KOPScousers написа:daduradam написа:Karsa Orlong написа:Мисля, че трансферът на Коноплянка няма да се осъществи

И проблемът не е толкова, че ни е супер необходим офанзивен футболист в момента ( тук всеки си има мнение ) , а че за пореден път не можем да си осигурим подписа на човек, към който имаме голям интерес, а в случая дори никой друг клуб не го иска. Мхитарян, Салах сега и Коноплянка...
ФАКТ! С Мхитарян имахме солидна конкуренция, не можахме да я преборим, но пак е разочарование, защото не може да се счита за сигурен сума ти време, да се появи конкуренцията, да хвърли една оферта и "сигурното" заминава на кино... Салаха не можаха да го уредят 1 месец, появи се Челси и на втория ден известиха трансфера в официалния си сайт. Сега Коноплянка... Е не, ако не го привлечем, при положение, че сме единствения отбор, който проявява интерес, това ще е фейла на година за Ливърпул...
Мхитарян засега не оправдава очакванията в Дортмунд,за 16 мача има 3 гола,в шампионска лига също е незабележим и му е трудно да замени Гьотце.А все пак за него немците платиха 27 млн. паунда.Не е гаранция как щеше да е при нас,но за парите платени за него и с оглед позицията му,няма смисъл от чак толкова съжаления,а и е на 25 години,не е някой 17-18 годишен супер талант,който да го чакаш 2-3 сезона да се развива.
Коноплянка за 15 млн. е твърде много според мен,разликата между украинското и английското първенство е огромна,а и наскоро четох една стаитстика,че всички украинци,играли в Англия,са били тотален провал,вкл. Шевченко,Ребров,Лужни.
Коноплянка има страхотни качества,но е на 24 години и досега не е играл в сериозно първенство.15 млн. са доста пари,а за нас това си е на практика чисто похарчените пари за целия летен трансферен сезон.За клуба е важно да играе в шампионска лига,стигнем ли там,ще се включим в борбата за големите имена.За мен проблема е,че оставихме всичко да се решава в последните 2-3 дни на прозореца и това показва нуждата от човек от типа на Кортезе