Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00 | 4-1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00 | 4-1

Мнениеот Liverpool_EC » 08 дек 2013 16:56

superspiro написа:Мен най-много ме е яд за Туре- страшен футболист, двукратен шампион на Англия, с много опит, на 32 години е, а още е звяр.Ударихме джакпота с него. Сигурен съм, че ако е титуляр, цял сезон няма да направи толкова глупости, колкото върши Шкъртел всеки мач. Какво му стана на Роджърс, как реши да пуска тоя след като му беше вдигнал мерника и искаше да го изгони(съвсем правилно), не знам.

Абсолютно! Аз досега от Туре съм видял един грешен пас(с/у Арсенал) от който можеше да стане гол,друга фрапантна грешка не съм видял за 10 мача,дори и в загубата с Хъл беше най-добрия ни защитник,но БР го държи резерва за сметка на неориентирания Шкъртъл.Коло Туре е с класи над него.Винаги бие за първа топка,винаги заема добра позиция и отиграва исипани топки в нак.поле,което е голямата слабост на славака,а така играят всички по-слаби отбори и затова страдахме толкова години с него в защита.Туре на 32 има повече хъс отколкото всички младоци взети заедно,никога не се хваща на елементарни финтове,а се справяше не зле и като десен защитник,когато запълваше дупката от контузените.Младите крилца може и да го надбягват,но той компенсира с пласиране,като сече назад и ги оставя да гонят вятъра по тъча и докато онези се обърнат-оп,пред тях пак наш Кольо :lol: Изключителен футболист,никога не сме имали толкова добър защитник,дори и вече да е прехвърлил зенита си.Освен това има манталитет на победител и постоянно дава наставления на другите,което е мнг важно -да имаш играч,който да ръководи отбраната и да и е лидер.Роджърс от всички централни,които върти не е пробвал само Туре-Сако.Сякаш го е страх да не завършим мач,без допуснат гол...

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 08 дек 2013 17:48

suareshampion написа:
PeterForsberg написа:
suareshampion написа:И аз имам три въпросчета към нашия човек ,който беше на мача с Норич.
Какво си купи ако не е тайна от феншопа ,успя ли след мача да се добереш до някой от нашите и чукна ли някоя местна скаузърка ? :)

Ами аз имам доста неща на Ливърпул/вкл. 4 якета,2 суитчъра,сума тениски и т.н.,които се чудя какво да ги правя,но съм си вземал всичко от онлайн магазина на клуба/ и реално накупих доста неща за мои близки хора и приятели.Взех комплект официални химикали,които смятам да подаря,2 много яки фен тениски,едната от които дамска и която ще дам на един много важен за мен човек :lol: /.Купих 2 шапки също за подарък/едната от които по-ултра,а другата си беше тип ка***** :mrgreen:,но много добра и стилна/,ключодържател също за подарък/,обиколката на музея струва 20 паунда.Като се замисля нищо особено,но 100+ паунда си хвръкнаха.Не беше кой знае какво,но бях само с ръчен багаж и не ми се мъкнеше огромен товар на връщане.
Не,не успях да се добера до играчите,но нямаше и как,но поне бях много близо до тях.Мейн Станд е трибуната,от която играчите излизат за мача и се прибират,бях много близко до тях и им крещях некакви работи :lol:.Суарес се прибра последен с топката в ръка и изглеждаше много щастлив.Феновете го обичат.
А за скаусърките-не успях да ударя нищо,но на рецепцията имаше една много яка малка азиатка/хаха винаги съм искал да ударя азиатка,много ме кефят,но досега не съм успявал,макар че доста съм обикалял,ако събера достатъчно кинти,ще ида в Япония,тва ми е голямата мечта/ и с нея се заиграх няколко пъти,докато пиех в бара на хотелчето,но нищо повече,само голи приказки.От местата в Европа,където съм бил,съм удрял мацка само на две места-Амстердам и Будапеща :P

Трябваше да отидеш след мача на изхода ,да си по нахален и да се снимаш с играчите ,или поне със Суарес и Джерард.

Човекът е ходил да гледа мач. Ти веднага с критика го подхвана :)
Hala Madrid

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 дек 2013 17:54

PeterForsberg честито, братле! Сигурно е било уникално изживяване! От 3-4 години си мисля и аз да отида на мач, но все изниква нещо, но до година задължително трябва да отида най-накрая и аз! :)

Пожелавам на всички от форума да отидат някой ден на мач на този велик отбор!!! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 08 дек 2013 20:01

Alonso_Massa написа:PeterForsberg честито, братле! Сигурно е било уникално изживяване! От 3-4 години си мисля и аз да отида на мач, но все изниква нещо, но до година задължително трябва да отида най-накрая и аз! :)

Пожелавам на всички от форума да отидат някой ден на мач на този велик отбор!!! :)

Благодаря 8-)
Пожелавам ти от все сърце да идеш на мач на любимия отбор,както и на всеки фен на отбора,който има такова желание.
Ако имаш нужда от помощ с уреждане на пътя,прехода,както и най-важното-билет за мача,насреща съм ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2013 20:06

Браво на Арсенал и Евертън 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 08 дек 2013 20:26

PeterForsberg написа:
Alonso_Massa написа:PeterForsberg честито, братле! Сигурно е било уникално изживяване! От 3-4 години си мисля и аз да отида на мач, но все изниква нещо, но до година задължително трябва да отида най-накрая и аз! :)

Благодаря 8-)
Пожелавам ти от все сърце да идеш на мач на любимия отбор,както и на всеки фен на отбора,който има такова желание.
Ако имаш нужда от помощ с уреждане на пътя,прехода,както и най-важното-билет за мача,насреща съм ;)

Благодаря! :) Януари ще видя как ще съм с ангажиментите и ако имам възможност да отида ще те питам за основните неща. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 дек 2013 01:47

Liverpool_EC написа:
superspiro написа:Мен най-много ме е яд за Туре- страшен футболист, двукратен шампион на Англия, с много опит, на 32 години е, а още е звяр.Ударихме джакпота с него. Сигурен съм, че ако е титуляр, цял сезон няма да направи толкова глупости, колкото върши Шкъртел всеки мач. Какво му стана на Роджърс, как реши да пуска тоя след като му беше вдигнал мерника и искаше да го изгони(съвсем правилно), не знам.

Абсолютно! Аз досега от Туре съм видял един грешен пас(с/у Арсенал) от който можеше да стане гол,друга фрапантна грешка не съм видял за 10 мача,дори и в загубата с Хъл беше най-добрия ни защитник,но БР го държи резерва за сметка на неориентирания Шкъртъл.Коло Туре е с класи над него.Винаги бие за първа топка,винаги заема добра позиция и отиграва исипани топки в нак.поле,което е голямата слабост на славака,а така играят всички по-слаби отбори и затова страдахме толкова години с него в защита.Туре на 32 има повече хъс отколкото всички младоци взети заедно,никога не се хваща на елементарни финтове,а се справяше не зле и като десен защитник,когато запълваше дупката от контузените.Младите крилца може и да го надбягват,но той компенсира с пласиране,като сече назад и ги оставя да гонят вятъра по тъча и докато онези се обърнат-оп,пред тях пак наш Кольо :lol: Изключителен футболист,никога не сме имали толкова добър защитник,дори и вече да е прехвърлил зенита си.Освен това има манталитет на победител и постоянно дава наставления на другите,което е мнг важно -да имаш играч,който да ръководи отбраната и да и е лидер.Роджърс от всички централни,които върти не е пробвал само Туре-Сако.Сякаш го е страх да не завършим мач,без допуснат гол...

Туре в пика си беше животно каквото нашите хубостници централните защитници от 90та насам могат само да си мечтаят. Тоя непобедим отбор на Арсенал не беше изграден от случайни хора

Futurepool
Контакти:

Мнениеот Futurepool » 09 дек 2013 11:20

http://en.calameo.com/read/000694120936 ... fP6dg0v1vg

С доста закъснение, но на някой може да му е интересно. :)

Върни се в “Ливърпул”