Lord VOODOO написа:venom написа:Lord VOODOO написа:
Не говори глупости! Джерард не струва повече от Роналдо, но и гелосаният португалец не струва 96 милиона! Реалната цена на Стиви Джи е м/у 40 и 45 милиона евро!
За толкова малко, мога да ти кажа, никога няма да стане трансфера. Ти даже на футбол мениджъра не можеш да го купиш за толкова.
Пич реалният живот не е игра!!! Излез от виртуалният свят и се огледай какво се случва в реалният!!! В любимите ти мениджъри клубовете и техните собственици едва ли са притискани от кредитори! Джилет и Хикс са в много лошо финансово състояние и им трябват спешно свежи пари! То Рафа не искаше да продава и Чаби Алонсо... ама все пак клекна пред собствениците на клуба и го продаде на Реал! Същото ще бъде и с Джерард, ако от Мадрид изпратят наистина примамлива оферта, както вече казах за поне 40 милиона евро!!!
А колкото до това, че феновете на Пул щели да се настроят срещу двамата американци..., че те вече са настроени и ги мразят! Искат да се освободят от тяхното владичество, но двамата американци са се впили в клуба като кърлежи и яко цоцат от него!!!![]()
![]()
Въпросът е ти какво рабираш. Аз искам да кажа, че въпреки играта е правена реално, тя изобщо няма нищо общо с реалната картинка и само там би могло да се случи тскова нещо. Аз от когато гледам футбол, ти не си бил заплануван,така че по-спокойно, определено знам достатъчно за истинския футбол.