blue avalanche написа:PeterForsberg написа:Поздравления за победата,такава игра и такъв резултат изобщо не съм очаквал.
Само ще кажа,че този мач определено показа на хейтърите защо Роджърс залага на Флано и Хендерсън.Беше смешно и грозно да чета молби във форума Джордан да е контузен.Имаше един пич,който разправяше,че никога не бил виждал нещо смислено от Хендо.Е,дано днес е видял-пас за първия гол,вкара така важния втори,а за третия направи петичка,която ще отива и на Коутиньо,и на Суарес
Ако трябва да си честен пред себе си,когато Хендерсън трябваше да вкара гола-се провали.И добре,че Суарес отигра,Лорис изби и топката отиде в Хендерсън.Иначе ще ше да има "скубане на коси" и люти клетви.
Ако трябва да си честен и ти,Суарес също изпусна,а Джордан беше на правилното място в правилния момент и я завърши като голям играч

А аз специално винаги съм защитавал Хендо,защото съм считал,че в него има нещо и може да е много полезен играч за клуба в дългосрочен план.Днес игра по-напред и показа,че може да вкарва и подава.Странно,че никой не споменава колко добре се пребори за първия гол,колко топки отне в средата на терена.Ако Джордан бе направил изпълнението на Коутиньо/когато необезпокоен,сам срещу вратаря се спъна и падна,не знам колко клетви тогава щеше да има

И няколко думи за тактическия план на БР,който изненада АВБ.Коу мина отляво/а не игра зад нападателя,както се очакваше,с Хендо от дясно и Стърлинг от ляво/ и държеше Уокър в защита,а Стърлинг заигра вдясно срещо по-неопитния Ноутън.Хендерсън пък направи един от много редките си мачове като атакуващ халф,зад нападателя и това определено създаде проблеми на домакините.