п.п. Ако боцка по 30+ гола на сезон за Ливърпул, нека хапе на воля стига да не го хванат

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Logical person написа:Силно се надявам скандала с новото ухапване да отблъсне всички желаещи да купят Суарес![]()
HoUs4oOL написа:Logical person написа:Силно се надявам скандала с новото ухапване да отблъсне всички желаещи да купят Суарес![]()
Предполагам,че всички тук се надяваме на това.
Alonso_Massa написа:HoUs4oOL написа:Logical person написа:Силно се надявам скандала с новото ухапване да отблъсне всички желаещи да купят Суарес![]()
Предполагам,че всички тук се надяваме на това.
Само да не му сложат някое тежко наказание като това дето се пише от 2 години или 24 мача, че тогава ще гризнем дръвцето...
Lars написа:Ако е 2г лишаване от права не е само за националния. Понеже му е за 3-ти път най-вероятно ще е тва
kokotzarq написа:За всички критици на Суарез са следващите няколко реда:
За пореден път виждам, че просто не се мисли когато се говори в този форум. В смисъл - Суарез е страхотен футболист, но е ФУТБОЛИСТ! Голяма част от тях не блестят с интелект, а в случая със Суарез и със спокойствие. Бърз преглед - панаир при преминаването му от Грьониген в Аякс, в Аякс първо ухапване на съперник, трансфер в Liverpool - расистки скандал, второ ухапване. Извод - не го слуша главата. Аз до този извод стигнах по-раничко и не съм имал големи очаквания към него като човек, но съм го приел и харесвам с всичките му недостатъци. Бях сигурен, че ще остане, защото поведението на БР и Хенри беше категорично. Това също така е сигнал, който е много важен за футболистите, към които за в бъдеще Liverpool ще има интерес. Показвайки им, че сме способни да задържим най-добрите си футболисти, пораждаме доверие. Дано Вилиан повярва в проекта на БР и избере Liverpool. Ако тази година се класираме в топ 4 Суарез ще преключи кариерата си Liverpool и ще стане легенда:)))))YNWA
kadett1 написа:Какво стана на края - "най-големия" май ни еба майката. Този малоумник трябва да се разкара колкото се може по бързо от отбора, ама вече няма 100 милиона, а ще си плащаме заплата 2 години да си почива.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта