Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот LIMASSOL » 04 яну 2014 15:53

suareshampion написа:
LIMASSOL написа:
suareshampion написа:Крейг Родан се върна от пробния си период от 1месец ,без договор с Карлайл от 1 лига. Не са го харесали .

Трудно ще стане футболист от него, сега го пращат в лига 2.
Academy youngster Craig Roddan has joined Accrington Stanley on a one-month youth loan

Да ,доста е мекушав за дефанзивен хал ,липсва му най вече спортна злоба.
А какво стана с Коуди ? Наема му ,не беше ли до края на годината ? Май не играе често в Шефилд У

Коуди е Шефилд Ютд и като за младо момче доста шансове му дават.
От 24 мача е започвал в 12 и 5 пъти е влизал като смяна.
Гледам че го пускат и като централен, и като атакуващ, и като десен... Хендо номер 2 :mrgreen:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 12 яну 2014 11:14

Конър Коуди е вкарал гол вчера при загуба на Шеф Ютд с 1-2

Малките почнаха новата година с победа над Боро с 3-0. Джером Синклеър с нови 2 гола, Чиривея пак го сритаха здраво и го смениха рано.
В сряда играят ФА Къп с Астън Вила от 21ч

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QxMh0Or68LM[/youtube]

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 яну 2014 23:02

Харесаха ми малките и то без моя човек Ибе и без Синклеър и Чиривела .Добра победа и продължават напред за купата.
Моя човек Харито ,влезе през второто и реши мача с два гола близнаци. Страшен.
Кент игра добре ,Роситър ,Бранаган ,Джоунс и Трикет Смит ,който вкара хубав гол ,също направиха добър мач .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 21 яну 2014 10:46

Надеждите продължават с победите и този кръг.
В събота малките са намачкали като гости Блекбърн с 5-0 (Оджо 2, Каньос, Уилсън, Клиъри)
LFC U18s: Andy Firth, Tom Brewitt, Sam Hart, Dan Cleary, Nathan Sheron, Adam Phillips, Harry Wilson (Ryan Kent), Alex O'Hanlon (Matty Virtue), Sergi Canos, Will Marsh, Sheyi Ojo
Вчера по-големите с хубава победа като гости на Арсенал с 4-2 (Нгоо 2, Петерсън, Брад Смит). За ония са играли Окслейд, Дженкинсън, Фринпонг
LFC U21s: Danny Ward, Stephen Sama, Brad Smith (Joe Maguire), Rafael Paez, Lloyd Jones, Jordan Rossiter, Kristoffer Peterson, Jordan Lussey, Michael Ngoo, Jack Dunn, Joao Carlos Teixeira (Villyan Bijev)

Кратко видео от дебюта на Маклафлин в професионалния футбол при победата на Барнзли над Блекпул с 1-0
Доста обещаващо бекче, напористо с добра скорост и техника.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YnbqIZfU-y4[/youtube]

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 яну 2014 16:46

Second cruciate knee injury is cruel blow for Reds youngster Yesil

Жалко за момчето, имах големи надежди за него, но след две такива контузии, ситуацията става много сложна за него. И все пак, дано се оправи по-скоро :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 яну 2014 17:19

Остана да купим Джузепе Роси за да могат двамата да си правят компания контузени

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 яну 2014 19:04

wolf написа:Остана да купим Джузепе Роси за да могат двамата да си правят компания контузени

Е можеше да оставим Акуилани просто :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 15 фев 2014 12:34

От догодина ФА обмислят да променят формата на резервната лига. Има идея отборите да се преобразуват на U23 и да се пуснат в лига 1 която щяла да се оформи на 3 регионални групи. Идеята изглежда добра, един млад играч най-бързо израства с мачове, а не само с тренировки. Резервите за 2 месеца са изиграли точно 1 мач и само с контролки не става. Вместо да пращаме една дузина младоци под наем, може да си играят заедно, а и по-лесно ще се следи техният напредък. Чувам че и в БГ догодина май ще пускат дублиращи отбори в Б група.

iznenada

Мнениеот iznenada » 15 фев 2014 13:54

LIMASSOL написа:От догодина ФА обмислят да променят формата на резервната лига. Има идея отборите да се преобразуват на U23 и да се пуснат в лига 1 която щяла да се оформи на 3 регионални групи. Идеята изглежда добра, един млад играч най-бързо израства с мачове, а не само с тренировки. Резервите за 2 месеца са изиграли точно 1 мач и само с контролки не става. Вместо да пращаме една дузина младоци под наем, може да си играят заедно, а и по-лесно ще се следи техният напредък. Чувам че и в БГ догодина май ще пускат дублиращи отбори в Б група.

Да ,много малко мачове играят резервите в тоя вариант. Идеята е много добра .Дано се осъществи.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 фев 2014 13:09

Браво на малките ,биха Уотфорд за купата и отиват на четвъртфинал ,срещу Рединг . Харито пак вкара . Добър отбор са ,имат шанс за купата .
От тоя отбор ,ще излязат доста играчи.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”