stodalcho написа:Тежък мач, спред мен е важно да се стегнем в защита за да сме по-спокойни.
За защита е ясно

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stodalcho написа:Тежък мач, спред мен е важно да се стегнем в защита за да сме по-спокойни.
9lives написа:Момчета, тъй като няма да мога да гледам мача, да знаете от къде ще може да се изтегли на следващият ден примерно ? Благодаря
9lives написа:Момчета, тъй като няма да мога да гледам мача, да знаете от къде ще може да се изтегли на следващият ден примерно ? Благодаря
Gil-galad написа:2003 сме ги били 1-0 и след това имаме 7 мача, в които 5 загуби....
Gil-galad написа:2003 сме ги били 1-0 и след това имаме 7 мача, в които 5 загуби....
wolf написа:mahtava написа:Колкото и еретично да прозвучи очаквам лесна победа за КОЛОСЪТ ОТ МЪРСИСАЙД!!!!!! Отборът в два поредни закучени по една или друга причина мачове взе победата и показа ШАМПИОНСКИ ХАРАКТЕР . Не ме притеснява защитата важно е нападението да работи както до сега и отборът ще следва великото мото на Йохан Кройф- не еважно колко гола ще получим-важно е да вкараме поне един повече от противника!!!!!!!!! Остават 11 финала вярвайте!!!!!!!!!!!!!!! Y N W A!!!!!!!!!!!!
Това е на Бекенбауер реплика
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта