PeterForsberg написа:wu_dnica написа:PeterForsberg написа:Коутиньо днес се изгуби и си мисля,че Алън ще ни даде по-голяма стабилност срещу Арсенал в дефанзивен план.
Така,време е да си пуснеш мача с начала! Ако Коу се е загубил,то кой беше на терена....пеперудата ли,оня с милионите пасове ли,оня дето не отне ни една топка??? А ако ти се е видяло,че човека с диригентската палка не можа да направи много пробиви и да даде извеждащи пасове,то това е заради човека който покриваше,заради човека ВМЕСТО ,когото се бореше и ОТНЕМАШЕ топки.Та така някак си не му остана много време да покаже магията си,макар че имаше уникални отигравания.Не говоря наизуст,гледам мача внимателно...Рахийм беше по добър в дефеса ,от пеперудения.Пускаш мача и гледаш и тримата и ми казваш ти каво видя от Даката и от другите две момчета,че чак и да изкара Коу.Бягане след някой,оглеждане,чудене "къде съм мамка му" и ....нямам думи!!!!
Мача ще си го пусна,ако реша,всеки си има мнение.Даката не знам кой е,сигурно некой от махалата.Коутиньо за 65 минути не знам дали имаше и 3 отнети топки,да не говорим,че днес загубихме битката в центъра,и то не само заради Хендерсън,но и заради Джерард и Коу.Стърлинг за мен бе най-добрия от цялата полузащита.Не виждам кво се пениш,да ти напомня,че аз не съм бащата или мениджъра на Хендерсън,пиши му в туитър,що си толкова възмутен
![]()
Днес загубихме точки не заради Джордан,Коутиньо или Шкъртел,а заради Туре.Тва е простия факт,а ти продължавай да търсиш проблема там,където не е.
Даката,щото не заслужава дори да му споменавам името,Коу ти е атакуващ,градящ играта халф,че той значи е за нобелова щом е отнел толкова топки при това положение,момчето влиза(с тая си физика и контузии)в 10 пъти повече единоборства от ДЕФАНЗИВНИЯ халф-Данчо. Загубили сме битката в средата....къде...кой играе там?Да знам,че не е само той,но ние играем с човек по-малко там заради него,а тва страхливо теле поне има физика ,за разлика от другите двама,а м/у другото те имат и ОФАНЗИВНА (предимно)работа и все пак прибират,пресират и влизат смело в единоборства.И не си видял Джерард как игра май,та тай на моменти прибираше с централните,колко по-дефанзивен да е.И кога той заигра по-напред,когато Алан,влезе,защо ,защото БР му има вяра да покрие центъра,за разлика от кой?И не се пеня,но щом за теб трябва да търсим вината на всякъде другаде ,но не и в пеперудата,не мога да си замълча.А щом смяташ,че сме загубили заради Коло....не загубихме заради БР,защото излезе дефанзивен второто,от самото начало и дори след гола не заиграхме атакуващо.Грешки прави всеки,но не заради нея загубихме...