Ливърпул - Манчестър Сити 13.04.2014 | 15:37 | 3-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Манчестър Сити 13.04.2014 | 15:30
Повечето очаквания за мача са зрелище и много голове. Моята прогноза е коренно противоположна - затворен мач с много напрежение 1:0
- we are the champions
- Контакти:
На пук на всички очаквания за много голове аз очаквам в мача максимум два гола... и двамата мениджъри ще дебнат грешки и няма да тръгнат в безмислени атаки и се пак 2:0 за Ливърпул 

Най-твърдата двойка в Англия за този кръг
Който иска да изкара пари, да ме слуша
Който не ме слуша... за него това ще бъдат най-приятно похарчените пари 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
това според мен,е мача на сезона за нас...вземем ли го,няма кой да ни спре за титлата.но....трябва да го вземем,а това ще е доста трудна задача.троен мач отвсякъде,не смея да го прогнозирам.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- ChelseaFUN
- Контакти:
Според мен е Х тоя мач, но ще се надявам Ливърпул да бият.
ChelseaFUN написа:Според мен е Х тоя мач, но ще се надявам Ливърпул да бият.
За нас това е най-добрия вариант

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
CTAHKO написа:Най-твърдата двойка в Англия за този кръгКойто иска да изкара пари, да ме слуша
Който не ме слуша... за него това ще бъдат най-приятно похарчените пари
Станче ,ако те слушам теб ще фалирам бе моето дете .

Станче ,тоя мач е твърда единица . Точно толкова твърда ,колкото става моя ливърпулски бахур,като види малко дупенце и големи цици ..а той ги вижда всеки ден хаха Станче ,ставам твърд и като вида манафите и вие да падате а Ливърпул да бие

Сега сериозно ...мача е 3-0 за нас ! Ще ги смачкаме .Суарес ,Суарес и пак Суарес ! Това е играча .Няма друг като него в Англия .
И Станче ,вдигаме 19тата ...можеш ли да броиш до толкова или само до две и половина ?

Станче ,като те слушам и срещу мен да бягаш ,не можеш да ме стигнеш

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Мачът ще започне в 15:37.
Всички мачове на острова от 11 до 14 април ще се играят със седем минути закъснение в памет на жертвите от Хилзбъро!
Всички мачове на острова от 11 до 14 април ще се играят със седем минути закъснение в памет на жертвите от Хилзбъро!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
3-1, Стъридж с 2 гола и за другия си нямам идея. Ливърпул ще излязат по-мотивирани и по-концентрирани, ще е тежко но стискам палци и се надявам на победа. YNWA <3
-
- Контакти:
Mark Clattenburg has been appointed referee for Liverpool v Manchester City on Sunday. 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.