Съндърланд - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Докога ще продължават пораженията на Ливърпул?

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2009 13:12

bk109 написа:
Кашчей написа:
batceko написа:.... ммм Ливърпул на 8 място бре ... браво ... най после нещата си дойдоха по местата .. нека по непаметливите фенове на Ливърпул не забравят че дълги години Ливърпул си беше средняк в Англия ... беше и там се върна .. и правилно ... въпреки че тая година Тотнъм и Сити ще смутят светата троица .. но така или иначе нещата си идват на мястото ... но пък от друга страна ако Марто и Сити решат да станат временна част от нова четворка - ок ...
.... и стига вече с тоя Ливърпул .. стига с тия плачове - пробваха година две да си мерят оная работа с батковците - е не стана ... айде пак в киреча .. въпреки че то английския киреч хич не е за подценяване де .. ама все пак ... да е жив и здрав Бербо .. той е бъдещето за нас

Пич, ти за кой отбор говориш в момента, че е бил средняк?За отбор с 18 титли и 5 КЕШ ли?

С тази подробност,че последната ви титла беше преди 20 години. Виж,като Арсеналец завиждам за купата на FA '06 и за онзи невероятен мач срещу милан през 2005, но май те бяха последните ...
PS.Понеже онзи балон вчера беше на Ливърпулските фенове, броим ли го за Автогол? :twisted: :lol: :twisted:

Последната НИ титла беше тази година :mrgreen:
Привърженик съм на МЮ откак се помня човек, а са доста години, повярвай ми. :lol: Дори помня и как изпаднаха от Първа дивизия преди повече от 30 години.Това изобщо не ми пречи да уважавам, без да обичам, и съперниците ни.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bk109
Контакти:

Re: Докога ще продължават пораженията на Ливърпул?

Мнениеот bk109 » 18 окт 2009 14:19

Кашчей написа:Последната НИ титла беше тази година :mrgreen:
Привърженик съм на МЮ откак се помня човек, а са доста години, повярвай ми. :lol: Дори помня и как изпаднаха от Първа дивизия преди повече от 30 години.Това изобщо не ми пречи да уважавам, без да обичам, и съперниците ни.

Ууу,сори! Просто рядко се вижда бг фен наистина да уважава конкуренцията и за това ми се стори,че това е изказване на фен на Ливърпул . А и да си кажем чесно и ние напоследък титла не сме видяли... А да не говорим как преди макс. 2 години се класирахме в 4ката само защото в решаващия последен кръг титулярите на Тотнъм ги хвана някакъв стомашен вирус...
PS.Определено напоследък на Олд Трафорд имате страхотни успехи,ама може ли да ни оставите поне FA Cup на нас? :?:
I find your lack of Balls disturbing.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул

Мнениеот naiki » 19 окт 2009 22:53

кофти мач,дано ФИФА направят нещо по въпроса,макар да няма какво освен да накажат фена на Пул.Бе пак добре че бяхте гости
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул

Мнениеот gushtera » 20 окт 2009 13:56

За съжаление в последните години съдиите са основни фактори във Висшата лига.Техни решения са водили до несправедливи загуби и изгонвания, не с в час с правилника и определено не са подготвени за такива бързи, динамични и трудни срещи в английското първенство.Специално в този мач ЕДИНСТВЕНИЯТ виновник е съдията, че не отмени попадението, както е записано в футболните правилници, което говори за лоша подготовка и непознаване на правилата.Лошото е, че в Англия някакви дърти лордове и лордчета са окупирали съдииската власт и обикновенно наказват мениджъри, а не съдии.Да не говорим, че съдиите там са професионални, това им е работата и взимат много добри пари.
Това, което написах няма нищо общо със слабата игра на Пуул, просто отбора този сезон не върви, а липсата на Джерад и Торес е фатална.Чакам с нетърпение включването на Акуилани, дано успее да влезе по бързо в час.

Върни се в “Ливърпул”