Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sokolche1
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Мнениеот sokolche1 » 29 апр 2014 00:15

john barnes написа:Иронията с букитата не си я схванал,направо я прескачам.Не знам как се мери един фен,аз поне не съм и поставял под съмнение тези от форума на Ливърпул,но ти специално по-добре вече пиши само SUPPORT,при положение че вчера официално честити титлата на сити няма какво да ми пишеш BELIEVE. Пък и в кого вярваш? В Роджърс ли,че след първата загуба за цяла пролет ми казваш,че не бил за нас и че догодина ще се сринем:)))) И полсле що съм се хилел? Ами не що,а на кого? На теб се хиля,мнооого по-голям фене :!: Че биеш отбой,в такъв момент! Че пишеш за сбъркани състави,при само 11 подготвени футболисти за този мач.Искаш ми Аспас,ами пуснаха ли го,видя ли го,ами представяш ли си този да беше на терена от началото? Питаш защо Джерард бил последен,ами ние така играем вече втори сезон бе,колко мача си ни гледал? Джерард е бил в това положение поне още 50 пъти този сезон...ама вчера се подхлъзна.Преди него ( за есента говоря)там влизаше Лукас и разиграва с двамата централни,когато бековете дърпат малко по-напред при организиране на атаката.Обаче викаш вчера трябваше да има 3ма защитника зад последния ни човек,в случай че той се подхлъзне. С трима души зад последния игаят само в Челси и ако не си забелязъл са зад нас в класирането и цял свят им се смее! Ама ти мнооого голям фене,веднага извади на бял свят лебедовото си минало :lol: В какво вярваш бе човек,кажи само в какво вярваш,знам че си от Ливърпул,кажи в какво вярваш.Защото аз вярвам,че ако ни трябва 11:0 с/у Нюкясъл последния кръг,тези момчета ще излязът и ще се опитат да го постигнат :!: И не заради БР,Луис Суарез или Стивън Джерард.Вярвам го защото съм от ЛИВЪРПУЛ :!: Всичко друго е бошлаф ;)

Джерард може и да е последен,но във 47-мата минута на първото полувреме,НЯМАШ право да го оставиш там,при положение,че 0-0 те устройва и идва края на полувремето...разбра ли ме сега,фенче? сбърка състава и това ще го твърдя докрай.излизай им на тия със трима напред,или рискувай стъридж или пускай аспас и после го сменяй със данито,а не да ми пускаш сума ти и халфове в центъра и накрая капитана да се окаже последен в защита и да се подхлъзне нелепо...а във какво вярвам,ще си го запазя за себе си,фенче.само ти казвам,че за мене лебеда е глупав треньор,може да се научи по-нататък...но още е пеленаче в сравнение с големите акули в професията.[/quote]В момента вярвай в централната двойка защитници на Евертън Алкарас-Стоун да спре Агуеро-Дзеко :) другото е много драматично,но фактите са в полза на Сити.Защо всеки трябва да е вярващ като тебе? а не реалист?Какво като си от Ливърпул.....всяка година се борят за титлата и участват в ШЛ ли, че толкова им вярваш? иначе като съвети го докарваш...сега и една диплома за тренер ако изкараш....няма да те мислим ;)

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 29 апр 2014 01:00

daniel875 написа:
Tommi написа:
daniel875 написа:
Зависи. В този мач съдията свири прекрасно, но има други, в които именно той предрешава финални срещи. Тогава коментарът ти малко няма да е убедителен, иначе е верен за статистиката, защото там цифрите са важни, а не обстоятелствата.

Така е, съдията може да реши мач. Мисълта ми беше, че във футбола не се оценява красотата, а само крайният резултат.

Едно време "Аякс" играеше и красиво, и побеждаваше, но като цяло красота и победа са две взаимоизключващи се понятия. "Ливърпул" играе романтичен футбол, но за да бъде печеливш във времето, трябва да стане и прагматичен.
Участието в Лигата догодина е предизвикателство, което трябва да бъде спечелено. Доста неща трябва да се случат през лятото. Напълно е възможно "Ливърпул" да вдигне купата догодина, но трябва да развие класата на турнирния отбор. Трябва романтиката да бъде забравена в някаква степен.

Ае мерси! Аз не искам да играем такъв футбол като на Мауриньо!
Можеше да му играем по свирката и да си стигнем до равния, който ни устройваше, но това не е Ливърпул в момента.
Нека си играят по този начин и да си се радват, аз такъв отбор не искам да подкрепям!
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 29 апр 2014 01:07

sokolche1 написа:
john barnes написа:Иронията с букитата не си я схванал,направо я прескачам.Не знам как се мери един фен,аз поне не съм и поставял под съмнение тези от форума на Ливърпул,но ти специално по-добре вече пиши само SUPPORT,при положение че вчера официално честити титлата на сити няма какво да ми пишеш BELIEVE. Пък и в кого вярваш? В Роджърс ли,че след първата загуба за цяла пролет ми казваш,че не бил за нас и че догодина ще се сринем:)))) И полсле що съм се хилел? Ами не що,а на кого? На теб се хиля,мнооого по-голям фене :!: Че биеш отбой,в такъв момент! Че пишеш за сбъркани състави,при само 11 подготвени футболисти за този мач.Искаш ми Аспас,ами пуснаха ли го,видя ли го,ами представяш ли си този да беше на терена от началото? Питаш защо Джерард бил последен,ами ние така играем вече втори сезон бе,колко мача си ни гледал? Джерард е бил в това положение поне още 50 пъти този сезон...ама вчера се подхлъзна.Преди него ( за есента говоря)там влизаше Лукас и разиграва с двамата централни,когато бековете дърпат малко по-напред при организиране на атаката.Обаче викаш вчера трябваше да има 3ма защитника зад последния ни човек,в случай че той се подхлъзне. С трима души зад последния игаят само в Челси и ако не си забелязъл са зад нас в класирането и цял свят им се смее! Ама ти мнооого голям фене,веднага извади на бял свят лебедовото си минало :lol: В какво вярваш бе човек,кажи само в какво вярваш,знам че си от Ливърпул,кажи в какво вярваш.Защото аз вярвам,че ако ни трябва 11:0 с/у Нюкясъл последния кръг,тези момчета ще излязът и ще се опитат да го постигнат :!: И не заради БР,Луис Суарез или Стивън Джерард.Вярвам го защото съм от ЛИВЪРПУЛ :!: Всичко друго е бошлаф ;)

Джерард може и да е последен,но във 47-мата минута на първото полувреме,НЯМАШ право да го оставиш там,при положение,че 0-0 те устройва и идва края на полувремето...разбра ли ме сега,фенче? сбърка състава и това ще го твърдя докрай.излизай им на тия със трима напред,или рискувай стъридж или пускай аспас и после го сменяй със данито,а не да ми пускаш сума ти и халфове в центъра и накрая капитана да се окаже последен в защита и да се подхлъзне нелепо...а във какво вярвам,ще си го запазя за себе си,фенче.само ти казвам,че за мене лебеда е глупав треньор,може да се научи по-нататък...но още е пеленаче в сравнение с големите акули в професията.
В момента вярвай в централната двойка защитници на Евертън Алкарас-Стоун да спре Агуеро-Дзеко :) другото е много драматично,но фактите са в полза на Сити.Защо всеки трябва да е вярващ като тебе? а не реалист?Какво като си от Ливърпул.....всяка година се борят за титлата и участват в ШЛ ли, че толкова им вярваш? иначе като съвети го докарваш...сега и една диплома за тренер ако изкараш....няма да те мислим ;)[/quote]
Само да ти кажа, че ние този мач не го загубихме тактически, а го загубихме от една грешка, което във футбола е напълно нормално. Да цял мач бяхме сковани и нищо не се получаваше, но не може да се очаква всеки мач да вкарваме по 3-4 гола, в един момент просто не се получава. Колкото и да се плюе по Хендо се вижда, че липсва на отбора, резервите ни са под всякаква критика, особено атакуващите.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 апр 2014 01:33

Въпрос: Щом Лебеда е глупав треньор, защото падна от Моуриньо, то Моуриньо умен треньор ли е, като падна от Стоук, Кристъл Палас и Съндърланд? И как така глупавия треньор направи така че Ливърпул с тези играчи да е на първо място 3 кръга преди края с 11 поредни победи? Всички отлично виждаме, че Ливърпул надскача себе си този сезон и основната причина за това е "глупавия треньор". За мен друг е глупав тук - този, който няма доблест да признае, че е сбъркал в преценката.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 29 апр 2014 09:23

Milkoy написа:Въпрос: Щом Лебеда е глупав треньор, защото падна от Моуриньо, то Моуриньо умен треньор ли е, като падна от Стоук, Кристъл Палас и Съндърланд? И как така глупавия треньор направи така че Ливърпул с тези играчи да е на първо място 3 кръга преди края с 11 поредни победи? Всички отлично виждаме, че Ливърпул надскача себе си този сезон и основната причина за това е "глупавия треньор". За мен друг е глупав тук - този, който няма доблест да признае, че е сбъркал в преценката.

въпрос-ако изтърве титлата,ДВА кръга преди края,след 11 поредни победи и разгромни резултати,глупав или умен ще е? надскачаме себе си,заради невероятната форма на суарес и стъридж.точно в тоя мач се видя,че не е брилянтен тактик,както го изкарвате...не може целия свят да знае,че жозето ще му излезе дефанзивно и ще руши играта и той нищо да не направи по въпроса.ти нали си умен,а хората са глупави,айде да чуем сега,какво трябваше да направи лебеда в тоя мач,за да вземе някакви точки?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 29 апр 2014 09:35

Абе хора спрете се бе ! Каквото станало станало. Гледаме напред. Не бе приятен ден за никого. Ако победим Палас с 6:0 да не започнете пак с величията ? Всеки прави грешки, както Роджърс, така и Джерард. ВСЕКИ. Важното е как ще излезем от тази ситуация. Гледаме напред и се надяваме Евертън да измъкне нещо от Сити, ако не стане гоним до дупка ГР. Y.N.W.A
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 29 апр 2014 09:49

john barnes написа:
Milkoy написа:Въпрос: Щом Лебеда е глупав треньор, защото падна от Моуриньо, то Моуриньо умен треньор ли е, като падна от Стоук, Кристъл Палас и Съндърланд? И как така глупавия треньор направи така че Ливърпул с тези играчи да е на първо място 3 кръга преди края с 11 поредни победи? Всички отлично виждаме, че Ливърпул надскача себе си този сезон и основната причина за това е "глупавия треньор". За мен друг е глупав тук - този, който няма доблест да признае, че е сбъркал в преценката.

въпрос-ако изтърве титлата,ДВА кръга преди края,след 11 поредни победи и разгромни резултати,глупав или умен ще е? надскачаме себе си,заради невероятната форма на суарес и стъридж.точно в тоя мач се видя,че не е брилянтен тактик,както го изкарвате...не може целия свят да знае,че жозето ще му излезе дефанзивно и ще руши играта и той нищо да не направи по въпроса.ти нали си умен,а хората са глупави,айде да чуем сега,какво трябваше да направи лебеда в тоя мач,за да вземе някакви точки?

Отговор- не не е глупав. Надскачаме себе си заради БР, който тренира Суарез и Стъридж и останалите момчета при който е видно, че израстват много. Нали ти който се кланяше на Рафа, който спечели ШЛ обясняваше че Рафа бил тренирал много добре играчите на Улие и за това сме спечелили. Е добре сега формата на СС от къде идва? Изведнъж са решили да играят? Престани да наричаш БР лебед, обидно е. В началото на сезона беше, че нямало да ни вкара в ШЛ, после че щяло да бъде престъпление ако не влезем в ШЛ, а сега след загуба, която може да ни лиши от титла, след 11 поредни победи, което си е една невероятна серия, започваш пак с нареждаш. Защо не каза нищо когато печелихме?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 апр 2014 11:46

Джони прекаляваш ,говориш глупости .Даже бих казал,че ставаш за смях.И ти казах ,че точно вие ,които прогнозирахте ,че едва ли не ще изпаднем с тоя мениджър ..точно вие които не вярвахте в класиране за ШЛ ,сега да имате претенции ?? Това е наглост .Нямате право да се обаждате .
Брендън е много умен и кадърен специалист. Излезе достатъчно офанзивно .Ми ние цял мач играехме на една врата бе нашия. Пробвахме да пробием през центъра ,пробвахме по крилата с центирания ,пробвахме достатъчно далечни удари ,но не се получи .Трудно е да се играе срещу толкова сгъстена защита ,прибрана дълбоко в тяхната половина . Да ,това не е оправдание ,трябваше да бием ,не победихме ,но това не означава ,че Роджърс е глупак .Той пробва всичко.Имаше и пропуски .Коутиньо трябваше да стегне глезена и да я насочи в далечния ,беше близко до вратата ,въпреки че под ъгъл,трябваше да вкара ,това беше първото полувреме ,ако беше вкарал ,мача отиваше в друга посока .Нашите стават по предпазливи .Циганина ,тръгва да търси гола ,оголва се и можеше да отиде и на разлика .Но така и не падна тоя ранен гол за жалост. Имаше и други моменти пред тяхната врата ,където нашите трябваше да отиграят по спокойно и хладнокръвно , бяха малко припряни пред гола.
Но ,аз така недоволствам най вече от това ,че допуснахме гол .Ок ,не можем да вкараме ,но не трябваше да допускаме ,при тая защитна тактика на синьото отборче. Но пак нещата не опират до Брендън а до това ,че капитана не можа да спре една нагледно елементарна топка.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Tzakov
Контакти:

Мнениеот Tzakov » 29 апр 2014 13:17

suareshampion написа:Джони прекаляваш ,говориш глупости .Даже бих казал,че ставаш за смях.И ти казах ,че точно вие ,които прогнозирахте ,че едва ли не ще изпаднем с тоя мениджър ..точно вие които не вярвахте в класиране за ШЛ ,сега да имате претенции ?? Това е наглост .Нямате право да се обаждате .
Брендън е много умен и кадърен специалист. Излезе достатъчно офанзивно .Ми ние цял мач играехме на една врата бе нашия. Пробвахме да пробием през центъра ,пробвахме по крилата с центирания ,пробвахме достатъчно далечни удари ,но не се получи .Трудно е да се играе срещу толкова сгъстена защита ,прибрана дълбоко в тяхната половина . Да ,това не е оправдание ,трябваше да бием ,не победихме ,но това не означава ,че Роджърс е глупак .Той пробва всичко.Имаше и пропуски .Коутиньо трябваше да стегне глезена и да я насочи в далечния ,беше близко до вратата ,въпреки че под ъгъл,трябваше да вкара ,това беше първото полувреме ,ако беше вкарал ,мача отиваше в друга посока .Нашите стават по предпазливи .Циганина ,тръгва да търси гола ,оголва се и можеше да отиде и на разлика .Но така и не падна тоя ранен гол за жалост. Имаше и други моменти пред тяхната врата ,където нашите трябваше да отиграят по спокойно и хладнокръвно , бяха малко припряни пред гола.
Но ,аз така недоволствам най вече от това ,че допуснахме гол .Ок ,не можем да вкараме ,но не трябваше да допускаме ,при тая защитна тактика на синьото отборче. Но пак нещата не опират до Брендън а до това ,че капитана не можа да спре една нагледно елементарна топка.

A Taka :idea:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 апр 2014 14:25

Стига сте спорили, каквото било, било. За Ливърпул никога не е късно, винаги има време. Надеждата трябва да я имате до последния съдийски сигнал на мача с Нюкасъл. Може в 90-тата минута да станем шампиони, пак по трудния начин, по ливърпулския. SUPPORT AND BELIEVE!!!

А с фенчето Томи няма смисъл да спорите, жалко е да си леФскар.

Върни се в “Ливърпул”