попълнение, ще внесе свежест в средната линия и така Хендо няма да бъде толкова натоварен.
Трябват ни бекове ! Джонсън от 6 месеца е кошмарен. Енрике е абсолютен смешник и не го харесвам от първия ден в отбора. Морено е повече от задължителен. Фланагън и Кели са добри опции за десен бек. Ройс е нашия човек, но дали ще го вземем е друг въпрос.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
KingKenny написа:За Реми и Шакири съм без мнение.
Аз пък мисля, че Енрике е много по-добре от Джонсън и е по-удачно да скочим с 20 млн за десен бек отколкото за ляв.
Karsa Orlong написа:KingKenny написа:За Реми и Шакири съм без мнение.
Аз пък мисля, че Енрике е много по-добре от Джонсън и е по-удачно да скочим с 20 млн за десен бек отколкото за ляв.
Дано не те чете БР

Hala Madrid
- Karsa Orlong
- Контакти:
gogovcite написа:Karsa Orlong написа:KingKenny написа:За Реми и Шакири съм без мнение.
Дано не те чете БР. Енрике ми трови нервите отдавна. Левият бек е най-належащият пост в момента.
Да бе, той си ги трови, ама Джонсън трови (поне моите) много повече. И двамата са за смяна, просто Джонсън ме дразни повече.
Енрике да ви е проблема на вас, при положение че досега имахме трагичен център и десен бек.
Поне Гризман отиде в др ми любим отбор