Мнг крив отбор са ни тия УХ,с един много крив кон отпред.Анди Керъл-катър грозен,моля те спри с футбола и се пусни на някое конно състезание-там ще имаш мнг по-голям шанс да впечатлиш,пък и няма топка,та да ти пречи

3 брутални фала,1 удър в гредата от 5 м и опит за пас,при който се спъна сам в кракът си,а топката му се удари в конската пишка-не футболист,истинско чудо е този
И аз не съм по конспирациите,мога да приема че съдията не е видял нарушението,ама после му се обясни,като на първолак и той пак зачете гола( а над главата му вървяха повторения на 15м екран) Невиждан дебил беше този,аз за 30 г не съм виждал съдия да не се съобрази със помощника си.Та той този некадърник даже не видя,че му сигнализират,трябваше футболистите да го гонят.Некадърници като този и онзи Фой,трябва да бъдат изхвърляни в 3та дивизия до края на другия шампионат за назидание

Да видиш другите ,как ще си отворят очите...Оттам тръгна да компенсира...осира...както и да е,важното е че Ливърпул спечели.
Не знам как може да има наши фенове,които щели да са доволни на равен.Че ние не играхме нашата си игра ок,ама какво направиха тези дървари,че да заслужават точка.Какво сътвориха за цял мач,освен онази конска глава в гредата? Ами нали,ако не беше този нередовен гол,второто щяха да се поотворят и пак да идем на 3,4.Вижте,като се пробваха да атакуват последните 10мин,колко положения ни се отвориха...както и да е,нещата са в наши ръце,а вие се надявате на Евертън да ни донесе титлата...И за мен 14 поредни победи звучът невероятно,обаче щом това е начинът-защо не!!! Футболистите отдавна са го осъзнали този момент,свършиха 2/3 от работата,защо да не свършат и останалата 1/3? Сити имат да си плащат за 4 от последните 5 мача с нас,не може вечно късмета (и съдиите)да се усмихват на тях