Уест Хям Юнайтед - Ливърпул 06.04.2014 | 18:00 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Уест Хям Юнайтед - Ливърпул 06.04.2014 | 18:00

Мнениеот Alonso_Massa » 03 апр 2014 22:19

ChelseaFUN написа:Ще те заебе, когато ви вземат точки.

Как беше "фантазьори" ли? :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 апр 2014 22:36

Момче ,не виждаш ли ,че ние сме като хуни ? Излизаме и прегазваме всеки . При нас ,въпроса не е дали ще бием а с колко ще бием . Убеден съм ,че играчите и треньора ,прекрасно осъзнават важноста на момента .Съдя най вече по играта и действията на великия Стиви Джерард ,който видимо е решен на всичко.. за да вдигне 19тата .Големия Суарес също. Шампиони сме момче. Шампиони сме .
Последна промяна от suareshampion на 03 апр 2014 22:46, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 03 апр 2014 22:42

suareshampion написа:

Момче ,не виждаш ли ,че ние сме като хуни ? Излизаме и прегазваме всеки . При нас ,въпроса не е дали ще бием а с колко ще бием . Убеден съм ,че играчите и треньора ,прекрасно осъзнават важноста на момента .Съдя най вече по играта и действията на великия Стиви Джерард ,който видимо е решен на всичко.. за да вдигне 19тата .Големия Суарес също. Шампиони сме момче. Шампиони сме .

Недей да витаеш в облаците толкова рано, че съдбата да не се обърне срещу вас.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 апр 2014 22:46

Кво да витая бе ? Игра ли нямаме ,че да витая ? Всички предпоставки за победи докрая са на лице и моя оптимизъм е съвсем реалистичен.
А на второ място ,няма да сте вие а Сити . И двата отбора сме по добри от вас .Вие не заслужавате да спечелите нищо тоя сезон ,с умрялата си игра . Аз още преди сезона го казах ..вие имате един Азар и това е . Без него ще сте извън четворката даже.
И незнам мен кво ще ме заебе ,но аз ако съм на теб ,ще се притеснявам от Стоук. ;) Опасни са ,освен това вие сте в неква мини дупчица ..ебаха ви слабия Вила ,слабите Палас ,ПСЖ пък ви смачкаха ,особено Пасторе с последния си гол си направи ташак с вас ....мисля ,че психиката ви лееекичко е разклатена а самочуствието понижено ...и изобщо не съм сигурен дали ще спечелите тоя мач..както и следващия с ПСЖ..както и по следващия със Суонзи ,като гости..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 апр 2014 23:09

suareshampion написа:Кво да витая бе ? Игра ли нямаме ,че да витая ? Всички предпоставки за победи докрая са на лице и моя оптимизъм е съвсем реалистичен.
А на второ място ,няма да сте вие а Сити . И двата отбора сме по добри от вас .Вие не заслужавате да спечелите нищо тоя сезон ,с умрялата си игра . Аз още преди сезона го казах ..вие имате един Азар и това е . Без него ще сте извън четворката даже.
И незнам мен кво ще ме заебе ,но аз ако съм на теб ,ще се притеснявам от Стоук. ;) Опасни са ,освен това вие сте в неква мини дупчица ..ебаха ви слабия Вила ,слабите Палас ,ПСЖ пък ви смачкаха ,особено Пасторе с последния си гол си направи ташак с вас ....мисля ,че психиката ви лееекичко е разклатена а самочуствието понижено ...и изобщо не съм сигурен дали ще спечелите тоя мач..както и следващия с ПСЖ..както и по следващия със Суонзи ,като гости..

видя ли моуриньо как рева, че нямал нападатели? да имаш ти демба ба, торес и ето'о и да не можеш да ги накараш да вкарват?! При положение, че може и да са извън пика си но и тримата при правилните треньори бяха абсолютни машини

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 апр 2014 23:16

wolf написа:видя ли моуриньо как рева, че нямал нападатели? да имаш ти демба ба, торес и ето'о и да не можеш да ги накараш да вкарват?! При положение, че може и да са извън пика си но и тримата при правилните треньори бяха абсолютни машини

Демба Ба е на 28 и ако сега не е в апогея не знам кога е бил ! В Челси последните 2-3 г. просто съсипват утвърдени нападатели ! И от тримата само Ето'О преди това не е играл в Англия !
Тримата са си добре , но явно Специалният не е толкова специален :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 апр 2014 23:26

iliev72 написа:
wolf написа:видя ли моуриньо как рева, че нямал нападатели? да имаш ти демба ба, торес и ето'о и да не можеш да ги накараш да вкарват?! При положение, че може и да са извън пика си но и тримата при правилните треньори бяха абсолютни машини

Демба Ба е на 28 и ако сега не е в апогея не знам кога е бил ! В Челси последните 2-3 г. просто съсипват утвърдени нападатели ! И от тримата само Ето'О преди това не е играл в Англия !
Тримата са си добре , но явно Специалният не е толкова специален :lol: :lol: :lol:

Ето'о си е световна класа на колкото и да стане, роден хищник и голмайстор. Но дори в Интер не можа да изцеди нищо от Ето'о като го прати на.... лявото крило. Торес вероятно го скъсва от критики, че да не може да си уцели краката. Демба Ба просто не е достатъчно име за отбора на сПЕТциалния. Нали помниш как играха Шева и Креспо /той пък какво животно беше.../ в пика на кариерата си под негово ръкодовство? Единствения прокопсал нападател при него е Дрогба.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 03 апр 2014 23:35

wolf написа:
iliev72 написа:

Ето'о си е световна класа на колкото и да стане, роден хищник и голмайстор. Но дори в Интер не можа да изцеди нищо от Ето'о като го прати на.... лявото крило. Торес вероятно го скъсва от критики, че да не може да си уцели краката. Демба Ба просто не е достатъчно име за отбора на сПЕТциалния. Нали помниш как играха Шева и Креспо /той пък какво животно беше.../ в пика на кариерата си под негово ръкодовство? Единствения прокопсал нападател при него е Дрогба.

Ей, най-накрая да се уцелим с теб за нещо.
Много е жалък Моуриньо - като му върви отбора е Специален, като не - другите са му виновни.
Смешко.

Потребителски аватар
Electro7fusion
Контакти:

Мнениеот Electro7fusion » 04 апр 2014 00:27

В този мач трябва да внимаваме,да не допускаме 1-ви гол.Малко остана до края,шампионската мечта става все по силна,Чуковете не са в най добрата си форма,но не са и за подценяване,Ако Суарес,Коутиньо и Стъридж са на ниво,бием убедително.1-4 ОТ МЕН 8-)

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 04 апр 2014 00:46

suareshampion написа:

тренер,играем мач за мач...стига си предизвиквал съдбата с тая пуста титла,да не вземе да стане някой сакатлък...нека до мача с челси сме си първи и тогава вече ще говорим.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”