Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот McLovin » 26 май 2014 14:10

Като кандидат-шампион на Англия, участник в ШЛ и отбор с име, вместо трансферните цели да са играчи от типа на Марко Ройс, Алексис Санчес, Коноплянка дори, Ливърпул иска да купува анонимници от средняци. Догодина всички отбори ще са много по-силни(Арсенал са под въпрос), но ако не се направи по-сериозна селекция този път вече топ 4 ще е мечта :(

Liverpool set for £40 million double swoop: Liverpool are set to move for Southampton stars Nathaniel Clyne and Adam Lallana, reports the Daily Star.
<--- Евроспорт
40 Милиона за тия?!? :shock: Това си е като втори Керъл. Ебаси безумната трансферна политика :o
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 май 2014 15:30

За пореден път ще счупим тъпомера,ако го направим това.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 26 май 2014 15:32

Какво значение има от кой отбор са?Като фен на Байерн ще ти дам един пример с нашите футболисти,Данте,Манджукич,Густаво,Рибери пък дойде от Марсилия.Стоичков и той да не е тръгнал от барса случайно,важното е футболистите да имат качества,а не от кой отбор идват.Вашия Суарез си спомни от къде го взехте,Стъридж пък беше пейка в челси.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 май 2014 15:44

Владо написа:Какво значение има от кой отбор са?Като фен на Байерн ще ти дам един пример с нашите футболисти,Данте,Манджукич,Густаво,Рибери пък дойде от Марсилия.Стоичков и той да не е тръгнал от барса случайно,важното е футболистите да имат качества,а не от кой отбор идват.Вашия Суарез си спомни от къде го взехте,Стъридж пък беше пейка в челси.

Донякъде си прав,но не може да хвърлиш 15 милиона за Клайн,който с нищо не се различава от нашите бекове,за Лалана 25 милиона паунда също са много.
Не стига,че няма пари за трансфери,а да се хвърлят по такъв безумен начин е безумие просто.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 май 2014 15:50

40 милиона е не вярвам да сме толкова кухи... относно трансферите 3-4 трансфера не повече поне се надявам да са класни...
аз лично не бях отказал да вземем Маркович от Бенфика ! , ама само с мечтите ще си остана.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 май 2014 15:58

we are the champions написа:аз лично не бях отказал да вземем Маркович от Бенфика ! , ама само с мечтите ще си остана.

За него също имаше спекулации,но затихната много бързо,също както и спекулациите за Ракитич,Гризман,Санчес и Педро.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 26 май 2014 16:13

McLovin написа:Като кандидат-шампион на Англия, участник в ШЛ и отбор с име, вместо трансферните цели да са играчи от типа на Марко Ройс, Алексис Санчес, Коноплянка дори, Ливърпул иска да купува анонимници от средняци. Догодина всички отбори ще са много по-силни(Арсенал са под въпрос), но ако не се направи по-сериозна селекция този път вече топ 4 ще е мечта :(

Liverpool set for £40 million double swoop: Liverpool are set to move for Southampton stars Nathaniel Clyne and Adam Lallana, reports the Daily Star.
<--- Евроспорт
40 Милиона за тия?!? :shock: Това си е като втори Керъл. Ебаси безумната трансферна политика :o

Много точно мнение, ТРЯБВА НИ КЛАСА !
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 26 май 2014 16:21

Владо написа:Какво значение има от кой отбор са?Като фен на Байерн ще ти дам един пример с нашите футболисти,Данте,Манджукич,Густаво,Рибери пък дойде от Марсилия.Стоичков и той да не е тръгнал от барса случайно,важното е футболистите да имат качества,а не от кой отбор идват.Вашия Суарез си спомни от къде го взехте,Стъридж пък беше пейка в челси.

Точно пък като фен на Байерн не можеш и дума да кажеш. Нойер - ~22 милиона евро от Шалке(малко повече от това, което се гласят да дадат за Клайн), след страхотна игра и представяне включително и в европейските турнири. Ван Буйтен -национал играл в големи отбори. Тиаго - страхотен талант, идва от Барселона за 25 милиона евро. Рибери - всички в Европа го искаха, 25 милиона евро от Марсилия. Хави Мартинес - Атлетико Билбао за 40 милиона евро, двигател на баските, основен играч, доказал се и в Европа. Робен - няма и да го коментирам даже. Шакири дори- идва от базел за 12 милиона, невероятен талант, национал с опит в Европа и почти 100 мача за Базел, а е само на около 20. Пизаро - доказан играч, национал, няма смисъл да го обсъждам. Боатенг - национал идва от Ман Сити. Гьотце. Сега и Левандовски.
В крайна сметка единственият, който е сравнително безизвестен и идва от по-малък отбор е Данте. НО той е привлечен за 4-5 милиона, а не за 15. Та прегледай си пак състава и тогава идвай да даваш акъл за Ливърпул ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 май 2014 16:50

Celta Vigo sporting director Miguel Torrecilla: "If Liverpool put Aspas on the market, he would be among our priorities."

Реднап каза колко пари иска за Лоик Реми: Арсенал и Ливърпул ще трябва да се изръсят с около 8 милиона паунда, ако искат да си осигурят нападателя на КПР Лоик Реми.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 май 2014 18:17

Роналдо9Големец написа:ТРЯБВА НИ КЛАСА[/b] !

Феновете на Ливърпул доказахте нееднократно ,че си нямате хал хабер от понятието "класа" ..и всъщност излиза ,че не знаете къде се намирате . :) Примери много ,както за играчи ,така и за треньори . Пресни примери са Далглиш ,Керъл,Хендерсън и Даунинг ...от начало за вас те бяха супер класни треньори и играчи .Най класните даже . Те бяха за вас ,като богове ,едва ли не и някои още са такива .А каква стана тя ? хаха

И нека вече обявим официално НАЙ СИЛНИЯТ НИ ТРАНСФЕР това лято :
http://gong.bg/football-sviat/anglia/of ... pul-279560
ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ЗА ДЖОНИ ,ОСТАНАЛИТЕ ,КОТИО НЕ ГО ХАРЕСВАТ ,НЕ МЕ КЕФИ ДА ГИ ДРАЗНЯ ,БЕЗЛИЧНИ СА МИ :) Джонка ,наздраве приятел :)
Маняк ,явно му е свършила почивката ,очаквай от утре трансфери :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”