Ливърпул - Манчестър Сити 13.04.2014 | 15:37 | 3-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Сити 13.04.2014 | 15:37 | 3-2 FT

Мнениеот daniel875 » 14 апр 2014 08:57

Milkoy написа:Когато Сити върнаха първия гол, ако щете ми вярвайте, се надявах по-бързо да вкарат втория, защото само това беше шанс да пуснат инициативата и да имаме надежда да бием. Така и стана. Но ако бяха вкарали след 75 мин, мисля, че нямаше да имаме шанс да се върнем в мача, а да удържим 2:1 беше почти невъзможно. И все пак - Велик Отбор, Велик Дух, Велик Капитан!!!

Малко и за съдийството. daniel, досега си ми правил впечатление за умерен и разсъдлив човек, обаче не те разбирам с тази твоя криворазбрана обективност. Хем казваш, че в такива мачове не трябва да се дава червен картон за това, което направи Фернандиньо, хем после твърдиш, че трябвало да изгонят Луис за разкарване на топката???!!! От обективност отиваш в другата крайност. Не искаш Ливърпул да стават по този начин шампиони, а какво исакш? Засадата срещу Стърлинг в мача преди Коледа помниш ли я? А тази на Силва от предния кръг? Така ли искаш Сити да стават шампиони? За Челси да не говорим. Евала на Пелегрини, човек на честта, ако днешния мач беше срещу Челси, щеше да реве мангала до небесата. Жалкар. Съдията свири добре, но не мисля, че ни е подкрепил ни най-малко. Дърпането за фланелките в наказателното поле е ежедневие, имало го преди, ще го има и след Шкъртел. За играта с ръка, само на мен ли ми се струва, че при нея свириха фаул в атака за Сити? Да, можеше да покаже втори жълт на Суарес, но спести и директен червен на Фернандиньо. Втората ситуация на Суарес, където Компани го бута с ръка, половината съдии биха свирили дузпа. И какво излиза? Че не са чак толкова ощетени Сити, колкото ти твърдиш.

За Хендерсън, влизането му беше престъпно, и не знам кой каза, че било едва ли не мъжка постъпка. Няма нищо мъжко в това да влезеш с бутоните напред и високо, защото си толкова бездарен, че не можеш да си поведеш топката. Има и доста по-елегантни начини да спреш бърза контра, от това да се опиташ да счупиш нечий крак.

Суарез и Стъридж не ми харесаха днес - Стъридж го отнесе, но и Луис имаше няколко ситуации, в които можеше да комбинира, но предпочете да "лъже" и му я взеха. И дватама твърде много си позволяват да си ръкимахат и да недоволстват от действията на другия. Дано се оправят бързо в името на отбора.

Това, което видях в кръгчето накрая ме накара да настръхна - ОГРОМЕН СТИВЪН ДЖЕРАРД! Никой не заслужава тази титла повече от него.

Знаеш ли кое оправдава това, което писах? Гостите не играха за победа, там е разковничето. Ние я искахме. Може би точно заради това, всъщност убеден съм, че това е причината, съдията даваше малко предимство на нас. Това е. Арбитрите адмирират волята за победа. И все пак държа на мнението си за Шкъртел. За Суарес може би си прав, но не биваше да прави простотията след първия им гол.
Няма да е лошо да се намалят грешките до минимум. Целта е титлата, но следващата цел след нея трябва да бъде "Шампионска лига". Това е.
Брендън Роджърс е много голям треньор, защото когато ни ощетяват, не говори за страничните фактори. Когато печелим, също. Това е. Треньорът на съперника е същият.
Моуриньо е единственият, на когото всички са му виновни, само не и той.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 апр 2014 08:57

Milkoy написа:Когато Сити върнаха първия гол, ако щете ми вярвайте, се надявах по-бързо да вкарат втория, защото само това беше шанс да пуснат инициативата и да имаме надежда да бием. Така и стана. Но ако бяха вкарали след 75 мин, мисля, че нямаше да имаме шанс да се върнем в мача, а да удържим 2:1 беше почти невъзможно. И все пак - Велик Отбор, Велик Дух, Велик Капитан!!!

Малко и за съдийството. daniel, досега си ми правил впечатление за умерен и разсъдлив човек, обаче не те разбирам с тази твоя криворазбрана обективност. Хем казваш, че в такива мачове не трябва да се дава червен картон за това, което направи Фернандиньо, хем после твърдиш, че трябвало да изгонят Луис за разкарване на топката???!!! От обективност отиваш в другата крайност. Не искаш Ливърпул да стават по този начин шампиони, а какво исакш? Засадата срещу Стърлинг в мача преди Коледа помниш ли я? А тази на Силва от предния кръг? Така ли искаш Сити да стават шампиони? За Челси да не говорим. Евала на Пелегрини, човек на честта, ако днешния мач беше срещу Челси, щеше да реве мангала до небесата. Жалкар. Съдията свири добре, но не мисля, че ни е подкрепил ни най-малко. Дърпането за фланелките в наказателното поле е ежедневие, имало го преди, ще го има и след Шкъртел. За играта с ръка, само на мен ли ми се струва, че при нея свириха фаул в атака за Сити? Да, можеше да покаже втори жълт на Суарес, но спести и директен червен на Фернандиньо. Втората ситуация на Суарес, където Компани го бута с ръка, половината съдии биха свирили дузпа. И какво излиза? Че не са чак толкова ощетени Сити, колкото ти твърдиш.

За Хендерсън, влизането му беше престъпно, и не знам кой каза, че било едва ли не мъжка постъпка. Няма нищо мъжко в това да влезеш с бутоните напред и високо, защото си толкова бездарен, че не можеш да си поведеш топката. Има и доста по-елегантни начини да спреш бърза контра, от това да се опиташ да счупиш нечий крак.

Суарез и Стъридж не ми харесаха днес - Стъридж го отнесе, но и Луис имаше няколко ситуации, в които можеше да комбинира, но предпочете да "лъже" и му я взеха. И дватама твърде много си позволяват да си ръкимахат и да недоволстват от действията на другия. Дано се оправят бързо в името на отбора.

Това, което видях в кръгчето накрая ме накара да настръхна - ОГРОМЕН СТИВЪН ДЖЕРАРД! Никой не заслужава тази титла повече от него.

Знаеш ли кое оправдава това, което писах? Гостите не играха за победа, там е разковничето. Ние я искахме. Може би точно заради това, всъщност убеден съм, че това е причината, съдията даваше малко предимство на нас. Това е. Арбитрите адмирират волята за победа. И все пак държа на мнението си за Шкъртел. За Суарес може би си прав, но не биваше да прави простотията след първия им гол.
Няма да е лошо да се намалят грешките до минимум. Целта е титлата, но следващата цел след нея трябва да бъде "Шампионска лига". Това е.
Брендън Роджърс е много голям треньор, защото когато ни ощетяват, не говори за страничните фактори. Когато печелим, също. Това е. Треньорът на съперника е същият.
Моуриньо е единственият, на когото всички са му виновни, само не и той.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 апр 2014 09:24

Браво, силен мач направихте ;) Замалко го бяхте посрали, ама извадихте и късмет, тъй като преди и след гола на Коутиньо, нямахте положение за гол ;) Остава малко, трябват хладни глави и желание за победа до края :!: И наистина не слагайте тигана, специално тренера ще го съсипа от ебавки, ако не успеете накрая точно в "сигурния мач с португалския циганин" :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 14 апр 2014 10:38

аз също алармирам,да не се прибързва...имаме още 4 финала! въпреки,че вече сме основния фаворит за титлата! следва норич,играем мач за мач.тренера такъв му е стила,не му се сърдете.и той и аз я чакаме от 24 години,но в моя случай все още се въздържам,за да не стане някой сакатлък,а тренера като един футболен човек,може би вижда нещата по-добре от мен и затова е дал воля на емоциите си! SUPPORT AND BELIEVE!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Futurepool
Контакти:

Мнениеот Futurepool » 14 апр 2014 12:49

Невероятен адреналин вчера! Страхотно желания и воля за победа!

Искам да благодаря специално на Suareshampion за твърдата увереност в крайния успех на кампанията. Не винаги съм съгласен с начина му на изразяване, но той е показал, че не му пука какво мислим за него. Не мога да не му стисна ръката обаче за силния характер и отстояване на позицията му. Такива хора наистина са победители. :) Аз имам нужда да чувам думите на уверени хора. Евала, тренер!

А иначе, пълните думи на капитана би трябвало да са тези:

'THIS DOES NOT F*CKING SLIP NOW! THIS DOES NOT FUCKING SLIP! LISTEN. LISTEN! THIS IS GONE. WE GO TO NORWICH. EXACTLY THE SAME! WE GO AGAIN!'

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 апр 2014 12:54

john barnes написа:аз също алармирам,да не се прибързва...имаме още 4 финала! въпреки,че вече сме основния фаворит за титлата! следва норич,играем мач за мач.тренера такъв му е стила,не му се сърдете.и той и аз я чакаме от 24 години,но в моя случай все още се въздържам,за да не стане някой сакатлък,а тренера като един футболен човек,може би вижда нещата по-добре от мен и затова е дал воля на емоциите си! SUPPORT AND BELIEVE!!!

Ама няма какво да ми се сърдите бе Джони ,само можете да печелите на мой гръб :) Ако ме слушате и залагате ,това са пари и пари.
Сега ,разбира се ,че след като казвам нещо ,аз го поглеждам от хиляда ъгъла преди това .От хиляда .Аз не обичам да се излагам.Аз не обичам празните приказки ,лаишките .Аз виждам прекрасно нещата,имам много добра преценка .Аз не съм изтървал наш мач ,дори и приятелски .Аз наблюдавам и другите отбори . Аз винаги гледам най вече моментната форма на даден отбор.Гледам качествата. Също така ,много добре разчитам и психиката на играчи и треньори ,от техните действия и интервюта.Тая психика е определяща .Магистратурата ми е спортна психолгия,това ми помага .Гледам и още куп много други неща .Като цяло ,факта ,че се занимавам с футбол от детска възраст ми помага за тая моя преценка .
Виждам нещата и в бъдеще .Не само ден за ден .За това още като видях действията,селекцията,играта и всекидневните грешки на Далглиш ,казах ,че той ще се провали .За това ,като видях как Керъл и Хендерсън спират топката и уплашения Даунинг ,само след два техни мача и си казах ,"боже господи" ,какво правят тия играчи в Ливърпул и то за над 70 млн ?? С тях ли ,ще си връщаме славата ? За това ,казах ,че трансферите му са за средняшки отбори .И така и стана .Той се провали а повечето заиграха по средняшки отбори.
Исках веднага да го освободят .Те закъсняха .Претърпяхме много срам ,набутахме се с много пари изхабих много нерви.
За това миналата година ,още като чух философията на Роджърс и като видях добри неща в няколко мача и казах,че това е нашия човек ,това е нашия треньор и още следващата година ще постигне успехи. И така и стана .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 апр 2014 13:03

Сега ,към тоя момент ,аз не виждам кой отбор може да ни победи ? Няма такъв отбор .Ние сме в страхотна форма .
Ман Сити не са лош отбор ,естествено ,че се притеснявах леко преди мача ,може би някакви 10 %.Все пак това е втория по сила отбор ,след нас .Но взех под внимание и много други фактори ,които щяха да работят в наша полза,аз ги изброих .. и това надделя да бъда оптимист и за тоя мач . И отново се оказах прав.
Най така основния фактор за моя оптимизъм е липсата на страх у играчите и треньора .Това е много важно.Както и невероятния характер .Аз го споменах онзи ден. Виждам по действията им на терена и по коментарите им ,че те не се притесняват дали ще играят с първия или последния .За тях всички са еднакви .Смисъл ,те са уверени в своите възможности и не ги е страх от никой .И така и трябва да бъде .Ето и Роджърс ,днес повтори същото ,че играчите му нямат страх от никой.Предполагам сте чели изнтервюто му ? И за всичко това е виновен Роджърс .Той промени манталитета им ,накара ги да повярват в себе си и в победата .Аз щях да постъпя по същия начин. Това е изключителен треньор,психилог ,тактик и слекционер,казвал съм го хиляда пъти сигурно ,но ще кажа още толкова ,защото ми е кеф ,че точно той е начело на любимия ми клуб.
Фактора СТРАХ е много важен в спорта .Със страх нищо не сте постига .И това е така не само във спорта а по принцип и в живота .Човек ,трябва да има характер ,да има позиция за всяко нещо и да я отстоява до последно ,да е смел,силен психически,амбициозен и да следва мечтите си .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 апр 2014 21:12

Ред е на "Норич" ;) Моуриньо може да иска, но този "Ливърпул" е неудържим, ако играе на ниво през цялото време. Възможно е, но трябва да го прилага винаги. Вчерашната среща не замъглява погледа на никого. Трябва да се играе още по - добре.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 апр 2014 11:52

Колко и да не харесвам Сити не мога да отрека , че Пелегрини е истински джентълмен и другите трябва да се учат от него на поведение.
Колко и да велик Жозе жеста който направи след мача Пелегрини при условие , че неговият отбор загуби няма как да бъде подминат с усмивка.
Респект към Пелегрини !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 апр 2014 18:10

Колкото и пъти да го гледам- все ще е малко, ааааааааааааааааааа

https://www.facebook.com/photo.php?v=56 ... =2&theater
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”