Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 19 юни 2014 00:20

HoUs4oOL написа:А аз бих взел Санчез. :oops:

Не може ли половината отбор?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 юни 2014 00:29

wolf написа:
HoUs4oOL написа:А аз бих взел Санчез. :oops:

Не може ли половината отбор?

Не знам,аз искам само Санчез,страшен футболист е.
Жалко,че след това световно доста отбори ще го поискат,а и не се знае дали ще се продава,но цената няма да му е по-малко от 30 милиона,така че няма как да стане.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 19 юни 2014 00:31

Най-добре е да вземем Санчез и Шакири и двамата. Взимаме ляв бек и централен защитник и сме бетон. Ще се хвърлят едни 60-70 милиона, но за сметка на това, състава ще е конкурентен почти на всеки фронт. А и все пак има много мачове така, че всеки ще може да играе и да се докаже. Според мен голямата конкуренция прави един отбор доста добър, ако даден играч играе слабо, той знае, че ще бъде заменен почти веднага. Също така ще може да се дават почивки на ключови играчи. Пък и в не чак толкова важни мачове примерно за ФА в първите кръгове срещу отбори като Нотингам и друго отбори от долните дивизии ще може да се пускат силни и конкурентни играчи. Аз мисля, че трябва да вземем.
1. А.Санчес
2.Д.Шакири.
3.Р. Родригез
4. Ловрен

Никакъв Блинд не ни трябва, играчи, които правят по 1 силен мач.. по скоро не. Гледах го него специално с мача с Австралия ама беше си пълна ДУПКА. Р. Родригез е пълен изрод от всякъде него трябва да вземем, та той прави повече асистенции от колкото повечето халфове. Айде със здраве.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 юни 2014 00:39

На Родригез днес четох,че са му сложили цена 25 милиона,което е непосилно за нас.
Иначе за другите съм съгласен,но ще ни трябва и атакуващ полузащитник,защото само с Коутиньо няма да стане.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 19 юни 2014 01:02

Nives написа:Ако ми кажат, че само един играч може да дойде в Ливърпул и аз трябва да го избера вземам веднага Еухенио Мена. Извънземен! Мачка втори мач подред. Навсякъде е. Безгрешен. Не, направо идеален!

Стабиляга , но Сантос тъкмо го взеха, така че никакъв шанс тук- поне още година преди да дойде в Европа :)

[offtopic]днеска сготвих чили кон корне в чест на Мексико и предварително Казуела в чест на Чили 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
moraes98
Контакти:

Мнениеот moraes98 » 19 юни 2014 01:47

Чили направо ми напълниха душата.Ако имаш такъв колектив,можеш всеки да победиш!
А това момче Аранхис(момчето,което вкара вторият гол) даде и асистенция при първия.
Санчез би ни паснал идеално. ;)

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 19 юни 2014 04:27

Санчес e непродаваем (или ако е, то цената му току-що, литна до небето) :!:

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 19 юни 2014 08:22

са му сложили цена 25 милиона,което е непосилно за нас

Какъв шампион сме тръгнали да ставаме, като не можем да отделим 25 млн. за играч на необходима позиция. :shock: Много съм притеснен Роджърс пак да не почне с многото трансфери по 6-7 млн., защото дава признаци за това. Нали каза, че сме щели да взимаме само класни играчи?

За сега сме взели Чики Рики за 4 млн. и изглежда, че наще пак искат да минат тънко. Какво е това циганене за 3-4 млн. ? :shock: Отправили сме оферта от жалките 16 млн. за играч като Шакири, Байерн на дали ще я прегледат въобще. Не можеш да взимаш големи играчи като се пазариш постоянно, като циганин на Женския пазар.
Не се става по този начин шампион. ;)
Изображение

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 19 юни 2014 09:51

Ако не се вземат качествени играчи, а само играчи, които просто да отбият номера то съм сигурен, че сметките на собствениците, ще излезнат криви. Просто мачовете са толкова много, че няма как с 2-ма играчи да се бориш на всички фронтове. Санчес бил непосилен за Ливърпул...? Ами ако Ливърпул не може да хвърли 60-70 милиона както се казва ''не знам за какво се бориш ти''. Какви шампиони, какви 5 лева. Ливърпул направи и изкара най-много пари през изминалата кампания така, че ако направи слаба селекция през лятото няма да има оправдание. Искам да подчертая, че си имаме достатъчно играчи, които като влезнат на терена НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО.
Вхърлят се 60-70 милиона паунда и се взимат качествени играчи. А те са:
1.Алексис Санчес - 25-35 милиона ЕВРО
2.Шакири- 18 милиона Евро
3.Ловрен - 8 милиона Евро
4. Р. Родригез- 15 милиона Евро

ПС: 70 милиона паунда са 87 милиона Евро.
Мисля, че за сумата от 76 милиона евро или дори 80 милиона евро, което си е около 63 милиона паунда могат да се купят качествени и конкурентни играчи.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 юни 2014 12:29

dNelbandian написа:Ако не се вземат качествени играчи, а само играчи, които просто да отбият номера то съм сигурен, че сметките на собствениците, ще излезнат криви. Просто мачовете са толкова много, че няма как с 2-ма играчи да се бориш на всички фронтове. Санчес бил непосилен за Ливърпул...? Ами ако Ливърпул не може да хвърли 60-70 милиона както се казва ''не знам за какво се бориш ти''. Какви шампиони, какви 5 лева. Ливърпул направи и изкара най-много пари през изминалата кампания така, че ако направи слаба селекция през лятото няма да има оправдание. Искам да подчертая, че си имаме достатъчно играчи, които като влезнат на терена НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО.
Вхърлят се 60-70 милиона паунда и се взимат качествени играчи. А те са:
1.Алексис Санчес - 25-35 милиона ЕВРО
2.Шакири- 18 милиона Евро
3.Ловрен - 8 милиона Евро
4. Р. Родригез- 15 милиона Евро

ПС: 70 милиона паунда са 87 милиона Евро.
Мисля, че за сумата от 76 милиона евро или дори 80 милиона евро, което си е около 63 милиона паунда могат да се купят качествени и конкурентни играчи.

Все пак съм на мнение, че трябва да се наблегне много сериозно на защитата. Напред сме добре, имаме що годе опции но отзад и титулярно сме трагедия

Върни се в “Ливърпул”