Ливърпул - Бирмингам 2-2

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Hq-team
Контакти:

Re: Ливърпул - Бирмингам 2-2

Мнениеот Hq-team » 10 ное 2009 00:57

Хора, има още 26 кръга, тъй че за мен това, че вече титлата е мираж, е най-малко смешно. ;) За тези 26 кръга могат да станат сумати неща. ;)
Последна промяна от Hq-team на 10 ное 2009 01:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 10 ное 2009 00:59

Lord of memory написа:Челси какво ги направил... :lol: :lol: :lol:
Наистина няма смисъл да пиша, щото до консенсус няма да се стигне, особенно във форум.
Тва че съм фен на друг отбор, не значи че не искам да коментирам играта на пуул.

Ти не коментираш играта на Ливърпул, ти коментираш всичко друго възможно... :P Всъщност написаното от теб не може да се нарече и коментар ;) Както и да е, заклеймих те още когато си изказа мнението за подкрепата на местните отбори... :geek:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 10 ное 2009 01:00

Gil-galad написа:
Наистина няма смисъл да пиша, щото до консенсус няма да се стигне, особенно във форум.
Тва че съм фен на друг отбор, не значи че не искам да коментирам играта на пуул.

Добре разбирам да коментираш играта ама ти и това не правиш...ти си знаеш рефрена "ман Ю са най-великите, всички други са нищожества" и това е....обаче ми е много забавно как палиш от кибритена клечка :)

Нямам от кво да се паля почти всички загуби са ни от липса на късмет тоя сезон. Напълно равен мач с вас а челси тотално надиграни и тотално "съдийския отбор" ощетени в двата мача. Е тва е отбор с класа, дори да не играе по максимално добрия начин, пак е достоен. А вие великите характери и обръщачи на мачове и който ВИНАГИ реферите свирят против вас, Истанбул и не знам кво си с най-смешната дузпа през сезона отсъдена хиксирахте с...Бирмингам. Поздравявам несъдийския отбор.
Челси не са достатъчно добри за да спечелят титла, игрово много ясно стана ясно снощи кой е фаворита - "обикновенния", а феновете на пуул искат да си избият комплекса гледайки през свойте очила на нещата, но това не е новост. ;)
Махам се от темата.

Е обикновеНо е така (забележи с едно "н"), оставяш миризливото в темата и се махаш

На вас ви е предоставено от доста време и гледам се справяте добре. ;)
Последна промяна от Lord of memory на 10 ное 2009 01:07, променено общо 2 пъти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 ное 2009 01:03

Lord of memory написа:
Gil-galad написа:

Добре разбирам да коментираш играта ама ти и това не правиш...ти си знаеш рефрена "ман Ю са най-великите, всички други са нищожества" и това е....обаче ми е много забавно как палиш от кибритена клечка :)

Нямам от кво да се паля почти всички загуби са ни от липса на късмет тоя сезон. Напълно равен мач с вас а челси тотално надиграни и тотално "съдийския отбор" ощетени в двата мача. Е тва е отбор с класа, дори да не играе по максимално добрия начин. А вие великите характери и обръщачи на мачове и който ВИНАГИ реферите свирят против вас, Истанбул и не знам кво си с най-смешната дузпа през сезона отсъдена хиксирахте с...Бирмингам. Поздравявам несъдийския отбор.
Челси не са достатъчно добри за да спечелят титла, игрово много ясно стана ясно снощи кой е фаворита - "обикновенния", а феновете на пуул искат да си избият комплекса гледайки през свойте очила на нещата, но това не е новост. ;)
Махам се от темата.

Най-накрая доживяхме да се махнеш от нашия форум..... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 10 ное 2009 01:04

Lord of memory написа:
Gil-galad написа:

Нямам от кво да се паля почти всички загуби са ни от липса на късмет тоя сезон. Напълно равен мач с вас а челси тотално надиграни и тотално "съдийския отбор" ощетени в двата мача. Е тва е отбор с класа, дори да не играе по максимално добрия начин. А вие великите характери, Истанбул и не знам кво си с най-смешната дузпа през сезона отсъдена хиксирахте с...Бирмингам.
Махам се от темата.

Е обикновеНо е така (забележи с едно "н"), оставяш миризливото в темата и се махаш :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 10 ное 2009 01:09

Някои хора, пишещи тук, упорито отказват да използват и малкото мозък даден им от Господ...
YNWA!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 ное 2009 01:12

Но не....защо ли се залъгах и повярвах че ще си тръгне от нашия форум....той упорито седи и чете какво се пише....Дет се викаше в една реклама "...., че и дрънка"....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 10 ное 2009 01:16

Манчестър без Роналдо е отбор от ранга на Астън Вила, тотално посредствен отбор, все още я карат на инерция, ако не е Рууни ще са жив ташак

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 10 ное 2009 01:17

Виж тия МЮфтии как се палят (rofl) .Това сигурно , защото ги напляска не само Ливера, ами и Челси.Липсата на късмет ни изигра лоша шега , а и не е нищо ново , че без Хлапето сме 0.

trifoncho
Контакти:

Мнениеот trifoncho » 10 ное 2009 01:24

лордче, бай ***, искам на живо да те видя да ти обасня някои неща, мангалче нещастно. форумно плъхче. от кой град си бе мушмурок? покажи се на светло и ела в очите да ми кажеш "мю е най-великия отбор". чакам отговр!
по темата: до сега защитавах рафа по една причина. няма кой да го замени. аз лично се сещам за 4 човека, които могат, ама нито един от тях нямаме шанс да вземем освен КИНГ КЕНИ. другите трима са: капело, хидинк и моуриньо. и все пак: RAFA OUT NOW!!!!

Върни се в “Ливърпул”