Milkoy написа:Когато Сити върнаха първия гол, ако щете ми вярвайте, се надявах по-бързо да вкарат втория, защото само това беше шанс да пуснат инициативата и да имаме надежда да бием. Така и стана. Но ако бяха вкарали след 75 мин, мисля, че нямаше да имаме шанс да се върнем в мача, а да удържим 2:1 беше почти невъзможно. И все пак - Велик Отбор, Велик Дух, Велик Капитан!!!
Малко и за съдийството. daniel, досега си ми правил впечатление за умерен и разсъдлив човек, обаче не те разбирам с тази твоя криворазбрана обективност. Хем казваш, че в такива мачове не трябва да се дава червен картон за това, което направи Фернандиньо, хем после твърдиш, че трябвало да изгонят Луис за разкарване на топката???!!! От обективност отиваш в другата крайност. Не искаш Ливърпул да стават по този начин шампиони, а какво исакш? Засадата срещу Стърлинг в мача преди Коледа помниш ли я? А тази на Силва от предния кръг? Така ли искаш Сити да стават шампиони? За Челси да не говорим. Евала на Пелегрини, човек на честта, ако днешния мач беше срещу Челси, щеше да реве мангала до небесата. Жалкар. Съдията свири добре, но не мисля, че ни е подкрепил ни най-малко. Дърпането за фланелките в наказателното поле е ежедневие, имало го преди, ще го има и след Шкъртел. За играта с ръка, само на мен ли ми се струва, че при нея свириха фаул в атака за Сити? Да, можеше да покаже втори жълт на Суарес, но спести и директен червен на Фернандиньо. Втората ситуация на Суарес, където Компани го бута с ръка, половината съдии биха свирили дузпа. И какво излиза? Че не са чак толкова ощетени Сити, колкото ти твърдиш.
За Хендерсън, влизането му беше престъпно, и не знам кой каза, че било едва ли не мъжка постъпка. Няма нищо мъжко в това да влезеш с бутоните напред и високо, защото си толкова бездарен, че не можеш да си поведеш топката. Има и доста по-елегантни начини да спреш бърза контра, от това да се опиташ да счупиш нечий крак.
Суарез и Стъридж не ми харесаха днес - Стъридж го отнесе, но и Луис имаше няколко ситуации, в които можеше да комбинира, но предпочете да "лъже" и му я взеха. И дватама твърде много си позволяват да си ръкимахат и да недоволстват от действията на другия. Дано се оправят бързо в името на отбора.
Това, което видях в кръгчето накрая ме накара да настръхна - ОГРОМЕН СТИВЪН ДЖЕРАРД! Никой не заслужава тази титла повече от него.
Знаеш ли кое оправдава това, което писах? Гостите не играха за победа, там е разковничето. Ние я искахме. Може би точно заради това, всъщност убеден съм, че това е причината, съдията даваше малко предимство на нас. Това е. Арбитрите адмирират волята за победа. И все пак държа на мнението си за Шкъртел. За Суарес може би си прав, но не биваше да прави простотията след първия им гол.
Няма да е лошо да се намалят грешките до минимум. Целта е титлата, но следващата цел след нея трябва да бъде "Шампионска лига". Това е.
Брендън Роджърс е много голям треньор, защото когато ни ощетяват, не говори за страничните фактори. Когато печелим, също. Това е. Треньорът на съперника е същият.
Моуриньо е единственият, на когото всички са му виновни, само не и той.