Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 31 яну 2014 20:47

KingKenny написа:
wolf написа:Излагаме се като бг президенти, вече сме смешни не само на терена но и на трансферния пазар. БРАВО!

и най-лошото е, че веднага може да ни затворят устите като ни покажат класирането...

Е па като бяхме при Кени това важеше с класирането, но не и сега. Айде да не наглеем, а? ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2014 20:48

9lives написа:Има още 5 часа така че аз все още имам някакви надежди :)

Не са 5, вече са малко повече от 4. Но както ги има, ей сега ще минат. Времето лети, а развръзка никаква. И до колегата Rofles, интереса ни към Конопа е от 3 дни, мисля. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 яну 2014 20:48

Rofles написа:Батка дано го вземете заеби.. Т'ва е яко гадно да се надяваш само на 1 човек две седмици, уж сигурен и накрая .. :| 8-)

Супер тъпо е. Вие за Мата горе-долу 2-3 дена беше сигурно, че го взимате. Ние не говорим преди тва, няма слухове, изведнъж става на медицински и така 2 месеца...

П.С. В 01:00 затваря наше време като обичайно до 01:30-01:45 всичко е ясно.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 31 яну 2014 20:50

KOPScousers написа:
daduradam написа:
Karsa Orlong написа:Мисля, че трансферът на Коноплянка няма да се осъществи :(

И проблемът не е толкова, че ни е супер необходим офанзивен футболист в момента ( тук всеки си има мнение ) , а че за пореден път не можем да си осигурим подписа на човек, към който имаме голям интерес, а в случая дори никой друг клуб не го иска. Мхитарян, Салах сега и Коноплянка...

ФАКТ! С Мхитарян имахме солидна конкуренция, не можахме да я преборим, но пак е разочарование, защото не може да се счита за сигурен сума ти време, да се появи конкуренцията, да хвърли една оферта и "сигурното" заминава на кино... Салаха не можаха да го уредят 1 месец, появи се Челси и на втория ден известиха трансфера в официалния си сайт. Сега Коноплянка... Е не, ако не го привлечем, при положение, че сме единствения отбор, който проявява интерес, това ще е фейла на година за Ливърпул...

Мхитарян засега не оправдава очакванията в Дортмунд,за 16 мача има 3 гола,в шампионска лига също е незабележим и му е трудно да замени Гьотце.А все пак за него немците платиха 27 млн. паунда.Не е гаранция как щеше да е при нас,но за парите платени за него и с оглед позицията му,няма смисъл от чак толкова съжаления,а и е на 25 години,не е някой 17-18 годишен супер талант,който да го чакаш 2-3 сезона да се развива.
Коноплянка за 15 млн. е твърде много според мен,разликата между украинското и английското първенство е огромна,а и наскоро четох една стаитстика,че всички украинци,играли в Англия,са били тотален провал,вкл. Шевченко,Ребров,Лужни.
Коноплянка има страхотни качества,но е на 24 години и досега не е играл в сериозно първенство.15 млн. са доста пари,а за нас това си е на практика чисто похарчените пари за целия летен трансферен сезон.За клуба е важно да играе в шампионска лига,стигнем ли там,ще се включим в борбата за големите имена.За мен проблема е,че оставихме всичко да се решава в последните 2-3 дни на прозореца и това показва нуждата от човек от типа на Кортезе

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2014 20:54

PeterForsberg написа:
KOPScousers написа:
daduradam написа:
Karsa Orlong написа:Мисля, че трансферът на Коноплянка няма да се осъществи :(

И проблемът не е толкова, че ни е супер необходим офанзивен футболист в момента ( тук всеки си има мнение ) , а че за пореден път не можем да си осигурим подписа на човек, към който имаме голям интерес, а в случая дори никой друг клуб не го иска. Мхитарян, Салах сега и Коноплянка...

ФАКТ! С Мхитарян имахме солидна конкуренция, не можахме да я преборим, но пак е разочарование, защото не може да се счита за сигурен сума ти време, да се появи конкуренцията, да хвърли една оферта и "сигурното" заминава на кино... Салаха не можаха да го уредят 1 месец, появи се Челси и на втория ден известиха трансфера в официалния си сайт. Сега Коноплянка... Е не, ако не го привлечем, при положение, че сме единствения отбор, който проявява интерес, това ще е фейла на година за Ливърпул...

Мхитарян засега не оправдава очакванията в Дортмунд,за 16 мача има 3 гола,в шампионска лига също е незабележим и му е трудно да замени Гьотце.А все пак за него немците платиха 27 млн. паунда.Не е гаранция как щеше да е при нас,но за парите платени за него и с оглед позицията му,няма смисъл от чак толкова съжаления,а и е на 25 години,не е някой 17-18 годишен супер талант,който да го чакаш 2-3 сезона да се развива.
Коноплянка за 15 млн. е твърде много според мен,разликата между украинското и английското първенство е огромна,а и наскоро четох една стаитстика,че всички украинци,играли в Англия,са били тотален провал,вкл. Шевченко,Ребров,Лужни.
Коноплянка има страхотни качества,но е на 24 години и досега не е играл в сериозно първенство.15 млн. са доста пари,а за нас това си е на практика чисто похарчените пари за целия летен трансферен сезон.За клуба е важно да играе в шампионска лига,стигнем ли там,ще се включим в борбата за големите имена.За мен проблема е,че оставихме всичко да се решава в последните 2-3 дни на прозореца и това показва нуждата от човек от типа на Кортезе

Така е, Мхитарян определено не блести толкова за Дортмунд, колкото всички очакваха. Но мисълта ми беше, че с него имахме най-солидна конкуренция, и въпреки нея го считахме за сигурно ново попълнение, а то какво излезе? Същото, както със Салах. Същото, каквото се очаква да излезе и сега. Отборът губи много лесно трансферните си цели, главните си трансферни цели и това не говори добре, щом не можем да привличаме футболисти като тях, какво остава до големите имена? Ние друг трансфер като този на Суарес в близките 5 години няма да направим, аз съм почти сигурен. Разбира се, те първа предстои да видим как ще са нещата ако се класираме за ШЛ, но не мисля, че с настоящето ръководство ще има голяма промяна.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2014 20:55

David Maddock of Mirror update on Konoplyanka

Liverpool fans, do not lose all hope. Anfield sources still maintain an agreement is perfectly possible by 11pm
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 31 яну 2014 20:57

KingKenny написа:
Rofles написа:Батка дано го вземете заеби.. Т'ва е яко гадно да се надяваш само на 1 човек две седмици, уж сигурен и накрая .. :| 8-)

Супер тъпо е. Вие за Мата горе-долу 2-3 дена беше сигурно, че го взимате. Ние не говорим преди тва, няма слухове, изведнъж става на медицински и така 2 месеца...

За Мата медиите почнаха да пишат във вторник някъде 21.01 и вече до неделя беше уговорен.. Пак си е бая време, но едно си е 21, друго 31.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 яну 2014 20:57

Gil-galad написа:
David Maddock of Mirror update on Konoplyanka

Liverpool fans, do not lose all hope. Anfield sources still maintain an agreement is perfectly possible by 11pm

да, за момента всичко е 50-50. до 01:00 нищо не се знае.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 31 яну 2014 20:58

PeterForsberg написа:Мхитарян засега не оправдава очакванията в Дортмунд,за 16 мача има 3 гола,в шампионска лига също е незабележим и му е трудно да замени Гьотце.А все пак за него немците платиха 27 млн. паунда.Не е гаранция как щеше да е при нас,но за парите платени за него и с оглед позицията му,няма смисъл от чак толкова съжаления,а и е на 25 години,не е някой 17-18 годишен супер талант,който да го чакаш 2-3 сезона да се развива.

Мнението ми се припокрива с твоето ( за пореден път) . Като за начало не мисля, че имаме нужда от офанзивен футболист, при положение, че двамата ни бека са контузени трайно, както и най-ясно изразеният ни дефанзивен халф ( да ме извинява Джерард ) .Въпросът тук е, че за пореден път не успяваме да вземем футболист към когото имаме интерес.Или ни надцакват или просто си остава в настоящия отбор.Единствените футболисти, които взимаме са резерви от други отбори, от изпадащи отбори, от Б отбори.Да, Стъридж и Коутиньо бяха наистина добри трансфери, но те са по-скоро изключения.Дано се класираме в ШЛ и нещата се променят.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 яну 2014 20:58

Rofles написа:
KingKenny написа:

За Мата медиите почнаха да пишат във вторник някъде 21.01 и вече до неделя беше уговорен.. Пак си е бая време, но едно си е 21, друго 31.

Аз пък от цялата ситуация ще наблегна на имената. Сравнение между Мата и Коноплянка, някой? Ако ме разбрахте какво имам предвид, мисля, че всички сте. :)

Върни се в “Ливърпул”