superspiro написа:Мен най-много ме е яд за Туре- страшен футболист, двукратен шампион на Англия, с много опит, на 32 години е, а още е звяр.Ударихме джакпота с него. Сигурен съм, че ако е титуляр, цял сезон няма да направи толкова глупости, колкото върши Шкъртел всеки мач. Какво му стана на Роджърс, как реши да пуска тоя след като му беше вдигнал мерника и искаше да го изгони(съвсем правилно), не знам.
Абсолютно! Аз досега от Туре съм видял един грешен пас(с/у Арсенал) от който можеше да стане гол,друга фрапантна грешка не съм видял за 10 мача,дори и в загубата с Хъл беше най-добрия ни защитник,но БР го държи резерва за сметка на неориентирания Шкъртъл.Коло Туре е с класи над него.Винаги бие за първа топка,винаги заема добра позиция и отиграва исипани топки в нак.поле,което е голямата слабост на славака,а така играят всички по-слаби отбори и затова страдахме толкова години с него в защита.Туре на 32 има повече хъс отколкото всички младоци взети заедно,никога не се хваща на елементарни финтове,а се справяше не зле и като десен защитник,когато запълваше дупката от контузените.Младите крилца може и да го надбягват,но той компенсира с пласиране,като сече назад и ги оставя да гонят вятъра по тъча и докато онези се обърнат-оп,пред тях пак наш Кольо