Уест Бромич Албиън - Ливърпул 02.02.2014 | 15:30 | 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 02.02.2014 | 15:30

Мнениеот KingKenny » 02 фев 2014 23:57

Е, Alonso, какво да кажа след Евертън. Прекрасна игра, невероятен резултат, всичко беше ок. Не летим в облаците. Както виждаш поне аз съм умерен в коментарите. Като бием няма титли, като паднем няма изпадане. След 38-ия кръг всичко ще си проличи. Дали тази точица срещу УБА е била достатъчна или не. Нека се подготвим за Арсенал защото ще е ужасно труден мач.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Щефан_ Ефенберг
Контакти:

Мнениеот Щефан_ Ефенберг » 03 фев 2014 00:24

Майтапът настана. Ливърпул започва да ми харесва или поне да не ме отвращава толкова. С тези млади момчета по крилата + Суарес и Стъридж. Ако не друго поне играят далеч по атрактивен футбол отпреди 1 година. Сега като вземат и Конопялнков още по добре. Явно се работи за бъдещето. До 5 години могат да влязат и в топ 4. :roll:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 фев 2014 00:31

Щефан_ Ефенберг написа:Майтапът настана. Ливърпул започва да ми харесва или поне да не ме отвращава толкова. С тези млади момчета по крилата + Суарес и Стъридж. Ако не друго поне играят далеч по атрактивен футбол отпреди 1 година. Сега като вземат и Конопялнков още по добре. Явно се работи за бъдещето. До 5 години могат да влязат и в топ 4. :roll:

А мерси, да си седи в Днипро. Някой друг да се разправя с тях

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 03 фев 2014 02:00

Alonso_Massa написа:Е не има някои уникални екземпляри в този форум... Стига бе хора!!! Не може след всеки хикс или загуба да влизате и да пишете колко сме зле и как до никъде няма да стигнем, когато фактите говорят точно обратното!!! Вече 24 кръга се движим уверено и са били много малко случаите до сега, в които не сме били в топ4!!! В момента сме в топ4 и победихме всички преки конкуренти за топ4 - Евертън (4:0), Тотнъм (0:5) и Юанйтед (1:0)!!! Стига вече!!! А да не говоря за някои така наречени фенове, които само чакат да паднем или да направим хикс за да влязат и да започнат да хранят наред, а когато победим хич ги няма??? Това са фенове, да!!! Е*ахти и женичките, дето сте някои!!! :evil: :evil: :evil:

Напълно съм съгласен!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 фев 2014 02:24

TEDIMAR99 написа:
Alonso_Massa написа:Е не има някои уникални екземпляри в този форум... Стига бе хора!!! Не може след всеки хикс или загуба да влизате и да пишете колко сме зле и как до никъде няма да стигнем, когато фактите говорят точно обратното!!! Вече 24 кръга се движим уверено и са били много малко случаите до сега, в които не сме били в топ4!!! В момента сме в топ4 и победихме всички преки конкуренти за топ4 - Евертън (4:0), Тотнъм (0:5) и Юанйтед (1:0)!!! Стига вече!!! А да не говоря за някои така наречени фенове, които само чакат да паднем или да направим хикс за да влязат и да започнат да хранят наред, а когато победим хич ги няма??? Това са фенове, да!!! Е*ахти и женичките, дето сте някои!!! :evil: :evil: :evil:

Напълно съм съгласен!

Причината е че ни писна на всички да не можем да направим 4-5 поредни победи като хората .Срещу Стоук страхотен дух и битка до последно, после се насрахме без извинение срещу Вила, след това страхотен мач с Евертън и сега пак бездушно срещу УБА. Обясни ми го това, цял сезон го наблюдаваме вече. Когато искат са номер 1, могат да изнесат страхотни мачове включително несменяемия. Не искат ли обаче сме жалко подобие на себе си

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 03 фев 2014 08:17

Здравейте съфорумници 8-)
Аз съм доволен от играта на нашите момчета, въпреки че не успях да "разбера" какво точно стана и се случи, че не успяхме да победим в този мач, а гледах целия мач.
Според мен, тук не става дума за подценяване на видимо по-слабия от нас противник или за някакъв синдром за редуване на силни със слаби игри на Ливърпул....просто понякога играта тръгва и вкарваме много голове, друг път по-малко.
Специално срещу У.Б.А., мисля че проблема ни през второто полувреме беше, че не успяхме да сменим начина на игра (тактика, започване на атаките, нови идеи в завършващата фаза на атаките) и затова не отбелязахме победен гол.
И друг път съм го казвал, за момента отстъпваме на отборите пред нас в класирането по този фактор. Не казвам, че те го правят винаги и това им носи резултати, но поне се вижда разликата. Най-много при Челси, няма значение дали падат или са равни в резултата, рязко се вижда когато играчите променят начина на игра и се опитват да пробиват, нападат и да се защитват по различен от досега прилагания в мача начин.

Време е да гледаме към следвашия мач, срещу Арсенал, който мисля че ще вземем.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2014 10:57

wolf написа:
TEDIMAR99 написа:

Напълно съм съгласен!

Причината е че ни писна на всички да не можем да направим 4-5 поредни победи като хората .Срещу Стоук страхотен дух и битка до последно, после се насрахме без извинение срещу Вила, след това страхотен мач с Евертън и сега пак бездушно срещу УБА. Обясни ми го това, цял сезон го наблюдаваме вече. Когато искат са номер 1, могат да изнесат страхотни мачове включително несменяемия. Не искат ли обаче сме жалко подобие на себе си

Е как бе? Три поредни победи направихме в началото на сезона с резултат 1:0 и след това 4 поредни победи през декември, когато Суарес вкара общо 10 гола. Два пъти сме направили серии до сега, к'во още искате с тия некадърници в отбора :lol: :lol:
Шегата настрана, но наистина след сезон 08-09 наистина не можем да направим поредица от силни мачове, които да ни носят по три точки. Израстване има, но има накъде още да се бачка. С'я ако си бяхме взели мача с Вила ставаха 4 поредни победи и Х-са с УБА нямаше да е кой знае какъв провал. Но да редуваш победа с равен и след това пак победа, рано или късно може да ти изяде главата това непостоянство.
Погледнато от друга страна, много отбори бият слабаците като УБА навън, но падат срещу по-силните съперници. Нямам нищо против да вземем по една точка от Арсенал, Челси и Сити, защото това са най-силните отбори в момента и особено Сити помита всичко живо. Но останалите мачове да се спечелят.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 02.02.2014 | 15:30 | 1-1 FT

Мнениеот 9lives » 03 фев 2014 11:38

[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W4ZIZUHxVr4[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 фев 2014 11:39

И какво от това като не правим серии? Намираме се там където трябва да сме! И другите правят грешки и очевидно ние сме се представили по-добре, тъй като имаме повече точки и по-добра голова разлика! Плюс това изпуснахме трансферните си цели лятото и зимата, което оказва влияние, но въпреки всичко сме в топ4! Вие какво очаквате с магическа пръчица ли всичко да стане? Ами не става! Не може 4 сезона да звършваме 7-ми или 8-ми и изведнъж да започнем да правим серии от 7-8 мача само победи! Просто не може! Кога ще го приумеете не мога да разбера... Нещата вървят в правилната посока! Този сезон 4-ти, догодина в ШЛ ще играем, ще сме по-конкурентноспособни и на терена и на пазара и постепенно нещата ще станат и ще си дойдат на мястото, но не могат да станат от днес за утре!!! Проумейте го най-накрая!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 03 фев 2014 15:14

Alonso_Massa написа:И какво от това като не правим серии? Намираме се там където трябва да сме! И другите правят грешки и очевидно ние сме се представили по-добре, тъй като имаме повече точки и по-добра голова разлика! Плюс това изпуснахме трансферните си цели лятото и зимата, което оказва влияние, но въпреки всичко сме в топ4! Вие какво очаквате с магическа пръчица ли всичко да стане? Ами не става! Не може 4 сезона да звършваме 7-ми или 8-ми и изведнъж да започнем да серии от 7-8 мача само победи! Просто не може! Кога ще го приумеете не мога да разбера... Нещата вървят в правилната посока! Тозинправим ат и ще си дойдат на мястото, но не могат да станат от днес за утре!!! Проумейте го най-накрая!!!
сезон 4-ти, догодина в ШЛ ще играем, ще сме по-конкурентноспособни и на терена и на пазара и постепенно нещата ще ста

Съгласен съм с теб. Но се ядосвам, защото вчера, а и срещу Вила, отбора НЕ искаше победа и не я търсеше до края. Онея от Манчестър така ставаха шампиони - кюскаха топката напред постоянно и в края слабите отбори се пропукваха и онея си взимаха точките без никаква игра. Не мога да разбера - толкова ли са силни тея УБА, че да не можем да ги натикаме в наказателното?
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Ливърпул”