Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 26.12.2013 | 19:30

Мнениеот HoUs4oOL » 26 дек 2013 01:00

KOPScousers написа:
HoUs4oOL написа:
Karsa Orlong написа:Лошо ни е положението в бековете, тоя дървар Кели не искам да е титуляр ... същевременно за тях се връща Сабалета, който според мен е най-добрият десен бек в лигата.

Те и Ленен и Уокър бяха много страшни,а ги видяхме какви ги свършиха.
Миналия сезон и в двата мача късмета беше на страната на Сити,мисля че е в този сезон късмета ще е на наша страна и напук на всички очаквания Ливърпул да падне,ще вземем трите точки! :)

Чул те Господ! Искрено се надявам да победим, най-много от всички мачове до сега през сезона. Искам да затвърдим първото място с победа над пряк конкурент и да покажем на всички, че имаме силите да се борим с най-добрите! :twisted:

В момента имаме силен отбор и няма защо да се страхуваме от който и да било.
А само си представете,ако на мястото на Стърлинг играеше някой играч от класата на Дракслер или Мата за какво щеше да става въпрос.
Ливърпул не трябва да се страхува от никой,било то и Сити и домакинската им серия,която рано или късно ще бъде спряна!
А кой,ако не Ливърпул има оръжието,за да ги спре?
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 дек 2013 10:52

Ако ги бием тия ,вече най накраяяяяя от много години насам ,целия свят ще ни вземе насериозно ! След това и Моуриньо ще се н.сере и няма да може да ни бие. И Сити и Челси са по изморени от нас .Трябва да излезем смело ,както срещу Тотнъм и да ги смачкаме. Да се търси по често Суарес и когато се отдаде възможност да се пробва отдалеч .Трябват повече удари. Помним как Джерард и Стърдиж шибнаха от халите два парцала на тая рибка Харт .
Бековете трябва да внимават най много ,тъй като тия атакуват предимно по фланговете . Дебелия да се стяга да не му запаля врата след мача .Шкъртел ни е най голямата дупка,в такива мачове му пада гарда и започва да прави глупости. Още играе под напрежение а вече има 12334 мача .Смях. Младите излизат много по спокойно и концентрирано от него. Хендерсън да се нагърби с бързото и точно изнасяне на топката и навремено органзизиране на контраатаката.Също и да участва в тия контри а отзад да покрива празните пространства . Срещу Тотнъм и Кардиф ,на моменти показа добри неща .Нека ги повтори а не да се уплаши и скрие ,както срещу Арсенал.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 26 дек 2013 11:12

suareshampion написа:Ако ги бием тия ,вече най накраяяяяя от много години насам ,целия свят ще ни вземе насериозно ! След това и Моуриньо ще се н.сере и няма да може да ни бие. И Сити и Челси са по изморени от нас .Трябва да излезем смело ,както срещу Тотнъм и да ги смачкаме. Да се търси по често Суарес и когато се отдаде възможност да се пробва отдалеч .Трябват повече удари. Помним как Джерард и Стърдиж шибнаха от халите два парцала на тая рибка Харт .
Бековете трябва да внимават най много ,тъй като тия атакуват предимно по фланговете . Дебелия да се стяга да не му запаля врата след мача .Шкъртел ни е най голямата дупка,в такива мачове му пада гарда и започва да прави глупости. Още играе под напрежение а вече има 12334 мача .Смях. Младите излизат много по спокойно и концентрирано от него. Хендерсън да се нагърби с бързото и точно изнасяне на топката и навремено органзизиране на контраатаката.Също и да участва в тия контри а отзад да покрива празните пространства . Срещу Тотнъм и Кардиф ,на моменти показа добри неща .Нека ги повтори а не да се уплаши и скрие ,както срещу Арсенал.

Само, че Стъридж и Джерард отсъстват днес. Това ще направи предизвикателството още по-голямо. Вярвам, че ако сега не е момента да се пусне Коло, не знам кога ще е. Вижте какво интересно интервю. Ако имаме защитник, който би се справил отлично в този мач, то това е само Коло, защото ще е пределно надъхан да играе срещу Сити и брат си. Според мен в защита трябва да започнат Джонсън, Агер, Сако и Туре, на това се надявам!
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 дек 2013 11:22

KOPScousers написа:
suareshampion написа:Ако ги бием тия ,вече най накраяяяяя от много години насам ,целия свят ще ни вземе насериозно ! След това и Моуриньо ще се н.сере и няма да може да ни бие. И Сити и Челси са по изморени от нас .Трябва да излезем смело ,както срещу Тотнъм и да ги смачкаме. Да се търси по често Суарес и когато се отдаде възможност да се пробва отдалеч .Трябват повече удари. Помним как Джерард и Стърдиж шибнаха от халите два парцала на тая рибка Харт .

Само, че Стъридж и Джерард отсъстват днес. Това ще направи предизвикателството още по-голямо. Вярвам, че ако сега не е момента да се пусне Коло, не знам кога ще е. Ако имаме защитник, който би се справил отлично в този мач, то това е само Коло, защото ще е пределно надъхан да играе срещу Сити и брат си. Според мен в защита трябва да започнат Джонсън, Агер, Сако и Туре, на това се надявам!

Ти се надяваш ,ама няма да стане твойта. Шкъртел е човека в очите на Роджърс.
Освен това ,силата на Туре е в центъра на защитата.
Освен това,много се радвам ,че Джерард няма да играе днес. В тоя мач ще се иска много тичане. Много. Алън кипи от енергия ,за разлика от него.

http://www.liverpool.no/newspg.aspx?id=39683&zone=1
Потвърдено е ,че Фланаган ,ще отсъства в следващите 3 мача . Кели в офанзвиен план е кръгла нула. Най вероятно Туре ще изкочи като десен бек.
Последна промяна от suareshampion на 26 дек 2013 12:26, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mr.Lioshifr
Контакти:

Мнениеот Mr.Lioshifr » 26 дек 2013 11:46

Наистина не знам какво ще става, но ако ги бием.. ЩЕ ПОЛУДЕЕМ !

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 дек 2013 13:13

Потвърди се, че Фланагън е изваден от групата за мача.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 дек 2013 13:21

Alonso_Massa написа:Потвърди се, че Фланагън е изваден от групата за мача.

Доста неприятна новина. :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 26 дек 2013 13:31

Ще се справим, трябва да ВЯРВАМЕ, все пак сме фенове на ЛИВЪРПУЛ, а не онея глорита. 8-) 8-)
Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 дек 2013 14:32

Айде да става 19:30...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 дек 2013 14:39

suareshampion написа:http://www.liverpool.no/newspg.aspx?id=39683&zone=1
Потвърдено е ,че Фланаган ,ще отсъства в следващите 3 мача . Кели в офанзвиен план е кръгла нула. Най вероятно Туре ще изкочи като десен бек.

Аз предпочитам да си е в центъра, Джонсън да е отдясно, а Агер - отляво. Това, разбира се, е в сферата на научната фантастика, тъй като изключва Шкъртел от състава.

Върни се в “Ливърпул”