Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Lord of memory написа:Челси какво ги направил...![]()
![]()
![]()
Наистина няма смисъл да пиша, щото до консенсус няма да се стигне, особенно във форум.
Тва че съм фен на друг отбор, не значи че не искам да коментирам играта на пуул.
Gil-galad написа:Lord of memory написа:Челси какво ги направил...![]()
![]()
![]()
Наистина няма смисъл да пиша, щото до консенсус няма да се стигне, особенно във форум.
Тва че съм фен на друг отбор, не значи че не искам да коментирам играта на пуул.
Добре разбирам да коментираш играта ама ти и това не правиш...ти си знаеш рефрена "ман Ю са най-великите, всички други са нищожества" и това е....обаче ми е много забавно как палиш от кибритена клечка
Е обикновеНо е така (забележи с едно "н"), оставяш миризливото в темата и се махаш
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Gil-galad написа:Lord of memory написа:Челси какво ги направил...![]()
![]()
![]()
Добре разбирам да коментираш играта ама ти и това не правиш...ти си знаеш рефрена "ман Ю са най-великите, всички други са нищожества" и това е....обаче ми е много забавно как палиш от кибритена клечка
Нямам от кво да се паля почти всички загуби са ни от липса на късмет тоя сезон. Напълно равен мач с вас а челси тотално надиграни и тотално "съдийския отбор" ощетени в двата мача. Е тва е отбор с класа, дори да не играе по максимално добрия начин. А вие великите характери и обръщачи на мачове и който ВИНАГИ реферите свирят против вас, Истанбул и не знам кво си с най-смешната дузпа през сезона отсъдена хиксирахте с...Бирмингам. Поздравявам несъдийския отбор.
Челси не са достатъчно добри за да спечелят титла, игрово много ясно стана ясно снощи кой е фаворита - "обикновенния", а феновете на пуул искат да си избият комплекса гледайки през свойте очила на нещата, но това не е новост.
Махам се от темата.
Lord of memory написа:Gil-galad написа:Lord of memory написа:Челси какво ги направил...![]()
![]()
![]()
Нямам от кво да се паля почти всички загуби са ни от липса на късмет тоя сезон. Напълно равен мач с вас а челси тотално надиграни и тотално "съдийския отбор" ощетени в двата мача. Е тва е отбор с класа, дори да не играе по максимално добрия начин. А вие великите характери, Истанбул и не знам кво си с най-смешната дузпа през сезона отсъдена хиксирахте с...Бирмингам.
Челси не са достатъчно добри за да спечелят титла, игрово много ясно стана ясно снощи кой е фаворита - "обикновенния", а феновете на пуул искат да си избият комплекса гледайки през свойте очила на нещата, но това не е новост.
Махам се от темата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта