john barnes написа:suareshampion написа:ChelseaFUN написа:Ще те заебе, когато ви вземат точки.
Момче ,не виждаш ли ,че ние сме като хуни ? Излизаме и прегазваме всеки . При нас ,въпроса не е дали ще бием а с колко ще бием . Убеден съм ,че играчите и треньора ,прекрасно осъзнават важноста на момента .Съдя най вече по играта и действията на великия Стиви Джерард ,който видимо е решен на всичко.. за да вдигне 19тата .Големия Суарес също. Шампиони сме момче. Шампиони сме .
тренер,играем мач за мач...стига си предизвиквал съдбата с тая пуста титла,да не вземе да стане някой сакатлък...нека до мача с челси сме си първи и тогава вече ще говорим.
Абе стига и ти бе с тая съдба бе нашия ...23 години ни обръща гръб тая съдба ,стига толкова . Това е идеалния момент Джерард да вдигне първата си титла в кариерата .Не виждаш ли ,че е готов да убие някой ,само и само да я вдигне ? Взимай билети ,стига с тия сакатлъци ...най добрите сме и не виждам кой ще ни спре ,освен някоя контузия на големците ,недай си боже.
Аз не вярвам да намериш билети братле,тоя мач отдавна всичко сигурно е заето ,да не говорим ,че хората усещат празненствата и ще изкупят всичко ако има нещо свободно към тоя момент. Ако можеш да намериш билети взимай ,стига се бави .Ще откачим от кеф на стадиона ,слушай ме какво ти говоря ,от 24 години я чакаме с тебе тая титла ,представяш ли си да сме там ,като я вдигаме ?