Лион - Ливърпул - прогнози
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лион - Ливърпул - прогнози
Без Джерард и дори и с Торес ама на инжекции мача е 1Х. Освен тях само Бенаюн играе в този Ливърпул. А няма да го има и Глен Джонсън. Още мачове от Шампионската лига днес
Този мач ще бъде кото когато Ливерпул бяха в група с Марсилия загуба в Англия и после като опря ножа до кокала як бой мисле че 4:0 за Ливерпул беше мача във Франция.
Ето и съставите на двата тима:
Лион: Лорис, Крис, Сисоко, Ревейлер, Макун, Туалан, Бастос, Пянич, Калстрьом, Лисандро Лопес, Гомис
Ливърпул: Рейна, Агер, Карагър, Инсуа, Киргиакос, Масчерано, Лукаш, Бенаюн, Воронин, Кайт, Торес
Лион: Лорис, Крис, Сисоко, Ревейлер, Макун, Туалан, Бастос, Пянич, Калстрьом, Лисандро Лопес, Гомис
Ливърпул: Рейна, Агер, Карагър, Инсуа, Киргиакос, Масчерано, Лукаш, Бенаюн, Воронин, Кайт, Торес
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Не съм забелязъл,откога Ливърпул играят без реклама на Карлсберг на екипите!
- ZinedineZidane
- Контакти:
REDIN написа:Не съм забелязъл,откога Ливърпул играят без реклама на Карлсберг на екипите!
Тъкмо щях да питам същото, а относно мача 0-1 с гол към края.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
нямам думи просто...толкова зле...едно че при гола на Лион си имаше засада просто мн ме нервят вече...относно рекламата на Карлсберг няма я защото в някои страни е забранена реклама на алкохол 

lpool1892 написа:нямам думи просто...толкова зле...едно че при гола на Лион си имаше засада просто мн ме нервят вече...относно рекламата на Карлсберг няма я защото в някои страни е забранена реклама на алкохол
Нямаше засада поне доколкото аз видях.....а за Агер мога да кажа че е датския Кирил Котев....същата малоумна грешка..се едно не е виждал топка през живота си....иначе гола на Бабел беше уникален...няма хващане тоя удар....а тоя Лори извади всичко друго което можеше да се извади...сега почват тънките сметки....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Не лош мач предвид кои играчи бяха на терена. За мен пропуска на Воронин предреши мача. Ясно е, че Ливърпул тази година няма да продължи, защото каквито и сметки да се правят на Фиорентина им е достатъчен един равен резултат от оставащите два мача за да се класират.
Gil-galad написа:...сега почват тънките сметки....
Никакви тънки сметки няма, какво да почват. Фиорентина бие Лион в следващия мач и казваме чао на ШЛ.
Не мога да си намеря място от яд за това, че този некадърник Воронин ми започва последните мачове титуляр, за сметка на Н'Гог.
Ех, Рафа, Рафа... дали не ти изтече времето на Енфийлд...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
и според мене номер 7 от лион е в засада, когато се изтегля назад, после отиграва с глава и от там става гола на лион.
иначе трагичен воронин (дано да го продадем на мю
), за киргиакос незнам дали рябва да говоря, но с толкова пари, такива играчи. няма как да построиш вдуетажна къща с тухли, които стигат само за един етаж.
иначе трагичен воронин (дано да го продадем на мю