wolf написа:Туре бил пенсия аа
Само това ли е ? Да ти изброя ли част от бисерите на диемаджи и феновете на Ливърпул ?
Керъл бил уникален нападател...гардирал добре и увличал защитници и откривал място за Суарес .
Суарес без Керъл не можел да играе . Керъл било по добре да играе без Суарес ,който му пречел

Суарес не бил голмайстор .

Хендерсън ,Керъл и Даунинг били страхотни играчи и следващите легенди на Ливърпул .

Рейна бил най добрия вратар

Даглиш най добрия треньор,тактик и селекционер

Брендън бил мишка .Нямал манталитет на победител . Бил слаб треньор ,с който Ливърпул ще изпадне . Средняк предняк лебед и т.н и т.н

Смяната на Далглиш с Роджърс била най голямата грешка в историята на Ливърпул .

Резервите Стъридж и Коутиньо щяли да бъдат поредните малоумни трансфери и грешни пари на Роджърс.

Туре бил дядо и не можел да ходи ,щото бил на 32 години

Суарес бил пу.ка и трябвало да го линчуват .Суарес бил зъбат,симулант и какво ли не и какво ли не още . А кво ши прайм без него бе фенчета ? На билички ли ши играем ?
Второто полувреме срещу Съндърланд щели сме да умрем .

Лукас не ставал за дефанзивен ,трябвало Диаме ,който я води с корите . А можело и Уиздъм в краен случай .
Това е само част от вицовете ,които се наслушах повече от две години от феновете на Ливръпул и диемаджии.
Няма да изреждам и несбъднатите трансферни желания на феновете ,които в момента играят в посредствени отборчета ..че няма да ми стигне вечерта . хаха
И когато аз,през цялото време опонирах на всичко това ....отнесох хиляди псувни и обиди . Смях в залата.
Но има видов ден ,както аз винаги обичам да казвам.