Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Не ме интересува къде застава, има скорост, има техника, има усет за пласиране. И най-важното сигурно за първи път в кариерата си има пълна увереност в качествата си и вкарва. Пък нека се крие по 89 минути на терена ако иска.
saffron написа:Mar70 написа:saffron написа:Mar70 написа:Ти пък, откъде си толкова сигурен, че няма след година да е дълбока резерва ? И кво като стане носител на титлата в Англия(много голям шанс да е пейка) или в ШЛ(където не може да играе). Пак те питам, ако е само за тва Стъридж, защо напусна, като взе всичко и имаше шанс всяка година да печели всичко ?
Челси искаше да се отърве от Стъридж . За целия му период прекаран при нас , нито един мениджър не се опита да го налага , като титуляр . Даваха му шанс от време на време , докато някой отбор клъвне и ето ,че се появихте вие.
Стъридж е много алчен и егоестичен футболист. Това че сега е основен голмайстор при вас се дължи точно на тези му качества и на умението му да се пласира там където може да бъде забравен от защитниците , тъй като и в Челси и при вас , винаги около него има друг топ нападател , който поема основното внимание на бранителите . Знам че сега му се кефите заради головете , но един ден ще разбереш ,че Стъридж е един обикновен капаклия , който не става за големи мачове и голям футбол. Да ви е жив и здрав Суарез , иначе топ 4 през крив макарон.
Не става за големи мачове. Не мога :D. Еми да видим освен - вкара на Юнайтед миналата година 1 седмица след, като го привлякохме, вкара на Сити, направи асистенция срещу вас, след тва тази година вкара на Юнайтед и ги бихме с този гол и след тва вкара на Евертън и ги изравнихме за 3:3, след което се връща от контузия и вкарва гол и прави асистенция и чрез това побеждаваме, след тва във втория и 3-я мач след контузията отново вкарва ... хмм има 14 мача 11 гола и 3 асист-а хмм, а Суарез има 17 мача и 6 асиста ... Освен да почне да вкарва на всеки "голям" отбор хеттрик та тогава да го определим, като играч, който е добър срещу големи отбори. Значи първите 4 мача от първенството, като той беше единствения нападател не вкарваше така ли, за това в първите 4 мача има 4 гола? Моля ти се не говори глупости ...
Вкарва да ! 90% от головете му са от малкия пенал . Суарез и Джерард го имат там като спонт. Знае къде да застане и това му качество е единственото му силно . Като оня скапаняк от Милан Индзаги . Просто умее да се пласира . Като ти пиша тея работи изглеждам , като човек , който нищо неразбира от футбол , заради статистиката му до този момент. Но след време ще се убедиш , колко прав съм бил аз
Салах Акбар

Леевски, оле

boabbb написа:saffron написа:Mar70 написа:saffron написа:Mar70 написа:Ти пък, откъде си толкова сигурен, че няма след година да е дълбока резерва ? И кво като стане носител на титлата в Англия(много голям шанс да е пейка) или в ШЛ(където не може да играе). Пак те питам, ако е само за тва Стъридж, защо напусна, като взе всичко и имаше шанс всяка година да печели всичко ?
Челси искаше да се отърве от Стъридж . За целия му период прекаран при нас , нито един мениджър не се опита да го налага , като титуляр . Даваха му шанс от време на време , докато някой отбор клъвне и ето ,че се появихте вие.
Стъридж е много алчен и егоестичен футболист. Това че сега е основен голмайстор при вас се дължи точно на тези му качества и на умението му да се пласира там където може да бъде забравен от защитниците , тъй като и в Челси и при вас , винаги около него има друг топ нападател , който поема основното внимание на бранителите . Знам че сега му се кефите заради головете , но един ден ще разбереш ,че Стъридж е един обикновен капаклия , който не става за големи мачове и голям футбол. Да ви е жив и здрав Суарез , иначе топ 4 през крив макарон.
Не става за големи мачове. Не мога :D. Еми да видим освен - вкара на Юнайтед миналата година 1 седмица след, като го привлякохме, вкара на Сити, направи асистенция срещу вас, след тва тази година вкара на Юнайтед и ги бихме с този гол и след тва вкара на Евертън и ги изравнихме за 3:3, след което се връща от контузия и вкарва гол и прави асистенция и чрез това побеждаваме, след тва във втория и 3-я мач след контузията отново вкарва ... хмм има 14 мача 11 гола и 3 асист-а хмм, а Суарез има 17 мача и 6 асиста ... Освен да почне да вкарва на всеки "голям" отбор хеттрик та тогава да го определим, като играч, който е добър срещу големи отбори. Значи първите 4 мача от първенството, като той беше единствения нападател не вкарваше така ли, за това в първите 4 мача има 4 гола? Моля ти се не говори глупости ...
Вкарва да ! 90% от головете му са от малкия пенал . Суарез и Джерард го имат там като спонт. Знае къде да застане и това му качество е единственото му силно . Като оня скапаняк от Милан Индзаги . Просто умее да се пласира . Като ти пиша тея работи изглеждам , като човек , който нищо неразбира от футбол , заради статистиката му до този момент. Но след време ще се убедиш , колко прав съм бил аз
Салах АкбарНикак не обичам Милан, ама Челси никога не са имали нападател от класата на Индзаги
Само не ми споменавай черната ланга Дрогба
Стига бе

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
saffron написа:boabbb написа:saffron написа:Mar70 написа:saffron написа:Mar70 написа:Ти пък, откъде си толкова сигурен, че няма след година да е дълбока резерва ? И кво като стане носител на титлата в Англия(много голям шанс да е пейка) или в ШЛ(където не може да играе). Пак те питам, ако е само за тва Стъридж, защо напусна, като взе всичко и имаше шанс всяка година да печели всичко ?
Салах АкбарНикак не обичам Милан, ама Челси никога не са имали нападател от класата на Индзаги
Само не ми споменавай черната ланга Дрогба
Стига беДжими Флоид беше 10 класи над ония недоносен жабок . Фло също , както и Казираги. Това са нападатели дето преборват защитата, взимат топката от центъра , мачкат и отиват и я вкарват.. А онова стой на малкия пенал и чака някой да го уцели . пфуу видяли сте вие някога нападател?. Салах Акбар!
Обаче не могат да вкарат гол с гръб на финал в Шампионската лига. Да се омаловажават постиженията на един от най-добрите/полезни нападатели е малко като пикаене срещу вятъра. А и това не е темата.
Сафроний ,нека не се излагаме . Стъридж имал само едно пласиране ? пахахаа
Това е един от малкото английски нападатели в цялата история ,които имат добра техника . Тази техника ,като прибавим и скорост и бързина ..и на бекчетата им се завива свят .Колко пъти Стърдиж е минавал един на един защитник ,кажи бе сафроний ? Стъридж освен това се връща на центъра да търси топката и много добре я отиграва .Почти не я бърка .Много по добре от някои наши халфове .А топка трудно можеш дам у вземеш без фаул .
Ти кво искаш бе сафроний ? Казираги ще ми дава за пример и Фло и Хаслебанк ,ай бегай да играеш зад блока с тия дърводелци .
Признай си ,че те яд ,че ти взехме Стъридж и не ми се обяснявай повече .
Това е един от малкото английски нападатели в цялата история ,които имат добра техника . Тази техника ,като прибавим и скорост и бързина ..и на бекчетата им се завива свят .Колко пъти Стърдиж е минавал един на един защитник ,кажи бе сафроний ? Стъридж освен това се връща на центъра да търси топката и много добре я отиграва .Почти не я бърка .Много по добре от някои наши халфове .А топка трудно можеш дам у вземеш без фаул .
Ти кво искаш бе сафроний ? Казираги ще ми дава за пример и Фло и Хаслебанк ,ай бегай да играеш зад блока с тия дърводелци .
Признай си ,че те яд ,че ти взехме Стъридж и не ми се обяснявай повече .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Какъв е тоя комитет бе ? Кои са в тоя комитет за трансфери ? Незабавно да се уволняват всичките .Комитет за трансфери ? Ужас. И това доживях да вида в Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- wozniacki123
- Контакти:
Истината е че , БР иска трансфери но ония се циганят щото видяха че суарез сам си решава мачове и искат да минат тънко тоя джам но ще ядат големия през май като сме 5ти
iznenada написа:Какъв е тоя комитет бе ? Кои са в тоя комитет за трансфери ? Незабавно да се уволняват всичките .Комитет за трансфери ? Ужас. И това доживях да вида в Ливърпул.
Е това се формира няколко месеца след назначаването на Роджърс(и е от доведени от него хора)....и по последни слухове схемата била, че Роджърс казва играч на кой пост му трябва, те му дават списък с имена, той казва тея, които му харесват и от там онея от комитета определят каква е разумната цена на определения играч(според тях) и, че повече от това не трябва да се дава за тоя играч и после пращат Еър да преговаря.....и накрая той играча отива в друг отбор, а ние даваме 10-ина милиона за 20-годишно испанче, за бъдещето....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:iznenada написа:Какъв е тоя комитет бе ? Кои са в тоя комитет за трансфери ? Незабавно да се уволняват всичките .Комитет за трансфери ? Ужас. И това доживях да вида в Ливърпул.
Е това се формира няколко месеца след назначаването на Роджърс(и е от доведени от него хора)....и по последни слухове схемата била, че Роджърс казва играч на кой пост му трябва, те му дават списък с имена, той казва тея, които му харесват и от там онея от комитета определят каква е разумната цена на определения играч(според тях) и, че повече от това не трябва да се дава за тоя играч и после пращат Еър да преговаря.....и накрая той играча отива в друг отбор, а ние даваме 10-ина милиона за 20-годишно испанче, за бъдещето....
Знаеш ли какъв лаф има в нашия парламент? Ако искаш нещо да не се свърши, правиш комисия

Леевски, оле

Хасълбенк беше изрод, но Фло и Казираги са в най-добрия случай средно качество