Уест Бромич Албиън - Ливърпул 02.02.2014 | 15:30 | 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 02.02.2014 | 15:30

Мнениеот venomcho » 02 фев 2014 18:19

Всичко е психика - след този меко казано провален трансферен прозорец и самите играчи са леко объркани, дано не и леко обезверени...
Трябва им един спечелен голям мач, но наистина голям, а не срещу Невъртън...

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 02 фев 2014 18:28

wu_dnica написа:
PeterForsberg написа:Коутиньо днес се изгуби и си мисля,че Алън ще ни даде по-голяма стабилност срещу Арсенал в дефанзивен план.

Така,време е да си пуснеш мача с начала! Ако Коу се е загубил,то кой беше на терена....пеперудата ли,оня с милионите пасове ли,оня дето не отне ни една топка??? А ако ти се е видяло,че човека с диригентската палка не можа да направи много пробиви и да даде извеждащи пасове,то това е заради човека който покриваше,заради човека ВМЕСТО ,когото се бореше и ОТНЕМАШЕ топки.Та така някак си не му остана много време да покаже магията си,макар че имаше уникални отигравания.Не говоря наизуст,гледам мача внимателно...Рахийм беше по добър в дефеса ,от пеперудения.Пускаш мача и гледаш и тримата и ми казваш ти каво видя от Даката и от другите две момчета,че чак и да изкара Коу.Бягане след някой,оглеждане,чудене "къде съм мамка му" и ....нямам думи!!!!

Мача ще си го пусна,ако реша,всеки си има мнение.Даката не знам кой е,сигурно некой от махалата :lol:.Коутиньо за 65 минути не знам дали имаше и 3 отнети топки,да не говорим,че днес загубихме битката в центъра,и то не само заради Хендерсън,но и заради Джерард и Коу.Стърлинг за мен бе най-добрия от цялата полузащита.Не виждам кво се пениш,да ти напомня,че аз не съм бащата или мениджъра на Хендерсън,пиши му в туитър,що си толкова възмутен 8-)
Днес загубихме точки не заради Джордан,Коутиньо или Шкъртел,а заради Туре.Тва е простия факт,а ти продължавай да търсиш проблема там,където не е.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 фев 2014 18:35

Тук не мога да се съглася, че сме загубили заради Туре - големият отбор дори и да допусне такава грешка, първо досега трябва да си е вързал гащите с поне два гола, а дори и да не е имаше половин час да го направи. Второ - дефанзивен халф не е герой от митологията. Трето - колкото и спасявания да направи белгиеца, паса му към Туре само ми напомни каква класа беше/е Рейна в играта с крака, въпреки че знам тук никой няма да ме подкрепи

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 02 фев 2014 18:39

Според мен Хендерсън заради Далглиш. Поне един от всичките купени дървета от Кралят( но последния престой на Кени беше слабичък!) да бъде титуляр. Само Енрике и Суарез бяха изключенията тогава....
И целия отбор да страда заради любимецът на Далглиш Хендо.... Разбриам в някои мачове да се пуска, айде има бързина, ама това всеки мач. Подигравка е. Алън титуляр, Джордънка пейка, това е. ;)
Изображение

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 02 фев 2014 18:46

wu_dnica написа:.Бягане след някой,оглеждане,чудене "къде съм мамка му" и ....!

Пхахахаха. Абе отне 2 топки в началото на второто полувреме, но след като ни изравниха беше това, което си написал :)
Hala Madrid

iznenada

Мнениеот iznenada » 02 фев 2014 18:48

Искам да попитам господин Роджърс ,къде ми са халфа и десния бек от зимния прозорец ??? И защо изобщо не потърси такива ???
С Хеднерсън и Фланаган ,на къде сме тръгнали ? Пак питам ,на къде сме тръгнали с Хендерсън и Фланаган и с заместника му Кели ? Ебах му майката бе .Толкова не можа да направи отбор ,като хората тоя човек бе .Толкова ли не видя къде му са проблемните постове бе ? Тоя човек изперка тотално .
За мача ,наистина много груба грешка на Туре .Той просто не видя от слънцето Аничебе и тръгна да я подава отзад . Престъпление ! Аз не виждах ,тия как щяха да ни вкарат гол ,ако не беше тоя подарък ??
Шкъртел започна да влиза в час,Сисоко също ,както и Миноле . Суарес трябваше да я вкара а Стърдиж трябваше да търси дузпата .Можеше да му я даде съдията . Джерард ,отново ми хареса ,както и Рахимчо ,но искам още от малкия ,още .Някак си ,тръгва рязко и се спира е един момент . Роджърс ,може да пробва да започне един мач с Моузес .
И да питам пак господин Роджърс ,защо ,след като ни изравниха ,не пусна по офанзвини смени ??? Изравянват ни некви мишки ,нашия тръгва да прави двойна смяна ...и изведнъж вади Коутиньо и ми пуска Алън ? Айде ,ясно е ,че Коутиньо явно се измори ,но защо не пуска АЛберто на негово място ?
Вади ми атакуващ халф и пуска по дефанзивен ??? И Алън отиде на мястото на Хендерсън а Хендерсън отиде атакуващ -разиграващ ,на мястото на Коутиньо ..смях...и докрая не можахме да си подадем два паса в предни позиции ?!
Как може ,да не можем да си я подадем два пъти в средата на терена бе ? Как може да не можем да я задържим ,да я разиграем ,като нормалните отбори бе ? Как може ,да не можем да успокоим топката и да се опитаме да създадем опасно положение ?
И Роджърс не ми взе нито един халф ,през целия месец януари ,който да си я подава с Коутиньо ?????????????????????????? Ебати срама. И като нямаше и помощ и от бека ,кво прайм ? Разшиваме топката .
Значи ,за мен ,Рдожърс ,не тръгна да гони победата ами тръгна да пази резултата срещу тия мишки . Не го е срам .
Как може ,толкова некадърен играч ,като Хендерсън да играе в Ливърпул ? Той не е малко некадърен ,той е много некадърен .Айде ,ако беше малко ,да чакаш някакво израстване ,но той е много мнгоо зле . Той играе от 3 години нонстоп за тоя отбор и не е мръднал в техническо и психическо отношение .Не е мръднал грам . И играе .Играе и това е . Бах му майката . От три години го плюя тоя нещастник и няма и няма кой да види ,че дърпа отбора надолу ???? Няма и това е . Играем ,дефакто с човек по малко в организацията на атаката а и отзад го разминават като спрял влак. Еми за кво ми е тогава ? И никой не го иска бе деееба и паляка му дееба .Не съм чул ,нито една оферта за тоя некадърник . За Керъл ,за Даунинг,за Адам ,за всеки се намери ,кой да ги поиска ,само тоя никой не го иска .Явно няма отърване от тая мишка ..
Последна промяна от iznenada на 02 фев 2014 18:57, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2014 18:57

Че дано ти отговори къде ТИ е халфа..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 02 фев 2014 19:00

venomcho написа:Тук не мога да се съглася, че сме загубили заради Туре - големият отбор дори и да допусне такава грешка, първо досега трябва да си е вързал гащите с поне два гола, а дори и да не е имаше половин час да го направи. Второ - дефанзивен халф не е герой от митологията. Трето - колкото и спасявания да направи белгиеца, паса му към Туре само ми напомни каква класа беше/е Рейна в играта с крака, въпреки че знам тук никой няма да ме подкрепи

Принципно се съгласявам с теб,но и не бих винил и Суарес за пропуска му.Все пак един голям отбор трябва да може да затвори мача,след като е повел с 1-0/миналия сезон скъмчестър взеха половината си мачове така,Челси при Моу са същите/,а ние много рядко правим точно това,всъщност само първите три кръга.
Миньоле-трябва много да работи в играта си с крака и разпределението на топката като цяло,но за грешката на Туре друг виновник няма,дори не го пресираха.А след като стана 1-1,ние просто излязохме от ритъм,нищо не се получаваше,а влизането на Кели просто затвори дясната ни зона.Имаме 5 контузени бранители,което си е много.Джонсън,Агер,Сако и Енрике ще ни дадат опции,за Коатес е ясно,че този сезон го пропусна.
За дефанзивния халф съм си казал мнението отдавна,само че то няма никава тежест :lol:.А Брендо явно не смята,че имаме нужда от такъв,в интерес на истината Джерард се справя добре последните две срещи.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 02 фев 2014 19:03

^^
Така е колега(iznenada), прав си. Абсолютно. Като играехме супернападателно не лъсваха проблемите при Хендерсън, но ето в този мач отново очевидното е на преден план. Защитавах го и аз, донякъде, давах му постоянно шансове. Ама...вече...това момче не е за нас.
А Брендо игра с тактиката на Моу - пестеливо, ала-бала. Ама като нямаш кой знае каква класа на скамейката, няма да играеш така. Копира ама съвсем Челси. Да имахме един Салах или който и да е, поне знаеш влиза и може да реши мача. Остави го и Алберто, той по 10мин като резерва как да израсне? :evil:
Пълен провал в тактическо отношение. Трябваше като с Тотнъм - от самото начало мачкане. Нямаме кой знае колко мачове, не играем в Европа, за къде ги пази. :roll:
Все пак, хубавото е, че МЮ и Тотнъм сбъркаха.Та не е толкова фатална тази грешка. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 фев 2014 19:10

Последните минути все едно гледах не един отбор от дъното, който няма победа 20 кръга, ами два такива - такава безидейност цареше...
Чакаме Невъртън и Фулъм да помагат следващият кръг...

Върни се в “Ливърпул”