Рафа OUT!!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

popa007
Контакти:

Рафа OUT!!!

Мнениеот popa007 » 19 окт 2009 16:34

Да си ходи този смешник. Струва ми се, че не само, че не може да си нареди състава, ами и на някой крака да му счупят, пак няма да направи смяна преди 65 мин. Това неговото е тотално бездарие. За пръв път от години и аз подкрепям гласовете които апелират за смяната на този СМЕШНИК. Ама и той като Паткофф явно няма кинти за нещо качествено, щото нападението и на Левски и на Ливърпул е пълна трагедия. С един Торес няма как да стане - а и Джерард е пълна трагедия, но без него - още по-зле. И така да обобщим: Жилет, Хикс, Y, Z и Рафа ВЪН!!! Искаме Давид Вия!!!

tprodanov
Контакти:

Re: Рафа OUT!!!

Мнениеот tprodanov » 19 окт 2009 16:53

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И балоните да се включат в списъка на забранените неща, като взривоопасните материали?

Обаче факта, че Рафа нЕмал пари за играчи ме потресе докрай!

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 19 окт 2009 16:58

popa007 написа:Да си ходи този смешник. Струва ми се, че не само, че не може да си нареди състава, ами и на някой крака да му счупят, пак няма да направи смяна преди 65 мин. Това неговото е тотално бездарие. За пръв път от години и аз подкрепям гласовете които апелират за смяната на този СМЕШНИК. Ама и той като Паткофф явно няма кинти за нещо качествено, щото нападението и на Левски и на Ливърпул е пълна трагедия. С един Торес няма как да стане - а и Джерард е пълна трагедия, но без него - още по-зле. И така да обобщим: Жилет, Хикс, Y, Z и Рафа ВЪН!!! Искаме Давид Вия!!!

Не може да наричаш треньор който е спечелил 2 титли в Европа с 2 различни отбора бездарник. Мисля че в Ливъпрул рибата се вмирисва откъм главата и вината е в собствениците дет хем ги боли хем сърби ( като Батков де). Като няма кого да пусне човека какво да прави, в отбора като ги няма Джерард и Торес само Бенаюн става за нещо ?

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 19 окт 2009 17:10

Не виждам Рафа какво е виновен

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 19 окт 2009 17:20

естествено ,че е виновен !!! много сте ми интересни защитниците на рафа.... бил спечелил ,бил победил... дреме ми на .... този човек е тотално изчерпан в ПУУЛ и трябва веднага да бъде сменен. знам ,че ние ,привържениците на най-великия отбор сме в голяма степен мазохисти, но лично на мен вече ми писна. привърженик съм на този велик тим от 80-та , но такава скръб и безидейност никога не е била ! айде стига вече 6-7 годишни експерименти с очакван край ! ТОВА Е ЛИВЪРПУЛ ,БЕ ,ЕЙ ! търпяхме френския идиот, сега и тоя тупан ли трябва да търпим 10 години ???? :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Мнениеот TheBetfather » 19 окт 2009 17:27

Искам да попитам Торес и Джерард ще играят ли срещу Лион утре?
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 окт 2009 17:42

TheBetfather написа:Искам да попитам Торес и Джерард ще играят ли срещу Лион утре?

Джерард само.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 19 окт 2009 18:00

Рафа Бенитес е голям специалист. Какво е виновен че няма пари за селекция?!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 19 окт 2009 18:03

Рафа постигна големи успехи с вашия отбор при него се получи това което стана в Юнайтед с продажбата на Алонсо само, че при Леверпул липсата на Алонсо се оказа по-голама отколкото на Роналдо при нас или пък ние досега играем с по-леки съперници и като чели имаме повече късмет.
Иначе оставете Рафа да работи и дано дербито през уикенда да стане супер и победи по-добрия.
Фен съм на Юнайтед но не мразя нито един английски отбор кефя се на всеки мач от висшата лига просто е супер.

Lucas
Контакти:

Мнениеот Lucas » 19 окт 2009 22:18

6to mi iztri mneniieto be!!! Ne ti haresva i kakvo ot tova ne moje vsi4ko da ti haresva. Kato pe4eliat vsi4ki dovolni a pri zaguba vseki samo plue tipi4no bulgarsko.

Върни се в “Ливърпул”