Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00 | 0-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedMagic
- Контакти:
Re: Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00
Мисля си, че тези ще ги ударим здраво и ще си върнем за равния със Суонси. 3:0 прогнозирам аз, мисля, че ще им е достатъчно, пък и за загубата от миналия сезон имаме да им връщаме. 

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
-
Aко зависи от мен , срещу Саутхямптън ще изляза с Лукас,Джерард и Хендерсън в средата ...Моузес на лявото крило ,Стърлинг на дясното а Стърдиж на върха на атаката. Типичното офанзивно 4-3-3.
Домакини сме срещу посредствен съперник и е нормално вече Брендън да излезе малко по офанзивно от по дефанзивното 4-2-3-1 и да затвори устите на вечно недоволните фенове,които имам чуството ,че и шампиони да станем ..все ще намерят за какво да мрънкат
Няма такива фенове по целия свят.
С Хендерсън на мястото на Коутиньо ще станем по разгадаеми и не толкова креативни в средата ,но това е положението.
Хендерсън ,който аз никога не съм харесвал..израстна тактически при Брендън ..преди беше много хаотичен .Няма техника ,но компенсира с много борба по терена и точни пасове.Старае се да не я бърка..което е похвално.
Един Мхитарян ,който аз много исках..сега щеше да ни е повече от полезен и щеше да свърши перфектна работа ,но за жалост момчето предпочете дортмунд.
Аспас нещо не може да се адаптира към силовата английска лига. Трябва да стъпи по здраво на терена ,да играе по спокойно ,да пробва повече удари..да се отпуши и ще му тръгне играта.И в никакъв случай повече да не играе на мястото на Коутиньо ,като централен халф.Няма място там ..неговото място е или на дясното крило или на върха на атаката. Мисля ,че Брендън няма да започне с него срещу Саутхямптън.
Стърлинг показа добра форма в мача на резервите и мисля,че ще предпочете него на дясното крило ,вместо Аспас ,но ще видим все пак..
Алберто не е готов още за титуляр,въпреки хеттрика му през седмицата.Но определено много скоро очаквам и той да започва някои от мачовете.
На Алън незнам какво му е състоянието и дали ще е готов за мача. Но като цяло ..на тия хора ще се разчита ,докато го няма Коутиньо,няма други.
В защита искам да видя отново Туре и Агер като централни ,Енрике на левия бек (поради контузията на Сисоко) а на десния бек искам Шкъртел .
Но вече всичко зависи от състоянието на Агер и дали той ще е готов за мача..
Срещу Суонзи ,всичко рухна след контузията на Коутиньо ,надявам се в събота да няма такива спадове в играта . Прогноза 2-0.
Домакини сме срещу посредствен съперник и е нормално вече Брендън да излезе малко по офанзивно от по дефанзивното 4-2-3-1 и да затвори устите на вечно недоволните фенове,които имам чуството ,че и шампиони да станем ..все ще намерят за какво да мрънкат

С Хендерсън на мястото на Коутиньо ще станем по разгадаеми и не толкова креативни в средата ,но това е положението.
Хендерсън ,който аз никога не съм харесвал..израстна тактически при Брендън ..преди беше много хаотичен .Няма техника ,но компенсира с много борба по терена и точни пасове.Старае се да не я бърка..което е похвално.
Един Мхитарян ,който аз много исках..сега щеше да ни е повече от полезен и щеше да свърши перфектна работа ,но за жалост момчето предпочете дортмунд.
Аспас нещо не може да се адаптира към силовата английска лига. Трябва да стъпи по здраво на терена ,да играе по спокойно ,да пробва повече удари..да се отпуши и ще му тръгне играта.И в никакъв случай повече да не играе на мястото на Коутиньо ,като централен халф.Няма място там ..неговото място е или на дясното крило или на върха на атаката. Мисля ,че Брендън няма да започне с него срещу Саутхямптън.
Стърлинг показа добра форма в мача на резервите и мисля,че ще предпочете него на дясното крило ,вместо Аспас ,но ще видим все пак..
Алберто не е готов още за титуляр,въпреки хеттрика му през седмицата.Но определено много скоро очаквам и той да започва някои от мачовете.
На Алън незнам какво му е състоянието и дали ще е готов за мача. Но като цяло ..на тия хора ще се разчита ,докато го няма Коутиньо,няма други.
В защита искам да видя отново Туре и Агер като централни ,Енрике на левия бек (поради контузията на Сисоко) а на десния бек искам Шкъртел .
Но вече всичко зависи от състоянието на Агер и дали той ще е готов за мача..
Срещу Суонзи ,всичко рухна след контузията на Коутиньо ,надявам се в събота да няма такива спадове в играта . Прогноза 2-0.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Без Коутиньо тия могат да ни спънат. Имам лошо предчувствие. Може би равен, дано да греша и да ги отнесем.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Саутхямптън са супер солиден отбор, така че срещу тях важни са само трите точки. Нямам нищо против да не впечатлим (отново) с играта си, но да ги вземем. Особено без Коутиньо това ще е още по-трудно, така че е нужна максимална концентрация и ефективност.
Между другото само аз ли смятам, че Стърлинг е доста зле и ще е много рисковано да започне в този мач? Всичките пъти досега, в които влизаше като резерва правеше страхотни глупости в дефанзивен план - най-вече безсмислени нарушения в зони на терена, където е по-добре да позволиш на съперника да те премине, отколкото да му подариш правото да изпълни статично положение. Срещу Стоук дузпата стана точно при центриране след направен от Стърлинг фаул, в някой от другите мачове също така тръпнах в края, но не си спомням в кой. Има талант момчето, но е много несериозен и разсеян на моменти. Аз лично бих предпочел Алберто да играе на мястото на Коутиньо, дори нещо от сорта на Туре като дефанзивен халф до Лукас, а Джерард да играе зад Стъридж, за да може Хендерсън да си е отдясно, тъй като на Аспас също нямам доверие. Все пак най-вероятно БР ще си започне със Стърлинг, но за мен това е рискован ход.
P.S. Имаше много недоволни от равенството със Суонзи, но вижте ги какво направиха снощи. Просто положението е такова - конкуренцията във ВЛ е убийствена и много отбори ще губят точки на негостоприемни стадиони като "Либърти".
Между другото само аз ли смятам, че Стърлинг е доста зле и ще е много рисковано да започне в този мач? Всичките пъти досега, в които влизаше като резерва правеше страхотни глупости в дефанзивен план - най-вече безсмислени нарушения в зони на терена, където е по-добре да позволиш на съперника да те премине, отколкото да му подариш правото да изпълни статично положение. Срещу Стоук дузпата стана точно при центриране след направен от Стърлинг фаул, в някой от другите мачове също така тръпнах в края, но не си спомням в кой. Има талант момчето, но е много несериозен и разсеян на моменти. Аз лично бих предпочел Алберто да играе на мястото на Коутиньо, дори нещо от сорта на Туре като дефанзивен халф до Лукас, а Джерард да играе зад Стъридж, за да може Хендерсън да си е отдясно, тъй като на Аспас също нямам доверие. Все пак най-вероятно БР ще си започне със Стърлинг, но за мен това е рискован ход.
P.S. Имаше много недоволни от равенството със Суонзи, но вижте ги какво направиха снощи. Просто положението е такова - конкуренцията във ВЛ е убийствена и много отбори ще губят точки на негостоприемни стадиони като "Либърти".
-
- Контакти:
Мисля, че ще бием с гол разлика 

Какво сте се наплашили от тия?!?!? Излизаме вкарваме 2-3 гола първото полувреме и чакаме следващия мач....
Надявам се на добра игра през целия мач, не само през първото полувреме, както беше до сега.
Победа с 2-0.
Победа с 2-0.
Искам да видя добра игра както през първото така и през второто полувреме!
Саутхемптън не са кой знае какъв отбор,така че смятам победата за задължителна 3:0.
Саутхемптън не са кой знае какъв отбор,така че смятам победата за задължителна 3:0.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
Karsa Orlong написа:Саутхямптън са супер солиден отбор, така че срещу тях важни са само трите точки. Нямам нищо против да не впечатлим (отново) с играта си, но да ги вземем. Особено без Коутиньо това ще е още по-трудно, така че е нужна максимална концентрация и ефективност.
Аз също нямам нищо против да не впечатлим ...важни са ТРИТЕ ТОЧКИ ,без значение как сме ги постигнали ! Въпреки ,че ВПЕЧАТЛИХМЕ в единствения си домакински мач до момента срещу отбор ,който е от калибъра на Саутхямптън ..Сток Сити.Надявам се и утре да покажем същата игра ,но да си вкараме положенията и да ги бием с разлика. Ако срещу Сток си бяхме вкарали положенията ..мача отиваше на 5-0 .
Важното е да бием и да продължим да сме на ПЪРВО МЯСТО ! Феновете на некадърника далглиш ..на кое место сме ,че нещо недовиждам ?

Стенмарк,кадетчо и останалите паляци ,които предричаха уволнение на Брендън ...ще ми кажат ли на кое место сме ? хаха

Стърлинг не е сигурно дали ще започне . Нищо не се знае. Но срещу резервите показа голямо желание и доста добри неща .Просто си личеше ,че не е доволен със статута си на резерва и иска отново да е титуляр. Ще видим..
Аспас ако беше я вкарал в последната минута срещу Суонзи от 10000 % положение и да ни донесе победата ..сега може би със сигурност щеше да е титуляр.
Вярно е ,че Суонзи са добър отбор ,аз винаги съм го казвал .Лаудруп е много добър треньор.Играят като големите отбори ..грамотно,топката е трайно на земята с много разигравания а не с високи топки, като повечето от средняшките отбори във ВЛ. Смачкаха Валенсия ,но бяха много улеснени от червения картон още в 10 минута на защитника Рами.
Сега като се замисля,Саутхямптън насищат средата и играят много агресивно . Може би Брендън отново ще излезе с 4-2-3-1 ..ще видим..но ако Хендерсън влезе на мястото на Коутиньо а някой от Аспас и Стърлинг отиде отдясно ,пак ще сме по офанзивни .Нужно е типично дясни крило ,защото Джонсон го няма да се вклюва и помага атаката. Уисдъм не става ,Шкъртел ако случайно излезе на бека ,също няма да помага в нападение . Незнам Кели дали не е готов вече ..
Алберто незнам дали няма да го смачкат физически в средата Уаняма и ония Шнайдерлин ли беше . За това по добре Хендерсън да е там .Може и Джерард ,но ме съмнява.Туре дефанзивен ,също ме съмнява..по простата причина ,че не съм го гледал как е на тоя пост. Ще видим..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.