Рафа OUT!!!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Рафа OUT!!!
Да си ходи този смешник. Струва ми се, че не само, че не може да си нареди състава, ами и на някой крака да му счупят, пак няма да направи смяна преди 65 мин. Това неговото е тотално бездарие. За пръв път от години и аз подкрепям гласовете които апелират за смяната на този СМЕШНИК. Ама и той като Паткофф явно няма кинти за нещо качествено, щото нападението и на Левски и на Ливърпул е пълна трагедия. С един Торес няма как да стане - а и Джерард е пълна трагедия, но без него - още по-зле. И така да обобщим: Жилет, Хикс, Y, Z и Рафа ВЪН!!! Искаме Давид Вия!!!
Re: Рафа OUT!!!

И балоните да се включат в списъка на забранените неща, като взривоопасните материали?
Обаче факта, че Рафа нЕмал пари за играчи ме потресе докрай!
popa007 написа:Да си ходи този смешник. Струва ми се, че не само, че не може да си нареди състава, ами и на някой крака да му счупят, пак няма да направи смяна преди 65 мин. Това неговото е тотално бездарие. За пръв път от години и аз подкрепям гласовете които апелират за смяната на този СМЕШНИК. Ама и той като Паткофф явно няма кинти за нещо качествено, щото нападението и на Левски и на Ливърпул е пълна трагедия. С един Торес няма как да стане - а и Джерард е пълна трагедия, но без него - още по-зле. И така да обобщим: Жилет, Хикс, Y, Z и Рафа ВЪН!!! Искаме Давид Вия!!!
Не може да наричаш треньор който е спечелил 2 титли в Европа с 2 различни отбора бездарник. Мисля че в Ливъпрул рибата се вмирисва откъм главата и вината е в собствениците дет хем ги боли хем сърби ( като Батков де). Като няма кого да пусне човека какво да прави, в отбора като ги няма Джерард и Торес само Бенаюн става за нещо ?
Не виждам Рафа какво е виновен
естествено ,че е виновен !!! много сте ми интересни защитниците на рафа.... бил спечелил ,бил победил... дреме ми на .... този човек е тотално изчерпан в ПУУЛ и трябва веднага да бъде сменен. знам ,че ние ,привържениците на най-великия отбор сме в голяма степен мазохисти, но лично на мен вече ми писна. привърженик съм на този велик тим от 80-та , но такава скръб и безидейност никога не е била ! айде стига вече 6-7 годишни експерименти с очакван край ! ТОВА Е ЛИВЪРПУЛ ,БЕ ,ЕЙ ! търпяхме френския идиот, сега и тоя тупан ли трябва да търпим 10 години ????

- TheBetfather
- Контакти:
Искам да попитам Торес и Джерард ще играят ли срещу Лион утре?
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!
- Lord of memory
- Контакти:
TheBetfather написа:Искам да попитам Торес и Джерард ще играят ли срещу Лион утре?
Джерард само.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- Ticha
- Контакти:
Рафа Бенитес е голям специалист. Какво е виновен че няма пари за селекция?!
Рафа постигна големи успехи с вашия отбор при него се получи това което стана в Юнайтед с продажбата на Алонсо само, че при Леверпул липсата на Алонсо се оказа по-голама отколкото на Роналдо при нас или пък ние досега играем с по-леки съперници и като чели имаме повече късмет.
Иначе оставете Рафа да работи и дано дербито през уикенда да стане супер и победи по-добрия.
Фен съм на Юнайтед но не мразя нито един английски отбор кефя се на всеки мач от висшата лига просто е супер.
Иначе оставете Рафа да работи и дано дербито през уикенда да стане супер и победи по-добрия.
Фен съм на Юнайтед но не мразя нито един английски отбор кефя се на всеки мач от висшата лига просто е супер.
6to mi iztri mneniieto be!!! Ne ti haresva i kakvo ot tova ne moje vsi4ko da ti haresva. Kato pe4eliat vsi4ki dovolni a pri zaguba vseki samo plue tipi4no bulgarsko.