LIMASSOL написа:Avrameca написа:Какво сте се впрегнали за тоя мач , все едно финал на ШЛ ни предстои ?!
И да загубим няма да е толкова фатално , имаме контузени и това ще повлияе на играта ни но пък от друга страна това е шанс за другите момчета да докажат , че имат място в стартовите 11.
П.П. От 2008 нямаме победа на Уайт Харт Лейн , време е да счупим каръка.
Не е финал за ШЛ, но е мач с директен съперник за топ 4. И аз видях тая статистика, с 5 поредни загуби сме там, време е да счупим каръка.
Днес БР дава пресконференция, после ще има и снимки от тренировката и да видим кой къде. Хендо ако наистина е здрав, значи състава е ясен. Ако не е готов предполагам Коу ще мине в средата, а Моузес в ляво. Голям тест за Флано с/у Ленън и Уокър дано да издържи, крилото също трябва да му помага. Може и да изненадаме с 3-5-2, но няма адекватен партньор на Луис. Аспас за 2 месеца има 2-3 минути игра, така че едва ли ще го рискуваме. Луис Алберто ми е загадка още. Малко по-прибрано и на контри...
0-1
Със Шкъртел ,Хендерсън,Фланаганчо ,Рахимчо и дебелия ,ще биеш тъпана ,но не и тотнъм.
И ква загадка ти е Алберто ? Не виждаш ли как пипа топката ? Влиза и веднага раздвижва играта в офанзвиен план. Класа е над данчо .
Аспас ,ей тъй ,както не е играл ,сто пъти по добре ще е от Рахимчо,като партньор на Суарес.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.