http://www.mundodeportivo.com/20131230/ ... 71187.html
А там пише,че няма да го дават на Валенсия и Ливърпул.
А ако вземем Салах,ще имаме достатъчно флангови футболисти с него Моузес,Стърлинг,Айб.Коутиньо,Хендерсън при нужда също могат да играят по фланговете,както и Аспас.
Селекцията определено я прави Роджърс,като едно от условията му да бъде назначен,бе да няма спортен директор,който да му се бърка.
Просто понякога губи вяра в някои играчи,както например с Шелви,който с играта си в Суонси определено не ме кара да съжалявам за трансфера му,а и отборът му върви доста по-слабо от предходния сезон.Илори,Алберто и Аспас ги чакаме,ама няма и пари за трансфери и тези 21 млн. можеха реално да свършат по-добра работа в някоя невралгична зона.Особено за португалеца няма обяснение защо не влиза и в групата,а там място намират 16 годишния Роситър и Брад Смит/който е бил извън игра за година и половина/???Обаче тук ми се обясняваше,че нищо не разбирам и трябвало да го чакаме

Явно щом Роджърс вижда като по-добри от опции от него Роситър и Смит,има нещо не наред.За Алберто също не знам защо загуби доверието на БР,и то след доста прилични включване като резерва срещу спърс.Аспас засега разочарова и няма да се учудя януари месец да замине под наем или с постоянен трансфер,въпреки че в атака нямаме опции.
Трябва ни ляв бек и дефанзивен халф,защото се видя,че специално Лукас издиша в доста срещи.Сисоко е пътник,първото полувреме срещу Сити бе много слаб,изпусна поне 3-4 пъти Навас,единия път направо заспа и испанецът удари греда с глава,въпреки че нашето момче е поне с 10 санта над него поне.Атаката за първия гол пак падна от неговата зона,там се наложи Лукас да прави фаул,щото французина го нямаше никакъв,пряк свободен и от него дойде корнера за гола.В офанзивен план пък бе кръгла нула.Сабалета насмете терена и с него,и с Коутиньо.
Джонсън и той играе трагично,а лошото е,че няма кой да го смени,защото Кели и Флано са с травми,Уиздъм е под наем,а Илори,както споменахме,явно няма да получи шанс.
Шкъртел се надявам да получи почивка,защото допуска твърде много грешки,а и на няколко пъти Ето'о и Оскар?!? му вземаха въздушни двубои,което е нелепо.
С оглед на ситуацията не мисля,че разполагаме с повече от 25 млн. за селекция,а само Салах ще е поне 10 млн./забравете за глупостите в жълтата преса,че струвал 7 млн./.Ако зависеше от мен,бих дал остатъка за Кабай,но ми се струва,че по-вероятно да се вземе Хюз и още някое крило.