Честита ПОБЕДА!!!!!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Честита ПОБЕДА!!!!!!

Мнениеот Lord of memory » 25 окт 2009 19:24

LIVERPOOL FC_FOREVER написа:Ахаха, глеай го бее ... бихме ви и пак неможе да си затвори устата, айде бее... дет ни се смеехте за загубите от Лион, Фиорентина, дет ни се смеехте за балона срещу Съндърланд ... ама ето сега понеже сте много отворковци манафчетата и ето кво стана!! Един път няма ли да постъпиш мъжки и да кажеш: ''Браво момчета, надиграхте ни и ни победихте заслужено!!''

я се сети кога си го казвал тва ти и дали си казал миналия сезон след като завършихте на второ място това, което ме караш да кажа сега.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 25 окт 2009 19:24

честно казано не ми се спори вече с такива като теб..... той това... той онова... щом си доволен ,радвай му се ! аз съм против него и тъпите му въртележки на състава, на гениалните му прозрения.... и накрая пак втори или 4-5 -ти... о.к. стига !!! нека се насладим на хубавата победа над жалките МЮ.... НАЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 25 окт 2009 19:25

Лордченце, поуспокой се ако обичаш... "тая догодина" :roll: нещо си се шашнал :lol: Трябваха ви 20 години в които да ставате подред шампиони за да стигнете Ливърпул по титли, това не ти ли говори нещо? Що се отнася до тази година, виждам Челси като фаворити за титлата. А иначе нормално да не си се скрил... явно си свикнал, 3 пъти подред вече... :oops:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 25 окт 2009 19:26

Lord of memory написа:
LIVERPOOL FC_FOREVER написа:Ахаха, глеай го бее ... бихме ви и пак неможе да си затвори устата, айде бее... дет ни се смеехте за загубите от Лион, Фиорентина, дет ни се смеехте за балона срещу Съндърланд ... ама ето сега понеже сте много отворковци манафчетата и ето кво стана!! Един път няма ли да постъпиш мъжки и да кажеш: ''Браво момчета, надиграхте ни и ни победихте заслужено!!''

я се сети кога си го казвал тва ти и дали си казал миналия сезон след като завършихте на второ място това, което ме караш да кажа сега.

Kaк да ти го каже при положение че минали сезон пак ви РАЗМАЗАХМЕ,а вие станахте шампиони пак благодарение на НЕсъществуващи дузпи,10 минутни продължения и милион рикушети !!!
YNWA!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 25 окт 2009 19:29

:roll: аамм Лорде, защо се караш на човека, че не е казал това което те подканя теб? Така и не сте надиграли Ливърпул... Какво да признава? Имате 9 точки повече в мачовете с/у отбори от 10-о до 20-о място. Това ли да признава?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 25 окт 2009 19:35

Честита победа на Пул надиграха ни в средата на терена и спечелиха заслужено, но войната за титлата тепърва започва и е рано да се говори кой е фаворит и кой не.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 25 окт 2009 19:39

А! Ето едно свястно момче! Благодаря :!: Рано е наистина, но Ливърпул са доста извън сметките за сега... ще видим как ще се развият нещата. За сега Челси са в доста добра позиция и ако нещата продължават в кажи-речи същия дух, до средата на януари може да имат стабилна преднина.

LIVERPOOL FC_FOREVER
Контакти:

Мнениеот LIVERPOOL FC_FOREVER » 25 окт 2009 19:39

Ето такива като fr3ak_boy уважавам страшно много!! ;)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 25 окт 2009 19:42

gugushito написа:честно казано не ми се спори вече с такива като теб..... той това... той онова... щом си доволен ,радвай му се ! аз съм против него и тъпите му въртележки на състава, на гениалните му прозрения.... и накрая пак втори или 4-5 -ти... о.к. стига !!! нека се насладим на хубавата победа над жалките МЮ.... НАЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!!
какъв съм аз? хах братле ти да не си мислиш,че ако дойде друг тренер няма да има въртешка на състава? хах кво да не си мислиш,че като дойде някой др и айде сме шампиони на Англия оше като дойде и стъпи на Анфийлд ахах ... забуждаваш се! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 25 окт 2009 19:43

Честита победа на Ливърпул!Липсата на Флетчър си оказа думата,но оправдания за тази слаба игра няма и не трябва да има.Вината трябва да се търси в Юнайтед,не в съдията,въпреки че съм на мнение че имаше червен картон срещу Карагър.Както и да е,много скоро идва тежко гостуване на Челси,загубим ли там ще стане много тежко,макар че има още много мачове..

Върни се в “Ливърпул”