Реал дава 30 милиона паунда за Джерард.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

venom

Re: Реал дава 30 милиона паунда за Джерард.

Мнениеот venom » 24 окт 2009 17:05

Lord VOODOO написа:
venom написа:
Lord VOODOO написа:
Не говори глупости! Джерард не струва повече от Роналдо, но и гелосаният португалец не струва 96 милиона! Реалната цена на Стиви Джи е м/у 40 и 45 милиона евро!

За толкова малко, мога да ти кажа, никога няма да стане трансфера. Ти даже на футбол мениджъра не можеш да го купиш за толкова. :lol:

Пич реалният живот не е игра!!! Излез от виртуалният свят и се огледай какво се случва в реалният!!! В любимите ти мениджъри клубовете и техните собственици едва ли са притискани от кредитори! Джилет и Хикс са в много лошо финансово състояние и им трябват спешно свежи пари! То Рафа не искаше да продава и Чаби Алонсо... ама все пак клекна пред собствениците на клуба и го продаде на Реал! Същото ще бъде и с Джерард, ако от Мадрид изпратят наистина примамлива оферта, както вече казах за поне 40 милиона евро!!!

А колкото до това, че феновете на Пул щели да се настроят срещу двамата американци..., че те вече са настроени и ги мразят! Искат да се освободят от тяхното владичество, но двамата американци са се впили в клуба като кърлежи и яко цоцат от него!!! :( :( :(

Въпросът е ти какво рабираш. Аз искам да кажа, че въпреки играта е правена реално, тя изобщо няма нищо общо с реалната картинка и само там би могло да се случи тскова нещо. Аз от когато гледам футбол, ти не си бил заплануван,така че по-спокойно, определено знам достатъчно за истинския футбол.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 17:48

venom написа: Аз от когато гледам футбол, ти не си бил заплануван,така че по-спокойно, определено знам достатъчно за истинския футбол.

Нали знаеш, че ставаш супер смешен с такива изказвания? Нито ме познаваш, нито нищо, че да се изхвърляш така смело!!!

А по изказванията ти се вижда колко разбираш от футбол!!! Колкото аз съм централният нападател на Барселона, точно толкова ти разбираш от футбол! Играй си измислените мениджъри, живей си измисленият виртуален живот и не се обаждай, където не ти е работа!!!

Понеже "знаеш" достатъчно за истинският футбол кажи ми защо Джилет и Хикс натиснаха Рафа Бенитес да продаде Чаби Алонсо на Реал???! Хайде искам да ми дадеш смислено обяснение и да ми кажеш дали по същата схема няма да се навият да продадът Джерард при наистина добра финансова оферта! - Пак ти казвам не забравяй всичките дългове на американците и клуба и как ги притискат кредиторите им!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 24 окт 2009 18:07

Нямат шанс , не му отива Реал на него по-вероятно да отиде в отбор като Юве или Барса :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 24 окт 2009 20:38

Не знам от къде е изтекла тази информация, но едва ли има нещо вярно. Спекулации, медиите трябва да си запълват времето с топ "новини" до началото трансферния прозорец.
Едва ли Джерард би преминал в Реал (малко вероятно е) и едва ли Реал ще се насочат точно към Джерард, няма никаква логика в този трансфер. :roll:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 21:56

Venom-чо къде се покри бе пале? Нали беше много силен и вилен, беше голям разбирач и знаеше много за истинският футбол.... айде изпълзи обратно от дупката, в която си се наврял и се покажи тук! Първо говориш и се правиш на тежкар, а после подвиваш опашка... нали знаеш кои постъпват така??? :lol: :lol: :lol:

Аз още очаквам твоята супер майсторска теория защо Джилет и Хикс накараха Рафа да продаде Чаби Алонсо на Реал Мадрид, защото Бенитес беше твърдо против този трансфер, но клекна пред желанието на собствениците на клуба!!! Ама като гледам по-вероятно е Лили Иванова да получи "Грами", Шварценегер да стане президент на САЩ, а аз да наследя Бил Гейтц вместо ти да успееш да дадеш смислен отговор!!! :lol: :lol: :lol:
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 24 окт 2009 23:32

Амм Lord VOODOO или си супер инат или ще взимаш процент от евентуалната продажба на Джерард. Успокой се малко! Спориш с поне 5 човека и си като кон с капаци - научи се малко да изслушваш и другите хора около теб. Дали американците са накарали Бенитес да продаде Алонсо го знаят само те тримата - всичко друго са спекулации и догатки.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 25 окт 2009 01:20

jindo написа:Амм Lord VOODOO или си супер инат или ще взимаш процент от евентуалната продажба на Джерард. Успокой се малко! Спориш с поне 5 човека и си като кон с капаци - научи се малко да изслушваш и другите хора около теб. Дали американците са накарали Бенитес да продаде Алонсо го знаят само те тримата - всичко друго са спекулации и догатки.

Спекулации и догадки казваш? Пич Рафа Бенитес даде пресконференция по този въпрос и сам си го каза, че не иска да продава Чаби Алонси, защото е един от ключовите му играчи, но собствениците на клуба го натиснали да има сделка! Според Бенитес Джилет и Хикс го накарали да избере един от Алонсо и Масчерано, който да бъде продаден! Рафа избрал да задържи аржентинеца! Сега ще ме караш да се ровя из архивите на Спортал да ти търся статията по въпроса, за да се увериш сам ли?

Казваш да изслушвам другите... аз ги изслушвам (в случая чета), ама нали виждам, че или нищо съществено не казват, или говорят пълни глупости!!!

Е сега се порових малко и изнамерих това: http://www.sportal.bg/news.php?id=183729 Кажи ми Рафа щеше ли да се унижава да се моли на играчите си, ако смята да ги продава?! Но в крайна сметка получи нареждане отгоре и нямаше избор!

П.П. Иначе за ината... и представа си нямаш какъв инат съм! ;)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 26 окт 2009 19:12

Lord VOODOO написа:
jindo написа:Амм Lord VOODOO или си супер инат или ще взимаш процент от евентуалната продажба на Джерард. Успокой се малко! Спориш с поне 5 човека и си като кон с капаци - научи се малко да изслушваш и другите хора около теб. Дали американците са накарали Бенитес да продаде Алонсо го знаят само те тримата - всичко друго са спекулации и догатки.

Спекулации и догадки казваш? Пич Рафа Бенитес даде пресконференция по този въпрос и сам си го каза, че не иска да продава Чаби Алонси, защото е един от ключовите му играчи, но собствениците на клуба го натиснали да има сделка! Според Бенитес Джилет и Хикс го накарали да избере един от Алонсо и Масчерано, който да бъде продаден! Рафа избрал да задържи аржентинеца! Сега ще ме караш да се ровя из архивите на Спортал да ти търся статията по въпроса, за да се увериш сам ли?

Казваш да изслушвам другите... аз ги изслушвам (в случая чета), ама нали виждам, че или нищо съществено не казват, или говорят пълни глупости!!!

Е сега се порових малко и изнамерих това: http://www.sportal.bg/news.php?id=183729 Кажи ми Рафа щеше ли да се унижава да се моли на играчите си, ако смята да ги продава?! Но в крайна сметка получи нареждане отгоре и нямаше избор!

П.П. Иначе за ината... и представа си нямаш какъв инат съм! ;)

аз не вярвам и на дума от sportal.много жълт сайт са.но според мен трудно човек би избрал масчерано пред алонсо,а и мисля че за масчерано тогава никой не искаше да го купи,такаче е нямал какво да избира.Подкрепям теорията ти за Хикс и Жилет,но без това.
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 28 окт 2009 22:51

naiki написа:аз не вярвам и на дума от sportal.много жълт сайт са.но според мен трудно човек би избрал масчерано пред алонсо,а и мисля че за масчерано тогава никой не искаше да го купи,такаче е нямал какво да избира.Подкрепям теорията ти за Хикс и Жилет,но без това.

Пич нещо си се побъркал! Барса искаха на всяка цена Масчерано в състава си, но Рафа не го пусна! Дори самият Масчерано молеше Бенетис да го пусне при нас в Барса! Ако не ме лъже паметта най-голямата оферна на Барса за играча бе 35 милиона паунда, т.е. 40 милиона евро, но Рафаел Бенитес отказа да се раздели с него!
Ако не ти се вярва порови се малко в архивите на Гонг ;)

Едит: Аз се порових вместо теб...:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=32474
http://gong.bg/view_article.php?article_id=79439
http://gong.bg/view_article.php?article_id=80540

Да ти вадя ли още статии по въпроса от архива на Гонг? ;)

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 05 ное 2009 16:58

Маш не се е молил... Интервютата му пред официалният сайт на Ливърпул >>> на гонг измислиците

Върни се в “Ливърпул”