Mar70 написа:Liverpool forever_95 написа:suareshampion написа:Liverpool forever_95 написа:Абе к'во ви пука кой за колко пари ще бъде взет? Нали не ги давате вие? Като е добър даденият играч, той ще си оправдае парите, било то и 50 млн. К'ва е разликата, дали за боклук ще се даде 1, 10 или 20 млн? Та той така или иначе си е боклук и не допринася с нищо. Хич да не ви е еня за кинтите, въпроса е да са качествени ритнитопковците

Винаги съм мислил по тоя начин ,като фен и съм го повтарял,но имаше само едно лаене.Точно така трябва да се разсъждава.
Иначе ,аз винаги съм казвал ,че от британските играчи харесвам предимно защитници.За халф ,предпочитам друга националност . Все пак Лалана не е лош ,има креативност ,но ще видим какво ще се случи..
Е да, за Саутхемптън не е лош, но ако дойде при нас да не се получи както с Борини или Аспас. И те не бяха лоши в отборите си, но всеки знае какво се случи след това.
Не се излагай ! Първо не можеш да ги равняваш, защото Лалана идва от Саутхемптън, а не от Рома или Селта и второ, кво им е на Борини и Аспас? Аз до колкото знам те двамата имат общо 15 мача за Ливърпул. Ти кво искаш да вкарат по 40 гола за тва време. Видя се тая година, че Борини не е толкова зле, колкото го описват всички. Сигурен съм, че и ако Аспас беше пускан повече като централен нападател и той щеше да изпъкне повече. Са само да не почнете да ми сравнявате Лалана с Даунинг и Керъл ... 1000 пъти над тях е и мисля, че ако го вземем и в правилната тактита ще бъде един от най - добрите за тоя отбор и за 15 мил ми заслужава си за мене. Видя се, че не е толкова пък и лошо да имаме хора над 25 години в отбора, които да внесът някакъв опит. Така че радвайте се и стига сте недоволни от тоя или оня ами гледайте играта, която играем и бъдете горди, че сте част от клуба

С какво се излагам? Да, Борини и Аспас дойдоха от други първенства, но те бяха едни от най-добрите футболисти в отборите, в които играеха. Лалана също е такъв при светците. Факт! Ако един футболист е добър, то си проличава след първите 3 мача. Борини миналия сезон игра до 5-тия кръг, когато се контузи срещу Юнайтед, а дотогава не остави добри впечатления с изявите си във ВЛ. Факт! Аспас игра в първите пет мача, но не остави добри впечатления - факт! Таааа, как да гласуваш доверие постоянно на такива футболисти, които пет мача нищо не правят? Виж Стъридж - дойде от резервната скамейка на Челси и в първите три мача за Ливърпул вкара 3 гола и игра много добре. А ония двамата както казах бяха едни от най-добрите играчи в отборите си. Виж Суарес, виж Торес, виж Луис Гарсия. Ако футболистът е добър, то в първите три мача си проличава.
Гого, приятелю, напрежението винаги го има, малко или много, когато играеш за голям клуб като Ливърпул, където целите са високи. Догодина ще играем и в ШЛ, така че няма как да няма напрежение. Това, че многото пари оказвали допълнително влияние върху психиката са глупости. Един професионалист не трябва да мисли колко са платили за него, а просто да излезе на терена и да даде най-доброто от себе си. Напрежението идва от това, че са в голям отбор, че целите са много по-високи, отколкото в другите отбори, че новият им отбор играе в ШЛ, а старият не. Трансферната сума не е фактор.