Не съм привърженик на Ливърпул и не искам тези , които обичат този клуб да ми се сърдят за изказаното мнение , но според мен Ливърпул няма да стане шампион в Премиър Лийг с Рафаел Бенитес...
http://petar.log.bg/article.php?article_id=39602
Време ли е да бъде сменен Рафа Бенитес в Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Lubaka1892
- Контакти:
Re: Подкрепяте ли бенитес ?
Като фен на Ливърпул го подкрепям,обаче напоследък почва да ме дразни все по-често.
Не знам какво става тази година с отбора.Едва ли напускането на един основен играч може да промени облика ни толкова много.В защита допускаме елементарни голове,халфовете в нападение са трагични и имаме един свестен нападател.Миналата година правеха чудеса,а сега само издънки.
Не знам какво става тази година с отбора.Едва ли напускането на един основен играч може да промени облика ни толкова много.В защита допускаме елементарни голове,халфовете в нападение са трагични и имаме един свестен нападател.Миналата година правеха чудеса,а сега само издънки.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Petar Simeonov написа:Не съм привърженик на Ливърпул и не искам тези , които обичат този клуб да ми се сърдят за изказаното мнение , но според мен Ливърпул няма да стане шампион в Премиър Лийг с Рафаел Бенитес...
http://petar.log.bg/article.php?article_id=39602
+1
20 години без титла, ууух че тъжно

Бенитез трябваше още предния сезон да излети от отбора, ама вместо това му беше подновен договора, затова смятам че не е само той виновника, за продължаващата шампионска суша!

в някоя от другите теми писах по този въпрос. до скоро го защитавах, но вече взе да ми писва и на мене. единствената причина, поради която все още не искам рафа да си ходи е, че няма да има адекватен замесник. от друга страна, ако остане и през зимния трансферен прозорец, като нищо ще даде бенаюн поднаем някъде(както направи с немет и за това сега "се кефим" на изпълненията на вороминатора) за да вземе някой като зорбас(киргиакос). абе като цяло: "RAFA OUT NOW", "X &Y TOO".
п.п. абе тея мю нямат ли нищо интересно случващо се в тяхното отборче от барбита и шрекове, че все в наще теми висят.............?
п.п. абе тея мю нямат ли нищо интересно случващо се в тяхното отборче от барбита и шрекове, че все в наще теми висят.............?
пич, така се показва уважение към конкурентен отбор!
защото, за разлика от БГ, то всеки зане, че силния конкурент прави и тебе силен и обратното!
защото, за разлика от БГ, то всеки зане, че силния конкурент прави и тебе силен и обратното!

това го кажи на лордчето и другите ви фенове, които "проявяват уважение"
ПОДКРЕПЯМ ГО - дано да се задържи в Ливърпул 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
фен съм на Арсенал, но поне ще кажа какво мисля.Най-успелите треньори, са тези водели отборите по-продължително време.Всеки минава през кризи и сега е така при Ливърпул.Рафа донесе КЕШ, финал за КЕШ , беше близо до титла, но съдиите я подариха на Юнайтед, казвам го с ръка на сърцето, без никакви пристрастия, както споменах.Та..Рафа направи много за този отбор и заслужава да остане !
Клинсман сменя Рафа Бенитез ???
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес е все по-близо до уволнение, пише таблоидът "The Sun".
Според изданието испанецът ще бъде заменен от бившия селекционер на Германия - Юрген Клинсман. Някогашният голмайстор на Тотнъм вече се е срещнал със собствениците на "мърсисайдци" Том Хикс и Джордж Джилет, за да обсъдят възможността да застане начело на отбора.
"Това, което най-много липсва на Ливърпул в момента е бързината. Те имат няколко играчи, които могат да правят това, но не на всички постове. Липсва им крестивност, а само с Торес и Джерард не става. На този отбор му трябват още класни попълнения, за да се преборят за място сред първите четири в Премиършип", заяви Юрген Клинсман.
АКО ТОВА Е ИСТИНА А НЕ ПОРЕДНИЯ ФИШЕК НА СЪН ТЕЗИ АМЕРИКАНЦИ НЕ СА ДОБРЕ
Според изданието испанецът ще бъде заменен от бившия селекционер на Германия - Юрген Клинсман. Някогашният голмайстор на Тотнъм вече се е срещнал със собствениците на "мърсисайдци" Том Хикс и Джордж Джилет, за да обсъдят възможността да застане начело на отбора.
"Това, което най-много липсва на Ливърпул в момента е бързината. Те имат няколко играчи, които могат да правят това, но не на всички постове. Липсва им крестивност, а само с Торес и Джерард не става. На този отбор му трябват още класни попълнения, за да се преборят за място сред първите четири в Премиършип", заяви Юрген Клинсман.
АКО ТОВА Е ИСТИНА А НЕ ПОРЕДНИЯ ФИШЕК НА СЪН ТЕЗИ АМЕРИКАНЦИ НЕ СА ДОБРЕ

Re: Клинсман сменя Рафа Бенитез ???
От трън, та на глог.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.