HoUs4oOL написа:iznenada написа:leoric написа:Не е ли някой жалък анонимник от Испания или от резервите на челски или суонзи, не ми го хвалете. Няма да дойде.

За това ,че не идват класни играчи е виновен най вече легендарния ,който не ни вкара в ШЛ ,с бюджетче от 120 млн.
Нека да отбелязваме точните причини ,много моля,поради които ,в момента се привличат предимно резерви .
Ако бяхме в ШЛ ,от две години насам ,дали нямаше да идват в момента класни иргачи ? Как мислиш ?
Никакви класни играчи нямаше да има,защото на американското нищожество не му се дават пари!
Е нали щеше да вземе от ШЛ парички, това американско нищожество ?
Нали ,ако ония ,беше привлякъл точните играчи а не само куци магарета ,сега американците ,нямаше да бъдат толкова предпазливи ? Той дефакто ,ги набута сериозно !!!
Нали ,ако беше привлякъл точните играчи ,сега щеше само да се надгражда и щяхме да имаме в момента супер отбор и щяхме да сме фаворити за титлата ,че и за ШЛ ?
Нека не се обвиняват хората ,без да се знаят точните причини . Аз не съм чул ,един път ,Роджърс да каже "абе искаме играчи ,ама няма средства " ? Аз чувам от него ,само похвали към собствениците .
Ти чул ли си ,да има определен бюджет за януарския прозорец ? Аз не . Нека не говорим наизуст.
Специално за случая Салах, проблема е в Роджърс .Самият той е свидлив и е преценил ,че Салах ,не струва повече от 10 млн .Това е . Аз все пак съм бил в тия среди и знам за какво става въпрос.
Не може 2,3 или 4 милиона да са проблем за американците ? Това е несериозно .Малкия , нека мислим трезво и разумно .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.