Рафа OUT!!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Рафа OUT!!!

Мнениеот originalni.be » 20 окт 2009 00:26

мм който и да дойде няма да оправи Пуул , цялата философия е грешна :)
Рафа е най-верният но просто толкова може :)

Той сам си го каза не сме Ман Ю :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 20 окт 2009 22:14

originalni.be написа:мм който и да дойде няма да оправи Пуул , цялата философия е грешна :)
Рафа е най-верният но просто толкова може :)

Той сам си го каза не сме Ман Ю :)

Става въпрос за парите, а не екзистенцията като клуб и философията на привържениците...

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 22 окт 2009 10:51

Ако Рафа има парите на МанЮ и Челси, определено мястото на Ливърпул ще е на върха.Но просто това са реалностите, няма истински футбол има много пари.

l1verpool32
Контакти:

Мнениеот l1verpool32 » 22 окт 2009 20:06

Огромен фен съм на Ливърпул и доста често преглеждам какво се пише за Ливърпул в форума на гонг и ми писна от глупости. Gugushito абе аз тей като те слушам ще реши човек, че не играят футболистите, а Рафа. Добре, поне според мен махането на Рафа ще е голяма грешка. Макар и мен понякога да ме дразни той е един от най- добрите трениори. Помня твои мнения, когато беше казвал, че Рафа не е правил никакви добри трансфери само дето бил продал Алонсо. Ами та той без особено много пари, както е при Челси или Сити, направи изцяло нов конкерентен отбор. Торес беше купен за 20 млн. Сега струва поне 60. Алонсо, Масчерано, Бенаюн все играчи, които бяха купени на много ниски цени. С онзи отбор дето го беше оставил французина (който и аз много не харесвах) нямаше да се борим за титлата и след 30 години. Съгласен съм, че трябва да има промяна в клуба, но тя трябва да е в ръковдството. Не може онея янки да казват, че сме равни спрямо парите със всички отбори от Англия, а да дават 2млн. накрая.
P.S. А и просто не искам да коментирам оня дето е направил темата. Човек, който казва, че Джерард, може би най- великия играч в историята на най- великия английски клуб, не струва значи... даже не знам какво сравнение да дам. Айде със здраве.

popa007
Контакти:

Мнениеот popa007 » 23 окт 2009 09:49

Не съм казал, че Стиви Джи не струва. Казвам само, че не е във форма, нищо не играе последните 10 мача и е в дупка или по-лошо - Рафа така и не му намери място на терена. А и защо никой от защитниците на Рафа не коментира смените му в последните мачове, и по-скоро липсата на такива преди 65 мин. Какво прави с Воронин - направо го унищожава! Момчето едва ли не сам направи Леверкузен и Херта шампиони в Германия /не се хващайте за думата/, а нашия тиквеник го държи на пейката. Че и по-лошо пуска го за 5-10 минути, само за да покаже, че нищо не прави и да има оправдание пак да не го пуска следващия мач. За Л. Лейва няма да говоря - тук просто нямам думи. Най-отговорно заявявам, че след Г. Сърмов Лейва е най-слабия несменяем титуляр в цяла европа. А Бабел какво още прави в Ливърпул. И накрая искам да предложа - Спрете да пускате Торес за мачовете на националния - от 10 мача на Испания, той от 9 се връща контузен. /Жалко, че това няма какда стане - а и той не е Бербатав да си почива на мачовете с националния, а навсякъде се раздава на 110 %/

l1verpool32
Контакти:

Мнениеот l1verpool32 » 23 окт 2009 14:38

Ами аз казах, че и мен има неща, които ме дразнят в Рафа и това са най- вече смените му. И същто не мога да разбера защо срещу Лион игра Н'гог, а не Воронин. Колкото за това, че той трябва да е титуляр - не мисля. Аз помня, че в първия си период на Анфийлд нищо не играеше и макар в Херта да им беше най- добрия, Пуул не са Херта. Бабел пък мн ме кефи ама не мисля, че с нещо е показал, че е по- добър от Йоси или Риера. Иначе за Джерард се заблуждаваш, че не е в форма. Ако погледнеш статистика той има най- много асистс за Ливърпул, а пък за позицията му - мисля, че зад нападателя е идеален. Миналата година го показа. ;) За Торес съм съгласен, същото се отнася и за Стиви Джи.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 25 окт 2009 13:06

Венейбълс: Бенитес си тръгва, ако загуби от Юнайтед

Бившият национален селекционер на Англия Тери Венейбълс смята, че ако Ливърпул загуби мача срещу Манчестър Юнайтед, главата на Рафа Бенитес ще падне още след този двубой.

„Ще му бъде изключително трудно да запази работата си, ако неговият отбор се провали срещу Манчестър Юнайтед. Сблъсъкът на Анфийлд е по-специален за Ливърпул, защото Бенитес не може да си позволи да загуби”, твърди Венейбълс.

В своята колонка в „Сън” специалистът твърди, че ако Ливърпул претърпи поражение срещу Юнайтед, не само ще се сбогуват с надеждата за спечелване на титлата, но ще трябва да кажат „довиждане” и на своя треньор.

„По ирония на съдбата, създаденият хаос може да задържи Бенитес на поста му, защото американските собственици може и да не могат да изплатят неустойката от 20 милиона паунда на Рафа”, добави Венейбълс.

При неустойка от 20 милиона паунда.... явно Рафа ще седи при вас, докато му изтече договора... :( Жалко за вас. :(
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

вън идиота.....

Мнениеот gugushito » 31 окт 2009 21:10

ммм-дааааа, поредния силен мач на тоя испански малоумник.... да го взимат ония лузъри от мадрид и да видим най-после хубав футбол от любимия тим.....почна вече да става ташак-работа.....сега пак ми припомнете ШЛ... особено като отпаднем от лион..... :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: вън идиота.....

Мнениеот zlatan » 31 окт 2009 21:14

болно ми е и на мен колега,малка утеха че левски бие.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: вън идиота.....

Мнениеот gugushito » 31 окт 2009 21:16

е те това пък хич не ми е утеха ;) ;) аз съм от другите.... нас утре ни чака още мъка.... :oops:

Върни се в “Ливърпул”