HoUs4oOL написа:А аз бих взел Санчез.
Не може ли половината отбор?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HoUs4oOL написа:А аз бих взел Санчез.
wolf написа:HoUs4oOL написа:А аз бих взел Санчез.
Не може ли половината отбор?
Nives написа:Ако ми кажат, че само един играч може да дойде в Ливърпул и аз трябва да го избера вземам веднага Еухенио Мена. Извънземен! Мачка втори мач подред. Навсякъде е. Безгрешен. Не, направо идеален!
са му сложили цена 25 милиона,което е непосилно за нас
dNelbandian написа:Ако не се вземат качествени играчи, а само играчи, които просто да отбият номера то съм сигурен, че сметките на собствениците, ще излезнат криви. Просто мачовете са толкова много, че няма как с 2-ма играчи да се бориш на всички фронтове. Санчес бил непосилен за Ливърпул...? Ами ако Ливърпул не може да хвърли 60-70 милиона както се казва ''не знам за какво се бориш ти''. Какви шампиони, какви 5 лева. Ливърпул направи и изкара най-много пари през изминалата кампания така, че ако направи слаба селекция през лятото няма да има оправдание. Искам да подчертая, че си имаме достатъчно играчи, които като влезнат на терена НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО.
Вхърлят се 60-70 милиона паунда и се взимат качествени играчи. А те са:
1.Алексис Санчес - 25-35 милиона ЕВРО
2.Шакири- 18 милиона Евро
3.Ловрен - 8 милиона Евро
4. Р. Родригез- 15 милиона Евро
ПС: 70 милиона паунда са 87 милиона Евро.
Мисля, че за сумата от 76 милиона евро или дори 80 милиона евро, което си е около 63 милиона паунда могат да се купят качествени и конкурентни играчи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта