Мнениеот suareshampion » 23 ное 2013 18:06
Не мога да си намеря място от яд. Не го ли е срам тоя Роджърс ??? С какъв акъл ,ще остави толкова класни играчи на пейката за този труден мач ???
Добре махна тоя шаран .Добре купи Миноле. Добре взе Сако,Туре и Сисоко .Зарадвах се .Викам ..ай най накрая няма да ги гледам тия некадърници повече . Пусна ги новите ,играха добре ,спечелихме сумати мачове с тях . Сако момчето ,ония ден вкара два гола ,днес щеше да излезе с още по голямо самочуствие и заедно със Туре нямаше да дадат на Лукаку да мръдне . А то кво стана . Нашия ми пуска пак старите коне . Същите тия коне ,които от 6 години ни ебават майката и само берем срам и никакви успехи .
Бях спокоен за защитата преди мача .Викам си ,имаме защита вече и вратар ,само халфовете куцат . А то кво стана ,нашия не стига ,че пуска трагичните халфове пак Хендерсън и Джерард а и на всичкото отгоре ми пуска и Шкъртел ,Агер и Фланаган ????!?!!!??!!! Е как да бием ? И тоя Джонсон и той незнае къде се намира за пореден път .
Аз от колко години вече говоря ,че тия хора не стават за Ливърпул ????? Аз незнам какво трябва да се случи ,за да не виждам повече Шкъртел,Агер,Джонсон,Енрике и Хендерсън с фанелката на Ливърпул ?? Толкова ли никой треньор не видя ,че това са дупки. Дупки ,които дърпат Ливърпул надолу. И това най ясно се вижда в тия по трудните мачове.
Ей ся ,какво лошо да кажеш за Суарес ..за Стъридж ,за Коуитниьо ,за Миноле ? Няма какво . Защото са играчи . И освен това и бойци. Ето го Луис ..ритат го ,блъскато го ,но стиска зъби и играе ..играе ,ама не може само някои да играят а другите да правят грешка след грешка ? Не става така.
Така нито титла ще вземем ,нито в топ 4 ще влезем скоро . И аз си мислих,че тоя умен треньор ще ги види тия ,които не могат да играят и ще ги отстрани завинаги от тоя клуб .Но явно съм се объркал. Еми после ,като не може да си изпълни целта и като го изгонят ,да се сърди на самия себе си.
Защото тоя мач днес няма да е последния . Тия некадърници ,ще продължат да играят по този начин ...и не защото не искат да играят а защото не могат !
Днес Роджърс при един добър състав ,щеше да спечели тоя мач на 1000000 % !
Алън момчето не е виновен .Алън не игра доста време .Няма игрова практика и въпреки всичко излезе и игра страхотно . Изтърва ,но дори и да беше вкарал ,след това евъртън пак щеше да ни изравнят а дори можеше и да ни бият с тия наши некадърни защитници .Имаше достатъчно време до края.
Нищо друго не ми остава освен да се моля Брендън да му дойде акъла и да спре да прави глупости. Да си пуска винаги класните играчи ...през януари да си вземе двама халфа и един десен бек и целта ще се постигне. Няма как да не се постигне . Особено с голямото присъствие на ВЕЛИКАНА Луис Суарес в отбора ! Казвам двама халфа ,защото в момента Ливърпул няма халфова линия . Моите извинения към капитана ,но е слаб . Хендерсън пък още по слаб.
А ако не влезем в топ 4 ,после пак ще се чудите защо тоя играч иска да си тръгне и ще ми го псувате тука като последните цигани . Е кво да прави тука при тия некадърници ? Да се ядосва само ли ? Естествено ,че ще отиде в по добър отбор ,за да играе в най добрия турнир . Заслужава го . И не само той . И Стъридж и Коутиньо и Туре и Миноле и Сако и останалите добри играчи заслужават да играят в този турнир и да печелят титли и купи.
Да се стяга Роджърс и да влиза в час ,защото има доста качествени играчи в отбора ,с които спокойно може да си влезе в топ 4 .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.