Уест Бромич Албиън - Ливърпул 02.02.2014 | 15:30 | 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 02.02.2014 | 15:30

Мнениеот wu_dnica » 02 фев 2014 19:34

PeterForsberg написа:
wu_dnica написа:
PeterForsberg написа:Коутиньо днес се изгуби и си мисля,че Алън ще ни даде по-голяма стабилност срещу Арсенал в дефанзивен план.

Така,време е да си пуснеш мача с начала! Ако Коу се е загубил,то кой беше на терена....пеперудата ли,оня с милионите пасове ли,оня дето не отне ни една топка??? А ако ти се е видяло,че човека с диригентската палка не можа да направи много пробиви и да даде извеждащи пасове,то това е заради човека който покриваше,заради човека ВМЕСТО ,когото се бореше и ОТНЕМАШЕ топки.Та така някак си не му остана много време да покаже магията си,макар че имаше уникални отигравания.Не говоря наизуст,гледам мача внимателно...Рахийм беше по добър в дефеса ,от пеперудения.Пускаш мача и гледаш и тримата и ми казваш ти каво видя от Даката и от другите две момчета,че чак и да изкара Коу.Бягане след някой,оглеждане,чудене "къде съм мамка му" и ....нямам думи!!!!

Мача ще си го пусна,ако реша,всеки си има мнение.Даката не знам кой е,сигурно некой от махалата :lol:.Коутиньо за 65 минути не знам дали имаше и 3 отнети топки,да не говорим,че днес загубихме битката в центъра,и то не само заради Хендерсън,но и заради Джерард и Коу.Стърлинг за мен бе най-добрия от цялата полузащита.Не виждам кво се пениш,да ти напомня,че аз не съм бащата или мениджъра на Хендерсън,пиши му в туитър,що си толкова възмутен 8-)
Днес загубихме точки не заради Джордан,Коутиньо или Шкъртел,а заради Туре.Тва е простия факт,а ти продължавай да търсиш проблема там,където не е.

Даката,щото не заслужава дори да му споменавам името,Коу ти е атакуващ,градящ играта халф,че той значи е за нобелова щом е отнел толкова топки при това положение,момчето влиза(с тая си физика и контузии)в 10 пъти повече единоборства от ДЕФАНЗИВНИЯ халф-Данчо. Загубили сме битката в средата....къде...кой играе там?Да знам,че не е само той,но ние играем с човек по-малко там заради него,а тва страхливо теле поне има физика ,за разлика от другите двама,а м/у другото те имат и ОФАНЗИВНА (предимно)работа и все пак прибират,пресират и влизат смело в единоборства.И не си видял Джерард как игра май,та тай на моменти прибираше с централните,колко по-дефанзивен да е.И кога той заигра по-напред,когато Алан,влезе,защо ,защото БР му има вяра да покрие центъра,за разлика от кой?И не се пеня,но щом за теб трябва да търсим вината на всякъде другаде ,но не и в пеперудата,не мога да си замълча.А щом смяташ,че сме загубили заради Коло....не загубихме заради БР,защото излезе дефанзивен второто,от самото начало и дори след гола не заиграхме атакуващо.Грешки прави всеки,но не заради нея загубихме...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 02 фев 2014 19:35

Защо винаги трябва да чакаме някой друг да ни свърши работата :?:

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 02 фев 2014 19:36

venomcho написа:Тук не мога да се съглася, че сме загубили заради Туре - големият отбор дори и да допусне такава грешка, първо досега трябва да си е вързал гащите с поне два гола, а дори и да не е имаше половин час да го направи. Второ - дефанзивен халф не е герой от митологията. Трето - колкото и спасявания да направи белгиеца, паса му към Туре само ми напомни каква класа беше/е Рейна в играта с крака, въпреки че знам тук никой няма да ме подкрепи

Напротив,по време на мача си го мислих за Рейна тва :)

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 02 фев 2014 19:45

Аз сега гледам Арсенал - ми как може техните халфове всеки път да се обърнат напред и да подадат напред, а Хендерсън да не може. Как може като ги пресират те могат да се освободят от противник 1 на 1, а Хендерсън и това не може. Как могат веднага след като загубят топката да си я върнат, а Хендерсън пак не може. Тоя с абсолютно нищо не допринася към играта. Само връща топката на този, който му е подал. Нито освобождава пространство, нито играе бързо. НО! При 90% точни пасове, как може този великан, пред който Шави и Яя Туре са като деца от махалата, да не е на терена 90 минути. Не казвам, че заради него загубихме, той все пак никога не опитва пас, ако не е 100% сигурен, че ще е точен, но с него няма как да играем добре и да задържим топката продължително.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 фев 2014 19:50

wu_dnica написа:
PeterForsberg написа:Коутиньо днес се изгуби и си мисля,че Алън ще ни даде по-голяма стабилност срещу Арсенал в дефанзивен план.

Така,време е да си пуснеш мача с начала! Ако Коу се е загубил,то кой беше на терена....пеперудата ли,оня с милионите пасове ли,оня дето не отне ни една топка??? А ако ти се е видяло,че човека с диригентската палка не можа да направи много пробиви и да даде извеждащи пасове,то това е заради човека който покриваше,заради човека ВМЕСТО ,когото се бореше и ОТНЕМАШЕ топки.Та така някак си не му остана много време да покаже магията си,макар че имаше уникални отигравания.Не говоря наизуст,гледам мача внимателно...Рахийм беше по добър в дефеса ,от пеперудения.Пускаш мача и гледаш и тримата и ми казваш ти каво видя от Даката и от другите две момчета,че чак и да изкара Коу.Бягане след някой,оглеждане,чудене "къде съм мамка му" и ....нямам думи!!!!

:lol: :lol: :lol:
И аз не знам,как Хендерсън никога не бива сменен,аз не съм му от най-големите критици,ама днес беше супер зле и БР смени... Кутиньо.А със него на терена поне имахме някви атакаи,които се разбиваха в нак.поле,после с Хендерсън и Алън и това нямаше,не можеш да разбереш,кой къде играе...само в Джерард имаше желание да се промени този равен,ей това беше голямата ни трагедия в този мач .А ние го играем вече 5 години по този начин.Мнг правилно се спомена,от грешката на Туре загубихме точно толкова точки,колкото и от пропуска на Суарез-2 :!: Туре е класи над Шкъртел!Факт! Аз няма да забравя как след първата грешка на Миньоле,заревахте за Рейна,а днеска стана "най-добрия" във висшата лига :lol: :lol: :lol:
П.П:Наистина някои от кибичене в този форум тотално са сдухали гарнитурата,отворете вратата на терасата и излезте да се разходите малко :lol:

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 02 фев 2014 19:51

wu_dnica написа:
PeterForsberg написа:
wu_dnica написа:

Мача ще си го пусна,ако реша,всеки си има мнение.Даката не знам кой е,сигурно некой от махалата :lol:.Коутиньо за 65 минути не знам дали имаше и 3 отнети топки,да не говорим,че днес загубихме битката в центъра,и то не само заради Хендерсън,но и заради Джерард и Коу.Стърлинг за мен бе най-добрия от цялата полузащита.Не виждам кво се пениш,да ти напомня,че аз не съм бащата или мениджъра на Хендерсън,пиши му в туитър,що си толкова възмутен 8-)
Днес загубихме точки не заради Джордан,Коутиньо или Шкъртел,а заради Туре.Тва е простия факт,а ти продължавай да търсиш проблема там,където не е.

Даката,щото не заслужава дори да му споменавам името,Коу ти е атакуващ,градящ играта халф,че той значи е за нобелова щом е отнел толкова топки при това положение,момчето влиза(с тая си физика и контузии)в 10 пъти повече единоборства от ДЕФАНЗИВНИЯ халф-Данчо. Загубили сме битката в средата....къде...кой играе там?Да знам,че не е само той,но ние играем с човек по-малко там заради него,а тва страхливо теле поне има физика ,за разлика от другите двама,а м/у другото те имат и ОФАНЗИВНА (предимно)работа и все пак прибират,пресират и влизат смело в единоборства.И не си видял Джерард как игра май,та тай на моменти прибираше с централните,колко по-дефанзивен да е.И кога той заигра по-напред,когато Алан,влезе,защо ,защото БР му има вяра да покрие центъра,за разлика от кой?И не се пеня,но щом за теб трябва да търсим вината на всякъде другаде ,но не и в пеперудата,не мога да си замълча.А щом смяташ,че сме загубили заради Коло....не загубихме заради БР,защото излезе дефанзивен второто,от самото начало и дори след гола не заиграхме атакуващо.Грешки прави всеки,но не заради нея загубихме...

За Хендересън е ясно какво ти е мнението и всеки си има право на такова.
Само ми кажи Коутиньо след мача със Сити колко силни мача има и особено като гостуваме?Изключвам мача с Евъртън.Днес като офанзивен халф какво свърши?Кажи ми поне 2-3 качествени негови отигравания,които доведоха до голова опасност,защото все пак той играе зад нападателя?Не мога да се сетя за такива,имаше 1-2 шута от разстояние много в аут.Голът бе комбинация между Стърлинг,гения Суарес и Стъридж.Та не разбрах с какво толкова Коутиньо те е впечатлил днес,че не го критикуваш,а сипеш само на един играч?

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 02 фев 2014 20:11

PeterForsberg написа:
wu_dnica написа:
PeterForsberg написа:
wu_dnica написа:

За Хендересън е ясно какво ти е мнението и всеки си има право на такова.
Само ми кажи Коутиньо след мача със Сити колко силни мача има и особено като гостуваме?Изключвам мача с Евъртън.Днес като офанзивен халф какво свърши?Кажи ми поне 2-3 качествени негови отигравания,които доведоха до голова опасност,защото все пак той играе зад нападателя?Не мога да се сетя за такива,имаше 1-2 шута от разстояние много в аут.Голът бе комбинация между Стърлинг,гения Суарес и Стъридж.Та не разбрах с какво толкова Коутиньо те е впечатлил днес,че не го критикуваш,а сипеш само на един играч?

Последно...Бореше се бе,бореше се,покриваше пространство и помагаше ,търсеше топката...и за мен офанзивната му игра не се получи,защото беше зает да покрива....новият капитан.От миналия мач,за мен е различен и дано да продължава така.Край

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 02 фев 2014 20:29

Грешки прави всеки, но неумението да се върнем в мача след тази грешка беше ужасно да се наблюдава. Нямаме резерви, няма дълбочина в състава.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 02 фев 2014 20:49

KingKenny написа:Грешки прави всеки, но неумението да се върнем в мача след тази грешка беше ужасно да се наблюдава. Нямаме резерви, няма дълбочина в състава.

Е за това вече са виновни собствениците. Ама карай. :(
Но и Брендо, че не пуска един Алберто по повече минути в решени мачове да трупа опит... и сега в такива не може и за 10мин да го пусне... Има още да се учи, но все пак ми се струва, че за момента е най-добрият възможен за Пуул. 8-) 8-)
Изображение

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 02 фев 2014 20:55

messi7 написа:
KingKenny написа:Грешки прави всеки, но неумението да се върнем в мача след тази грешка беше ужасно да се наблюдава. Нямаме резерви, няма дълбочина в състава.

Е за това вече са виновни собствениците. Ама карай. :(
Но и Брендо, че не пуска един Алберто по повече минути в решени мачове да трупа опит... и сега в такива не може и за 10мин да го пусне... Има още да се учи, но все пак ми се струва, че за момента е най-добрият възможен за Пуул. 8-) 8-)

Аз също лоша дума не мога да кажа. Ако се развиваме така до 2-4 години ще имаме огромни претенции за титла, ако не и още следв. сезон, но задължително е влизането в ШЛ този сезон, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”