Ливърпул ще подаде апелация срещу червените картони

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

soldierflag
Контакти:

Re: Ливърпул ще подаде апелация срещу червените картони

Мнениеот soldierflag » 01 ное 2009 14:18

de.bil написа:
soldierflag написа:
de.bil написа:За пореден път като ви чета писаниците разбирам , че или фенските ви пристрастия са в повечко , или от футбол не разбирате. ;)
При първия картон имаше нарушение , но надали беше и за жълт такъв (почти не го докосна ) . А при втората ситуация дори нямаше и нарушение . Ама футбола и политиката са затова , сульо и пульо да се заяжда и да си мисли , че е компетентен в нещо.

:lol: :o :shock:

Изгледай внимателно двата момента и тогава се чуди.

Кой ти каза, че не съм ги изгледал? За първия съм раздвоен, защото не успя да го изшие как си трябва, но си представи, ако го беше ритнал какво можеше да се случи. А за втория само ти и Бенитес виждате, че Карагър е играл само и единствено с топката. Вярно, че игра с нея и тогава не направи нарушение, но преди това го държеше бая време.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 01 ное 2009 14:28

gushtera написа:Първо, кой кого държеше не е ясно, защото дървото замора държеше Карагър, а пък той игра с топката...Второ Ливърпул са най ощетения отбор този сезон от съдиите, справка мача със Съндърланд, мача с Арсенал и т.н....

Да, дори бих казал последните 20 години съдиите са виновника за немощта на Пуул - безобразие!
“Прост народ - слаба държава”

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 01 ное 2009 14:30

CSKAfan написа:Ако това са 100% червени картони, миналата седмица Юнайтед трябваше да завършат с точно 3 футболиста, но нали трябва всички да са равни...
При първото влизане нито има контакт, нито е с бутоните напред /за фенове на юнайтед картинката е друга, особено за един обитаващ този форум... сигурно му е счупил двата крака/
При второто, мисля че само 1 човек не вижда, че Карагър играе с топката...

Ето един не с червени очила, а с два чифта - едни черни, но все пак да са сигурни нещата има и едни червени! ;)
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 ное 2009 14:38

и още едни за резерва.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 01 ное 2009 17:38

Уффф гледай си отборчето, бутано от съдиите и не пиши глупости.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 ное 2009 18:07

добре ти си гледай твоето и се самосъжалявай.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 01 ное 2009 19:09

бахти пристрастните...на Деген нз...можеше жълт можеше и червен..така решил так свирил..на Карагър (лично мнение) според мен нямаше..и 2мата се държаха ,но Карагър игра с топката ... няма значение...не картоните са проблема а смешната игра на Ливърпул.Тъпия Рафа с неговия "прогрес" състоящ се от 5 загуби в 11 мача запова да ме ядосва.Фулъм е отбор,който трябва да си отнесе 4ката и дори при червен картон за Лпул да бъде победен.Бенитез никога не търси вината в отбора.Винаги съдийте му виновни.Със Съндърланд балона бил виновен..ем ако си играят играта и им вкарат 3-4 гола тоя балон нямаше да е фатален ама на..и стига се мрънкали на Юнайтед че били подпирани...просто Юнайтед е отбор който и с грозна и тъпа игра си зима 3те точки..а Ливърпул дори с красива игра пак прави Х-сове ..тва е разликата

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 02 ное 2009 15:38

de.bil написа: или фенските ви пристрастия са в повечко , или от футбол не разбирате. ;)
При първия картон имаше нарушение , но надали беше и за жълт такъв (почти не го докосна ) . А при втората ситуация дори нямаше и нарушение . Ама футбола и политиката са затова , сульо и пульо да се заяжда и да си мисли , че е компетентен в нещо.

Абе колега какви пристрастия :?: Първия влязъл не влязъл в игра и почва с балтиите. Верно че можеше само жълт да му покаже, ама поне ще му е за урок на това момче. За Карагър какво да кажа той даже не трябваше да играе в този мач понеже трябваше да го изгонят още в предния за дето фаулира по същия начин Оуен, който излизаше само с-у вратаря.

drizzt
Контакти:

Мнениеот drizzt » 02 ное 2009 22:32

http://www.liverpoolfc.tv/mediawatch/dr ... 2-1108.htm
Ето линк за тези, които все още вярват, че има червени картони. За червения картон на Деген просто е безсмислено да се твърди, че има такъв. Вярно е, че Карагър много често играе на ръба на червения картон, което си пролича и срещу манчестър на моменти, но не мисля че има някакъв умисъл или злоба в отиграванията. Той просто ще направи всичко възможно за да ти попречи да го минеш без дори да мисли за последствията. Това все пак е Англия и много от защитниците играят по този начин. Друго обаче ме дразни. Не тук е мястото да злорадствате по адрес на ливърпул (и това се отнася най-вече за вас долни фенове на ман... не ми се иска да започвам с обидите защото цял ден няма да ми стигне да ви хуля). Пишете си за вашите отбори и не се занимавайте с ливърпул. Само едно последно нещо да допълня за картоните искам. За разлика от други се опитвам да говоря по темата, без да намесвам футболните си пристрастия, колкото и да се изкушавам понякога. Логично е ливърпул да подадат апелация. Не знам какъв е процесът в Англия и до каква степен имат шансове да бъде одобрена апелацията, но съдейки по това, че и в двете положения аргументите, че няма червени картони надделяват, и като добавим това че ливърпул (при сегашната ситуация с контузии) се нуждаят от всеки един играч, мисля че решението е напълно закономерно и оправдано.

Great Blue Shark
Контакти:

Мнениеот Great Blue Shark » 03 ное 2009 13:30

Защитата е трагична!!
Погледнете статистиката дори последният Портсмут имат по-малко допуснати голове.
Тоя мухъл Карагър е за бесило.
Нещастник

Върни се в “Ливърпул”