Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iliyan » 26 яну 2014 18:29

mitko9311 написа:Добре и според теб продадоха Мата без да са сигурни, че имат заместник така ли :lol: Или в официалният сайт на Челси като обявиха новината, че са постигнали договорка с Базел това също е лъжа :lol: И накрая Моу супер убеден казва трансфера е готов и си мислиш, че Ливърпул който преговарят със Салах от 150 дена ще успеят да го вземат :lol: :lol: :lol: И това изказване това, че го поствам сега не означава, че е направено докато се играе мача, а преди мача, но си признавам вие сте огромни оптимисти.

Стила на Моу е друг ! Щом вземе играч се хвали така , че да разбере и глухият цар , а сега само едно "Да" и , че клубовете били постигнали съгласие ;)
Защо ли си мисля , че играча не иска в Челси ! Не защото са лош отбор , а защото не иска да бъде дълбока резерва ;) Не бих се учудил ако играча иска уверение , че ще играе редовно и затова е целият пазарлък в момента ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 26 яну 2014 19:06

Поредната звезда на лебеда-андре гомес от бенфика,на 20 години,висок 188 см.дефанзивен халф.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 яну 2014 19:12

mitko9311 написа:
Karsa Orlong написа:
iliyan написа:
mitko9311 написа:
Breaking News > Mourinho: Mohamed Salah deal is completed. ‪#‎CFC‬ ‪

Всеки който е вярвал май е време да спре.

Като е толкова сигурен защо не го представя все още като ново попълнение а ?! Никъде не виждам снимка на Салах с екип на Челси !!!

Най-вероятно ще си премине в Челси, но и аз се зачудих - Моу от тъч-линията ли го е направил това изказване? :lol:

Добре и според теб продадоха Мата без да са сигурни, че имат заместник така ли :lol: Или в официалният сайт на Челси като обявиха новината, че са постигнали договорка с Базел това също е лъжа :lol: И накрая Моу супер убеден казва трансфера е готов и си мислиш, че Ливърпул който преговарят със Салах от 150 дена ще успеят да го вземат :lol: :lol: :lol: И това изказване това, че го поствам сега не означава, че е направено докато се играе мача, а преди мача, но си признавам вие сте огромни оптимисти.

Не бе, аз не съм оптимист, просто една новина за да е "breaking" трябва да е излязла преди 5 минути, а в този случай преди 5 минути Моуриньо е бил в съблекалнята :lol: Иначе е повече от ясно, че няма да вземем Салах.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 яну 2014 19:41

Ето го и първото ново попълнение. Яя Туре се присъедини към Ливърпул за сумата от 15 лева и 2 пакетчета семки.
П.С - Снимката не е обработвана :mrgreen:

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 яну 2014 20:18

Не ми повярвахте за Салах като постнах одеве ама сега вече нямате избор и трябва да спрете да се надявате.
http://www.chelseafc.com/news-article/a ... -completed в Спортал също я пише новината, а в Гонг пише как Моу е потвърдил трансфера.
Всичко това е от днес мисля, че трябва да го отпишете вече сега е време Ливърпул да направат трансфер на играч който не следат от 4 месеца и не преговарят още толко с него... Задължително трябва дефанзивен халф или някакъв халф да се праща директно запитване за Де Йонг(след покупката на Есиен)/ Инлер/ Фернандо/ Кабай/ Диаме и някой друг.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 26 яну 2014 20:19

Така като гледам без трансфери за януари месец,очаквам 6-то място в края на сезона,дано да греша :)

iznenada

Мнениеот iznenada » 26 яну 2014 20:30

http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... at-Chelsea
Само за 11 млн ,португалския циганин взе Салах. Пореден мръсен ход ,срещу Ливърпул . Пожелавам на селския тарикат от цигански произход ,само неуспехи и разочарования ,до края на кариерата .
Нека всички ,заради които този Велик Гранд ,стигна до тия жалки времена на унижения ,дружно да ми направят по една тръба .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 26 яну 2014 20:37

Може да се сърдите на ръководството си, а не на Челси, или Моуриньо. В крайна сметка го договаряте цял месец и се стискате за 2-3 млн. повече. Сега чета, че давате 12 млн. за някакъв, дето има 2 мача този сезон. Колега изненада, не търси някакви конспирации срещу Ливърпул. Вие самите достатъчно си обърквате живота и без други да се стараят да правят това. :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 яну 2014 20:39

iznenada написа:http://www.dailystar.co.uk/sport/football/362493/DONE-DEAL-Mohamed-Salah-snubs-Liverpool-and-finally-puts-pen-to-paper-at-Chelsea
Само за 11 млн ,португалския циганин взе Салах. Пореден мръсен ход ,срещу Ливърпул . Пожелавам на селския тарикат от цигански произход ,само неуспехи и разочарования ,до края на кариерата .
Нека всички ,заради които този Велик Гранд ,стигна до тия жалки времена на унижения ,дружно да ми направят по една тръба .

Взел го , Взел го ! Поне да бяха наддавали като хората и цената му да беше скочила поне до 15 млн , а не 11 ;) При 15 млн едва ли биха го взела Челси !
Така или иначе аз не го харесвах арабина ! Сега искрено се надявам Моу да го закове на пейката(може и извън първият отбор) и арабина на лято да се моли за трансфер ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Ливърпул”